Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninka131

SAMOCHODOWY PROBLEM

Polecane posty

Jestem dosyć krótko kierowcą i jeszcze nie mam własnego samochodu. Staram się zdobyć pracę żebym mogła sobie na taki zakup pozwolić, przy tym zaznaczam że niedawno skończyłam szkołę i mieszkam z rodzicami. No i w ty momencie pojawia się pewien problem, czasami wybierałam się na dyskoteki ze znajomymi mieszkającymi w mojej miejscowości (zaznaczam że oni też nie mają swoich aut, tylko przeważnie rodziców) no i z racji tego że ja jeździłam z nimi oni chcieli by żebym i ja się odwzajemniła tym samym, jednak gdy proszę ojca o to by pozwolił mi skorzystać z samochodu np. w weekend on robi ze mnie idiotkę. Pytam go w tygodniu czy byłaby taka możliwość ,on odpowiada mi że pomyśli nad tym i w takiej niepewności zostawia mnie np do soboty po południu ,a wieczorem mówi mi że nie pożyczy mi samochodu. Mnie jest głupio odmawiać już kilkakrotnie znajomym i samej też mi źle z tym . Nie wiem jak mam z nim to rozegrać, bo nawet jak zacznę pracę to od razu nie będzie mnie stać na własne 4 kółka...

Jesteś młoda, bez dośiwadczenia i chcesz wziąć samochód ojca na dyskotekę. No brawo. Głupszego pomysłu nie słyszałam. Jak znajomi nie rozumieją, to zmień towarzystwo.

zawsze jak jeździmy to się zrzucamy na paliwo i tak dalej, więc nie ma z tym problemu. Denerwujące jest to,ze jeśli nie chce mi tego samochodu dać to niech mówi mi od razu, a nie mnie ośmiesza