Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaNa102

Czy to normalne, że podobają mi się czerwone suknie?

Polecane posty

Gość zmartwionaNa102

Za taką suknię dam się... http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Agnes,10450,Secret-Collection,item,734.html Ale czy to będzie dobrze odebrane? Czy ktoś nie będzie komentował, że chciałam być inna na siłę i oryginalna na siłę. :-(

Gość klaudia1617
to Twoj slub i masz prawo być w tym dniu szczesliwa i dlatego mozesz ubrac co chcesz. przyjęła się tradycja ze suknia jest biala bądz ecru. Ta czerwona ktora pokazujesz jest piękna, ale wydaje mi sie ze takie ciemniejsze kolory wypadaja w przypadku slubu po urodzeniu slubu. tak tez sie przyjelo-i gtak sie moze kojarzyc. ale to nie znaczy ze w takim koloze nie bedziesz pieknie wygladala:) ja jestem za tym by troche lamac "zasady":) a co do tej akurat sukni jest piękna:)

Gość Widzialam biala
Widzialam biala, widzialam czarna, widzialam czerwona ale jeszcze nie widzialam zielonej sukni slubnej.

Ja tez nie widziałam zielonej ale słyszałam o takiej. Pani w salonie gdzie wypożyczałam suknie mi mówiła ze jedna babka do niej przyszła i mówiła ze ma zieloną suknie i chce do tego zamówić zielone rękawiczki i welon :D

Gość slubkalubka
napewno beda komentowac Twoja oryginalnosc, taka juz nasza polska kultura. ale malo kton wie, ze slowianskie suknie slubne sprzed wiekow byly wlasnie czerwone. ja osobiscie wole biel, bo czeriwen zawsze mozna zalozyc, a biel w takiej okazalosci raczej tylko na slub.

Gość a ja widziałam
zieloną ;) Tzn z elementami ecru, ale zdecydowanie przeważała zieleń. Była na wystawie i nie powiem, przyciągała wzrok :D

odpowiem na pytanie - nie ma w tym nic normalnego ;) ale to Twój ślub i ja jestem za... precz z nudą :)))

janse ze normalne !!! bo kazdy ma inny gust! wogole co to za okreslenie - wypada czy nie wypada, czy bedzie dobrze odebrane :O twoj slub - twoja sukienka !!!!

Gość kiedy masz ten slub i gdzie
kiedy masz slub i gdzie? zdecydujesz sie na tą czetwoną kieckę? jak tak to koniecznie fotki z minami gosci :) musisz sobie uswiadomic, ze na weselu zazwyczaj w 50% masz znajomych i to tych ktorych lubisz, kochasz i cenisz. Oni tez przychodza do Ciebie wlasnie dlatego... i dlatego nie martw sie to w koncu twoi znajomi :)

Gość truskawaXX
mi się marzy malinowa . ale się nie odważę (

Gość Renkaaa
Śliczna ta suknia :) Ja bym się nie odważyła na ten kolor na ślub, ale jest śliczna. Podobają mi się suknie z obniżonym stanem, ale nie pasują mi w ogóle. Chyba za niska do nich jestem. Jak masz na tyle odwagi, żeby ubrać taką suknię, to śmiało! :) A jeśli masz do tego ciemne włosy jak modelka na zdjęciu to już w ogole bomba :)