Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżniczka Króla Artura

Jak wybić sobie z głowy FACETA

Polecane posty

Zakazanego Faceta ,w którym coraz mocniej się zauroczyłam a nie wolno mi, to zauroczenie bez przyszłości bez mozliwosci na cokolwiek takie które więcej zła niż dobra niesie a na dodatek nie wydaje mi się ,zeby facet był mną też zauroczony choć nie jestem tego pewna na 100 %

Gość zeeenek
Znalezc inny obiekt

Gość Zuzanna Amelia & 21
Jaki rodzaj/typ seksu wzbudza w Tobie najwieksze obrzydzenie....? No to wyobraz sobie ze to robisz z nim . I powtarzaj to wyobrazenie codziennie przed snem.

sory za takie chaotyczne pisanie ale już jestem az roztrzęsiona i zła na siebie

Gość kot_odwrócony_ogonem
poproś pana grzecznie aby przestał uzywać sztucznych feromonów moze?

zuzanna Amelia...... próbowałam już czegoś podobnego najgorsze jest to ze facet siedzi w pracy w takim miejscu ze jak tylko podniosę głowe znad laptopa to go widze a jest generalnie dobrze zbudowany przystojny itp czasem tak smiesznie a zarazem sexownie przeciąga się na fotelu wtedy ja odpływam staram się odwracac głowe w drugą strone czasem widze ze on tez na mnie zerka albo mi się wydaje nie wiem

Gość Zuzanna Amelia & 21
W takim razie sprobuj to sobie wyobrazic wlasnie wtedy kiedy odplywasz. Przypomnij sobie wszystkie sytuacje kiedy on sie zblaznil, stracil grunt pod nogami, podkulil ogon.. To tez jest dobre. Na ile mozesz liczyc na swojego stalego partnera ? macie fajny seks ? Mozesz cos dodac , zmienic , urozmaicic ?

kurwa nie wiem co mi tak odjechało z tym gościem !!!! przychodze sobie grzecznie spokojnie do nowej pracy i tak gdzieś na 3 dzień bum !!!! jestem juz w tym po uszy zobaczyłam też albo mi się wydaje ze facet zaczął bardziej przywiązywać wage do swojego wyglądu (codziennie inn=aczej ubrany, ułożone włosy ,stał się dla mnie miły , odpowiada na pytania które mu zadaje pyta czy dałam sobie rade usmiecha się do mnie pomaga mi nawet szukać papieru do ksero a przez pierwszy tydzien taki nie był wczoraj jak wychodziłam z pracy powiedzia mi pa na moje to ja uciekam już do domku miałam wrażenie ze wszyscy się tym zdziwili ale moze to moje urojone mysli tylko

i tu też zuzannnna amelia....... jest problem gość się nie błaźni, generalnie bardzo zna się na swojej pracy jest mega wygadany i pomaga mi jak mam problem stały partner -mąż hm nigdy chyba dobrze międzynami nie było zawsze jedno krzyczy na drugie od 2 lat jest coraz gorzej kłótnie są cięzkie długie itp sex taki sobie ale bywa ze czasem jest bardzo udany

ktoś coś jeszcze powie ludzie ja już nie mam siły nie spie nie jem wykoncze się jak nie zapomne

up up

Gość Zuzanna Amelia & 21
Chcesz w to wejsc czy nie ?

nie moge w to wejsć a co chce hm???? mysle ze swiadomosć ze gość jednak jest mna zainteresowany bardzo by mnie podnisła na duchu tak by było optymistcznie mały bezpieczny flirt (bez sexu) sprawił by ze pozbyłabym się kompleksów o reszcze nie mysle nie marze nie chce nic więcej

Gość Zuzanna Amelia & 21
Apetyt rosnie w miare jedzenia. Maly flirt bez seksu? Igrasz z ogniem.

Gość ikcija
Mam tez problem. jak wybic sobie z glowy faceta, ktorym jestem zauroczona, a ktory proponuje mi FF :O:( ;(

Gość Zuzanna Amelia & 21
Skoro Ci proponuje FF to chyba nie powinnas miec problemu jak go sobie wybic z glowy ?

Gość ikcija
zuzanno, owszem... ale przez 2 miesiace zylam w przeswiadczeniu, ze zmierzamy w innym kierunku... nie da sie tak z dnia na dzien tego zauroczenia wywalic z siebie. ale rozumiem co masz na mysli i co chcesz przez to powiedziec.

Gość Zuzanna Amelia & 21
Metody sa dwie: totalny odwyk albo wejscie w to w nadziei ze z czasem ten uklad zmienisz na taki jak sama chcesz. Lubisz ryzyko ?

Gość jestesmy tylko zwierzątkami
i najwyrazniej ten gosc ma najlepsza kombinacje genów,która kręci twój organizm i sie chcą mixowac i tyle

może ale raz się zyje nikt nigdy nie działał na mnie jak ten facet i ten jego wyglad wiem ze akurat flirtu bezpiecznego bym z nim nigdy nie załowała, bardzo by mi podniosło to samoocenę która przez ostatnie 3-4 lata spadała i jest na dnie tylko moje gadanie/pisanie co ja chce nie bardzo ma sens jakoś nie wierze ze przystojny zadbany inteligentny facet koło 30 moze być zainteresowany mężatka raczej na pewno ma jakąś super laske tacy goście nie są sami i nie interesują się męzatkami więc wracam do punktu wyjścja jak zapomnieć

Gość Zuzanna Amelia & 21
16:36 [zgłoś do usunięcia] jestesmy tylko zwierzątkami i najwyrazniej ten gosc ma najlepsza kombinacje genów,która kręci twój organizm i sie chcą mixowac i tyle ....albo jest po kursie PUA...

jesteśmy tylko........ pewnie masz racje zuzannnna amelia.......... a jak wykonać te dw a wyjscia jak zrobić odwyk nie moge go unika nie gadać z nim bo się nie da pracujemy przy wspolnych projektach a wejsc w to hm chyba nie wykonalne bo nie chce nie potrafie i nie odważne sie na wyjscie z inicjatywa za bardzo boje się osmieszenia

Gość Zuzanna Amelia & 21
Opowiedz cos wiecej o tym goscoi

nie chyba po kursie PUA nie jest jakoś bardzo mnie nie podrywa zeby to było jednoznaczne ja też staram się na za dużo sobie nie pozwalać ale łatwo nie jest pewna jestem ze dużo bardziejmnie zauważa i pomaga mi niz w pierwszym tygodniu kilka osób z firmy pytało mi się jak mi się pracuje z PANEM X , jest znany z tego ze nie pomaga sam z siebie i raczej jest dość oschły ale dla mnie jest miły zachowawczy i taki służbowy ale bardzo miły

Gość Aniette
o ksiezniczko jak ja cie w tej chwili dobrze rozumiem , z subtelną róznica że ja jeszcze męzatka nie jestem ... Ale tez sie zauroczylam i wiem jakie to beznadziejne nie moge sie na niczym skupic nic robic - bo ciagle O Nim mysle ...ehh a jak dlugo u ciebie trzyma sie ten stan?

Gość patrz na niego bardzo
krytycznie,zebys zauwazla kazdy szczegoł najlepiej jakiś fatalny i sobie go obrzydzisz:)

Przestań skupiać swoją uwagę tylko na nim. Zacznij na sobie im więcej zrobisz by siebie uszczęśliwić tym mniej będziesz pamiętać o nim. Staraj się nawiązywać kontakt z innymi chłopakami.

ciemny przystojny koło 30 po studiach znający się na swojej pracy fajnie ubrany koszulka jensy , pali papierosy ,pije kawe , kupje kanapki w bufecie dość tajemniczy mało mowi o sobie chyba tyle o nim wiem znam go jakieś 3-4 tygodnie

pracuje tylko z 3 facetami i 3 dziewczynami i nie chce i nie bede nikogo innego szukać i z kimś innym niepotrzebnie gadać samo to zauroczenie na mnie spadło bez szukania go

Gość Zuzanna Amelia & 21
Czy ten facet jest sam ? I ktore z Was jest w tej firmie wazniejsze , potrzebniejsze i na wyzszym stanowisku ?