Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adeld12

Blondynki, brunetki, rude? Które najlepsze?

Polecane posty

Gość zawirowalll swiat
38 to chyba według dzisiejszej mody nie jest szczupłe ciało :P nigdy nie farbowałam włosów z myślą żeby lepiej chłopakom się podobać lecz dlatego, ze mi się tak podobało :) myślę, że chyba gorzej gdy dziewczyna jest w miarę ładna ale ma włosy żółto-blond z odrostami koloru ciemnego

Gość Magdaelo
Każdy kolor włosów jest piękny i ma coś w sobie! ;) Ja też bardziej zwracam uwagę na to czy włosy są błyszczące, zadbane, długie niż jaki mają kolor. Szczerze powiem, że farbowane włosy wyglądają fajniej niż naturalne bo mają intensywniejszy kolor.

Gość czerwien najlepsza
brunetki czy blondynki, moga byc ładne i powabne, ale nie dorastają do rudych ;> czerwien ma w sobie moc

Gość hehehehh
Ładne laski nie mają problemu bo we wszystkim im dobrze :) kolor włosów zawsze można zmienic więc nie jest to takie istotne

Kolor trzeba umiejetnie dobrac, matka natura nie zawsze z tym trafia. Kolor sam w sobie piekny moze sie okazac pomylka, np czern wyostrza rysy, uwypukla mankamenty, malo komu pasuje.

Gość idealne yyyea
brunetki + niebieskie oczy = najlepszy zestaw

Gość brunetka eh
Mam naturalnie ciemne włosy ale jaram się rudymi. Ciężko mi je rozjaśnić a w dodatku brzydko mi w tym kolorze. Zazdroszczę wszystkim dziewczynom, którym pasuje rudy...

Gość zawirowalll swiat
ja z natury mam ciemne włosy i okropnie w nich bym wyglądała, tak samo jak np w czarnych.

Gość zawirowalll swiat
teraz gdy mam włosy koloru ciemna wiśnia i zielone oczy to lubie zakladac takie drobne zielone kolczyki, fajnie wygląda to w takim zestawieniu :)

Gość piekne dziewczyny
Rude włosy są pięęękne i pasują tylko pięknym dziewczynom. Często blondynkom jest dobrze w rudym, brunetkom niekoniecznie

Gość Anon S.
rude włosy i zielone oczy to magia, jeszcze niebieskie oczy do bardzo ciemnych włosów też zjawiskowo wyglądają

Zawirowal, tez jestem brunetka, ale wlosy farbuje na rudo i wygladam teraz100x lepiej. Z zielonymi oczami czerwien pieknie kontrastuje.

Gość Annis :P
Brunetki lepsze od blondynek, ale rude lepsze od brunetek :)

Gość zawirowalll swiat
No właśnie to zauważyłam. Gdy miałam pasemka to tak te oczy były obojętne gdy farbnęłam na ciemną wiśnie to tak jakby wydobyły się :p tylko z czerwieniami jest ciężko, bo szybko się spłukują i bledną. moje oczy też są jakieś dziwne nie wiem czy to od pogody zależy czy od czego, bo nieraz mam fajne zielone a niekiedy szaro-niebieskie

Gość Alicja ;)
Ja mam ciemne włosy, ale rozjaśniam od lat u fryzjera do blondu. Kocham blond, nikt by mnie nie namówił do ciemnych. Zazdroszczę włosów naturalnie jasnym blondynkom i nie mogę patrzeć jak je niszczą rudym czy ciemnym... Dziewczyny, blond dodaje Wam subtelności delikatności, bez względu na gusta w blondzie jesteście najbardziej dziewczęce. Naturalne blondynki doceńcie co Wam natura dała i nie psujcie tego... Każda kobieta lubi zmiany, ale szkoda ładnych blond włosów niszczyć farbami, mi się ciemne włosy wcale nie podobają.

Gość zawirowalll swiat
co do blondu - podobają mi sie dłuuuugie blond (nie mylić z żółtymi) włosy, zadbane. oczywiście podobają mi się u jakieś danej dziewczyny, bo sama nie chciałabym być blondynkom, co do brązów to myślę, że naturalne nie są aż tak atrakcyjne jak farbowane, lśniące, mieniące się w słońcu. Rude hmmm...trzeba mieć chyba do trgo koloru odpowiednią urodę żeby nie wyglądać karykaturalnie.

Gość Daria mm
ja sie ciesze, że mam naturalnie jasne włosy, też ciemne mi się nie podobają :) a u mnie w rodzinie wszyscy mają ciemny blond więc sie jaram że mi sie poszczęściło i mam jasny ;D też bym za żadne skarby nie zmieniła na ciemne, chociaż rude nawet lubie

Gość WRS.
Rude pasują nielicznym typom urody. Blond, zgodzę się, jest najbardziej dziewczęcym kolorem. Ciemne włosy też mają w sobie coś ale farbowane są lepsze od naturalnych, bo naturalnie brązowe włosy są wyblakłe, a brązowe farby dają bardzo intensywne kolory i połysk.

Gość madzia s
ja wole blondy i tak też sie farbuje ;) mam 2 przyjaciółki brunetki, jedna naturalna a druga farbowana, farbowana ma ładniejszy kolor

Gość zawirowalll swiat
czy jestescie posiadaczkami prostych grzywek? ja od czasu do czasu lubiłam sobie tak ściąć ale to dawne czasy :) teraz wolę odsłonięte, ładnie podkreślone brwi.

Gość zawirowalll swiat
up

Gość Annis :P
kiedyś lubiłam grzywki, teraz wolę fryzury bez grzywki, chociaż zalezy co komu pasuje

Gość gość
Rude. Sa zjawiskowe. Ale w Polsce trafić na prawdziwa ruda to jak znalezc diament w błocie. Jak sie uprę to pojadę do Irlandii i sobie przywiozę. :D A jak nie będzie chciała, to ukradnę paszport, wezme sila, zwiaze i uprowadzę na koniec świata. :D

Gość gość
Rude tak Cyganki z wasikiem jak co 3 polka nie

Gość gość
Mi naturalne jasne blondynki i naturalne rude, a zwłaszcza te drugie. W tym ostatnim przypadku, mile widziany boderek, ze względu na to, że też jest rudy. Brunetki też mi się podobają, ale w tym przypadku, farbowane.

Gość gość
blondynki!!!

Gość gość
Większość tutaj odpowiadających nie opisuje koloru wlosu a walory kobiety. A te Wasze panienki to chyba tylko i wyłącznie z gazet po photoshopie. Panowie patrzcie na kobiety jakie istnieja na zywo, a nie na panie wyglaskane na okladkach gazet... Co do koloru kazdy kolor jest piękny i nie ma tutaj reguły