Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Horror Story

Wyznałam mojemu facetowi prawdę o mojej przeszłości !

Polecane posty

Gość ale ty
Anica123 wyzwolona czy zwykła kurwa? oto jest pytanie powiedz- sex bez miłości był przyjemny?

Gość aaaaaaarwena
bezczelny gnojku, odrzucenie boli co? niestety nie wystarczy ze rozepniesz rozporek ;) no chyba ze do masturbacji :classic_cool:

Gość mialam 35 partnerow
seksualnych ;-) i czy seks bez milosci byl fajny? ZEJEBISTY ;-)

ale ty, tak, seks bez miłości był super i niczego nie żałuję :) To był taki okres w moim życiu, ze tego potrzebowałam. Teraz już z tego wzrosłam. W resztą ja już mam swoje lata i przy moim wielu taka liczba partnerów chyba nie jest szokująca.

Gość on ma prawo wiedziec
ze zdradzilas

Gość CharlotteY
Juz się zaczynają typowe pytania prawików :D Mam ambiwalentne odczucia co do tematu, z jednej strony... byłaś szczera. Z drugiej...pół roku to nie jest krótko i facet pewnie przeżył szok, że dopiero się dowiedział. Ja wychodzę z założenia, że nie ma co rozprawiać o przeszłości. Partner to nie ksiądz, nie musi słuchać o wszystkich "grzeszkach", których się dopuściliśmy, bo tym samym obciązamy go naszymi błędami. Mój związek rozpadł się właśnie z tego powodu, bo on postanowił pobawić się w konfesjonał i powiedzieć mi wszystko, a przeszłość była zbyt hardkorowa jak dla mnie, mimo iż sama dewotką nie jestem, ani dziewicą wówczas nie byłam. Ale pewne rzeczy nie mieszczą się w głowie człowiekowi, który ma zupełnie inny światopogląd i hierarchię wartości.

Gość Nieważne kto z kim śpi -
Ważne , by sie wyspać,Alescie głupi droga młodzieży .... Jak kilo gwoździ . Tyle w temacie. Jakby to , kto z kim spał było ważne , ludzkość przestalaby istnieć . I jeszcze cos - nigdy nie litujcie sie nad mężczyznami - to głupie .

Gość Horror Story
Właśnie chodzi o to, że mój facet to bardzo dobry człowiek. On nie miewał przygód ani skoków w bok, ani żadnych takich. On ma dobre towarzystwo, jego kumple to w porządku faceci, którzy również są w stałych związkach. Po tym jak mu opowiedziałam historię mego życia można tak powiedzieć - prawie się popłakał i powiedział, że jemu nie mieści się w głowie jak można zdradzić kogoś. Ja wiem, że on by nigdy nikogo nie zdradził, jest bardzo ułożony, ma poczucie własnej wartości, hierarchię, honor, godność i ogólnie ma bardzo dobrze poukładane w głowie. Mimo młodego wieku, ma stałą pracę, spore mieszkanie wzięte na kredyt, który jest w pełni spłacić gdyż również dorabia na boku u swojego ojca. Jest zaradny i przyszłościowy. Tworzymy dobrą parę, a mimo to, boję się, że on teraz przestanie mi wierzyć i bedzie miał podejrzenia. Wiem, że dużo przeszedł i bardzo cierpiał przez byłą dziewczynę, która go wykorzystywała, ale on twierdzi, że mimo bólu i wszystkiego co mu zrobiła nigdy by nie zdradził. W dodatku na początku związku on pytał ile miałam przed nim facetów - powiedziałam, że byłam z dwóch związkach i myślał z pewnością, że spałam tylko z nimi.

Gość Nie ważne kto z kim śpi-
A sroce spod ogona wypadłas ??? Co to za niskie poczucie wartości! Jesteś wartościowe osoba , niech sie cieszy ze Cie ma. Nie złapała pana Boga za nogi - koleś jak koleś . Kochasz go i jest ok.

Gość ja piernicze trza bylo
trzymac jezyk za zebami :-O

Gość niki ki
on cie zostawi, byliscie razem tylko pol roku to dobrze, piszesz ze chlopak wrazliwy, mial tylko jedna laske, jedna milosc a ty mu opwiadalas ze sie bzykalas dla samego bzykania bez milosci, ze zdradzalas i ze jakis tam byly cie kocha i chce wrocic, on cie zostawi, bylo to dla siebie zachoawac, po co opwiadalas jak szmata bylas, to nie powod do dumy i chwalania sie

Gość Horror Story
Wydaje mi się, że mnie nie zostawi bo odkąd mu to powiedziałam minęły w sumie dwa dni, ale wszystko jest między nami w nami najlepszym porządku. Zachowuje się tak jak wcześniej i kochaliśmy się tak jak zwykle. Nie czuję z jego strony żadnej oschłości, wyniosłości, ani żalu, zachowuje się tak jakby przyjął to do wiadomości, a teraz żyjemy dalej...

Gość aaaaaaarwena
Nieważne kto z kim śpi - jedyna madra w tym temacie. Litowanie sie nad facetami jest smieszne jak... no brak mi porownania ;)

Gość niki ki
no to jak zachowuje sie normalnie to czym sie martwisz??

Gość Horror Story
Sama nie wiem, może wymyślam, ale cieszę się, że zrzuciłam z siebie ten ciężar bo nie potrafię żyć z kimś, spać z kimś i go oszukiwać.