Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HuBeRtoS1988

Perfuma dla przyjaciółki Prosze bardzo o pomoc .

Polecane posty

Witam chce kupić perfume dla przyjaciółki cena nie gra roli ma być Po Prostu zajebista wiem , że każdy ma swoje gusta ale Proszę bardzo o Pomoc z góry bardzo Dziękuję .

Gość huihi
perfumY kretynko:O

Gość :D O ja pierdzielę :D
:D :D :D PERFUMA!!!:D :D :D :D Stary, jesteś lepszy niż Kiepski :D Wątpię czy coś Ci da ta perfuma, jak dziewczyna nie ma mentalności Halinki, to w życiu z takim analfabetom nie będzie. A następnie kup jej stringa:D

ze świeżych :moschino I love I love zee słodkich : FLOWERBOMB V&R ciężkich Angel,Alien , Pisony Diora z seksownych i uwodzielskich Gorgio Armani Emporio she /Lei,paco rabanne ultraviolet,Gucci II

Gość oryginalna euforia
oryginalna euforia lub hugo christine aguliere, mam ja teraz-zapach przepiekny , zmyslowy...

Gość przeterminowane sushi z lodówk
twoja przyjaciółka na pewno ma swoje zapachy nie kupuj w ciemno, bo nie ma nic gorszego niż ekskluzywne perfumy które nie odpowiadają obdarowanemu zapachem

Gość trzeba miec mozg
wielkosci orzeszka zeby napiac/mowic 'perfuma' :O atorko blagaj o wybaczenie :O za takie bledy powinni banowac

Gość oryginalna euforia
do trzeba miec mozg...a ty lepsza? atorko? a wogole to nie autorka tylko autor

Gość trzeba miec mozg
no, a nie lepsza? bo, chyba nie porownujesz literowki do znajomosci podstaw gramatyki jezyka polskiego? i niby co to za roznica, czy facet czy kobieta? co, bycie facetem zwalnia ze znajomosci jezyka polskiego?? wstyd..

Gość trzeba miec mozg
a i 'w ogole' pisze sie rozlacznie :D

Ejj ja mam wyjabane na moje błęNdy i co kto myśli o mojej pisowni za głÓpią literUfke rozjebaliśćie temat , ale nie ma jak to napinać się cały dzień necie i pokazywać jaki Polonista . Chcę porady na dany temat a nie mojej pisowni . Z Góry Dziękuję ogarniętym osobą .

Gość chyba w snach
Viktor&Rolf flowerbomb

Ale dzięki zwróceniu uwagi, może nauczysz się i zapamiętasz, że perfumy występują wyłacznie w liczbie mnogiej w języku polskim :) Tak jak nożyce, obcęgi, sanki :) Nie ma słowa perfuma, nożyczek, sanek, obcęg :) A odnośnie rady zapachowej to jeśli nie znasz upodobań dziewczyny, to dobieraj według naturalnego koloru jej włosów. Dla brunetek zapachy słodkie, dla blondynek zawsze świeże, naturalne. Sprawdza się to upodobanie w 99% Pozdrawiam

Gość hiahiahiahia
" [zgłoś do usunięcia] :D O ja pierdzielę :D PERFUMA!!! Stary, jesteś lepszy niż Kiepski Wątpię czy coś Ci da ta perfuma, jak dziewczyna nie ma mentalności Halinki, to w życiu z takim analfabetom nie będzie." wytykasz błędy a sama je robisz 🖐️

Gość kot co ma siedem zyć
folek jesteś polonistka? to poprzestań na poprawianiu błędów, bo na dobieraniu perfum jednak się nie znasz :)

Gość trzymajcie mnie bo zejdę
a dla farbowanych?

hmm, pisałam o naturalnym kolorze włosów, tym, który jest pod farbą :) Ponadto napisałam, że zasada ta sprawdza się w 99%. Więc może osoba krytykująca mnie i "wyzywająca" od polonistek, mieści się akurat w tym wyjątku 1% :)

folek, żartowałam.

Gość literowka to jest wtedy
jak sie przestawia litery albo jednej zabraknie, a ty kolego zrobiles powazny blad i nawet nie okazujesz skruchy. pewnie jak chcesz zeby mama zamknela drzwi mowisz: mamo zamnknij drzwia :D

wiem, że to żarcik, ja też postawiłam uśmieszek na końcu swojej wypowiedzi :)

w końcu uśmiech rozjaśnia życie :)

autorze, ale w czym możemy jeszcze pomóc? Jakąś nazwę wymienić? Przecież to trochę bez sensu. Idź do dobrej perfumerii typu Duglas albo Sephora, opisz pani sprzedającej swoją przyjaciółkę i ona na pewno coś akurat dla niej ci dobierze :) W końcu po to tam jest aby doradzić. Bo tutaj na kafe, co osoba to inny pomysł i zapachowy gust

no właśnie - może wyjść z opinii tego forum "kupa" :D Więc lepiej skorzystaj z mojej ostatniej rady, a dziwczyna się ucieszy. Bo rozumiem, że chcesz, aby była zadowolona z prezentu od ciebie?