Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezwiarywsiebieona

gdybym była ładniejsza , mąż by mnie bardziej kochał is ie starał

Polecane posty

Gość bezwiarywsiebieona
nie, po prostu uwazam, ze gdybym byla ladniejsza to jemu by bardziej na mnie zalezalo, bardziej by zabiegał o mnie, balby sie mnie stracic. A tak to coz? Nawet jak odejde to mala strata. On nie mowi o tych pieniadzach w zlosci. Po prostu - mamy osobne konta i on chce zeby go splacic.

Gość wg mnie masz za dobrze
i zdziwiasz docen to co masz

Gość bezwiarywsiebieona
a coz ja takiego mam? - jestem niska zdecydowanie - mam rzadkie brwi - siwieje - pojedyncze wlosy - mam duzy nos, ktorego nie cierpie - krotka szyje - wiszace cycki -brzydki brzuch - plaska dupe czy taki ktos moze sie podobac?

Gość mi mala niezalogowanaa
jasne, dojrzałosc dojrzałością, poważny zwiazek zwiazkiem, ale nie ma co gadać i z kolei popadać w drugą skrajność, że uroda i wygląd kompletnie się nie liczą. LICZĄ SIĘ, i to ważne aby dbać o siebie, podkreślać swoje atuty i podobać się fizycznie męzowi/ żonie. Sama nie ukrywam, ze oprócz cudownego charakteru, osobowości, intelektu, cenię i kocham równie mocno męża za to, ze jest wysportowany, seksowny, atrakcyjny. Kocham go RÓWNIEŻ za wygląd i tyle, a udawanie ze to sie kompletnie w zwiazku partnerskim nie liczy to albo kłamstwo, albo głupota. wymagam, żeby był zadbany, wysportowany, żeby mnie kręcił mimo upływu lat - i sama staram się byc atrakcyjną kobietą dla niego. tyle, że nas zawsze strasznie do siebie ciągnelo- i ciagnie, chemia, feromony, porozumienie dusz nie wiem:D ale erotyzm był i jest bardzo ważnym elementem naszego zwiazku (8 lat razem). Nie wiem, jak to do konca wyglada u autorki, ale z tego pisze to jej facet jest idiotą i tyle. I nie chodzi wcale o to, ze ona nagle przestała mu się podobać jako kobieta.

Gość bezwiarywsiebieona
i czy uprawiajac seks z kims takim jak ja, naprawde zamyka sie oczy z przyjemnosci...? :(:(:(

Gość bezwiarywsiebieona
no i co? ... jakos zamilkłyscie wszystkie "nie wiedziec czemu"..... :(

Gość bezwiarywsiebieona
:(

Gość bezwiarywsiebieona
nie, to nie jest prowo :(

Gość bezwiarywsiebieona
po prostu mam juz go dosyc i siebie zreszta tez. Rzygac mis ie chce jak patrze w lustro :(

Gość bezwiarywsiebieona
nikt mi nie pomoze? :(

Gość iudj
jak mamy ci pomoc ? kase ci dac na operacje plastyczna, czy jak?

Gość iudj
juz sam fakt ze macie osobne konta i tak sie rozliczacie zle wam wrozy!

Gość iudj
a tak w ogole autorko ile macie lat!

Gość bezwiarywsiebieona
31 i 32

Gość bezwiarywsiebieona
ja sie tak nie rozliczam, chcialam wspolne konto, ale widac on ma inne plany wobec mnie... :(

Gość bezwiarywsiebieona
nie chce mi sie zyc :( to niesprawiedliwe, dlaczego nie umiem zasluzyc na milosc? :(

Gość iudj
ja nie wiem czy on zasluguje na twoja!

Gość iudj
sorki, ale twoj maz to skonczony dupek bez honoru! wstydu nie ma zeby takie rzeczy wypominac!

Gość iudj
w malzenstwie nie ma twoje- moje! wszystko jest wspolne!

Gość bezwiarywsiebieona
przeryczalam wczoraj pol nocy , caly wieczor i dzis do tej pory rycze:( Jak mi wypomnial po raz ktorys ta kase wydana na slub ze mna... :( w poniedzialek postanowilam mu przelac te pieniadze z moich oszczednosci na jego konto i powiedziec mu ze od teraz juz nas nic nie laczy :(

Gość bezwiarywsiebieona
niemoge tego zrobic dzis, bo musze zlikwidowac lokate, a banki w soboty nie sa czynne :(

Gość iudj
rany boskie to chore! dlaczego spokojnie nie porozmawiace? niech kade powie co mu na seru lezy i atmosfera sie oczysci!

Gość iudj
twoja uroda nie ma nic wspolnego z tym ze twoj maz to skuza!

Gość bezwiarywsiebieona
a o czym tu rozmawiac... ? :(

Gość iudj
i nie rycz juz bo dopiero bedziesz zle wygladala:-)

Gość iudj
wez sie ogarnij, ubierz umaluj idz na spacer, rower cokolwiek! zrob cos dla siebie! nie wiem idz na zakupy! lepiej sie poczujesz!

Gość nowamlodaamamusiaaa
wiecej wiary w sieie kochana idz na solarium, idz do fryzjera a jak cie niestac to sama moze zmien image:) Kup nowego ciucha, jesli niejestes zadowolona ze swojej wagi to schudnji...zrob cos dla siebie!Umauj sie ladnie(niemowie o kilogramach tapety bo to jest FE)...I pokaz kto tu rzadzi:D AAAA i kup moze cos fukusnego do lozka:D?

Gość onawi
przesadzasz kobieto............wiekszosc kobiet nie lubi swojego cisla,nie ma orgazmu podczas sexu bo mysli nie o przyjemnosci tylko czy partner zauwazy to czy tamto....ale ty zdecydowanie przesadzasz,masz wiszace cycki kup odpowiedni stanik,duzy nos na czubek naluz odrobine pudru (troche ciemniejszy odcien) w ten sposob bedzie wydawal sie mniejszy,jestes niska (ja mam odwrotny problem bo za wysoka) sprwa sobie buty na obcasie,krotka szyje wyciagaja golfy.......no wez kobieto rusz glowa

Gość iudj
krotka szyje wyciagaja dekolty:-)) w serek!