Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżniczka Króla Artura

Jak wybić sobie z głowy FACETA

Polecane posty

przygód nie szukam nie chce jestem mężatka on o tym wie !!! ja nie chce z nim zdradzać męża jedyne co mogłabym chcieć to ten flirt ale jak pisałam już wczesniej wątpię żeby gość był zainteresowany mężatką nie miał super panny itp fakt jest jeden jest bardzo miły dla mnie a przez pierwszy tydzień taki nie był i nie przywiązywał wagi to ubioru ostatnio ma codziennie inną koszule tak dobraną dopasowaną jensy pod kolor ułożone włosy itp wczesniej w pierwszym tygodniu mojej pracy chodził ubrany bardziej na zasadzie pierwsze lepsze byle wyprasowane i czyste

Gość jestemchybawamoku
wyobrażanie sobie okropnych rzeczy nie pomoże myślę o Nim chociaż niektóre jego cechy doprowadzją mnie do szewskiej pasji (wiem sama również nie jestem idealna :P ale nie o to chodzi ) a jednak ta przedziwna chemia...ale akurat to działa w obydwie strony :) jednak wiem że nie powinnam się z nim spotykać nie mogę zapomnieć i przestać tęsknić... teraz wszystko sprawia mi ból a gdy pomyślę że On...

on jest ważniejszy na wyższym stanowisku czy jest sam wątpię zeby faceci takiego pokroju byli sami nie ma go na NK FB itp nie nosi obrączki nie wiem nie chce ani jego ani nikogo innego wypytywać o niego tym bardziej ze jestem nowa a opinie ze jest ciężki już słyszałam

Gość Zuzanna Amelia & 21
Jest jedna rzecz , o ktorej calkowicie zapominasz. Jestescie w pracy. On jest facetem i nic nie piszesz aby byl zajety. Ty jestes mezatka. Srodowisko lubi plotki. To takie fajne urozmaicenia od codziennych rutynowych nudnych zahec. Skoro zauwazyli ze on Ci lubi to na bank widza tez jak Ty wgapiasz sie w niego i jak Cie on pociaga. Nie ludz sie ze to ukryjesz. Takie rzeczy widac. Plotki powstaja dosc szybko. Ani sie obejrzusz a juz wszyscy beda wiedziec ze jestes jego kochanka zanim Ty zdazysz go pocalowac. I tu sie zaczyna. Facetowi taki uklad moze schlebiac. On nawet nie musi nic z tym robic ale taka sytuacja podbudowuje jego meskie ego. Dlatego z natury rzeczy samej nie bedzie mial zadnego interesu w tym aby to zmieniac. A Ty ? Ty nie jestes facet. Tobie opinia dawania dupy jakiemus kolesiowi z pracy /bo tak sie to okresla , niez

Gość Zuzanna Amelia & 21
Zjadlo mi posta. W kazdym razie pamietaj ze to jak z Wawelskim Smokiem. To moze byc taki fajny baranek do schrupania ale pelen siarki. Nie poparz sobie wnetrznosci. Bo to moze Cie potem bardzo bolec.

nie mysle ze moze nie zauważyli ze go lubie pytal mi się jak mi się z Panem X pracuje bo bywa cięzki!!! a ostatnio jak wychodziłam mówie ze uciekam już do domku a on do mnie to pa pa (tu powiedział moje imie ) jakoś tak 2 koleżanki to usłuszały i podnisły głowe znad laptopa

ale załóżmy ze gośc nie jes zainteresowany jak się wyleczyc bo ten stan mnie zabija nie sypiam, nie jadam eh

miał być ze pytali mi się inni jak mi się z Panem X pracuje

Gość Zuzanna Amelia & 21
Ten gosc jak najbardziej JEST zainteresowany. Dlaczego mialby nie byc ? Przeciez to podnosi jego wartosc jako faceta. O Przeciez To nie jego - w razie jakijs wsypy- poprosza o odejscie. On jest na wyzszym stanowisku. Dlaczego nie mialby byc zainteresowany ? Przeciez to by bylo nielogiczne.

bo ma laske którą kocha ,bo po co mu używana-mężatka (dobry sex ma ze swoją laską) nie wieże ze jest sam jest za przystojny z dobrą pozycją itp myslisz ze pomaga mi bo jest zainteresowany??

ninka obyś miała racje

a w pracy są 3 pary (jedno małżeństwo )więc mysle ze za romans bym nie wyleciała ale sypiać z nim nie mam zamiaru jakaś ogromna chemia mnie do niego ciągnie

Gość droga ksiezniczko
Chlopak o ktorym opowiadasz sam w sobie jest najzwyklejszym w swiecie facetem, zadnym cudem. To emocje jakie w Tobie budzi sa wyjatkowo silne ale rownoczesnie iluzoryczno bo oparte nie na doglebnym poznaniu jego charakteru i osobowosci tylko na hormonach (tajemniczej fenyloetylaminie wydzielajacej sie w duzych ilosciach na jego widok) jakis milych skojarzeniach z odleglej przeszlosi oraz wyobrazeniach na temat tego jakim czlowiekiem byc moze jest. Zauroczenie jest jak narkotyk, uzaleznienie z ktorym nie wygrasz sila woli ale tez i nie ma sensu z tym wlaczyc probujac zdusic na sile tzn.. fajnie sie zadluzyc jak pensjonarka, przyjmij to jak dar ktory uskrzydla i nadaje zyciu smaczku z tym, ze nie koniecznie trzeba cos z tym robic (konsumowac je) bo to zepsuloby wszystko. Lepiej w skrytosci serca czerpac przyjemnosc z flirtu, milej rozmowy, mozliwosci ogladania obiektu westchnien i...czekac az samo przejdzie A PRZEJDZIE bo to tylko chemiczne procesy zadna milosc! Bardziej niepokojacy jest sposob w jaki opisujesz swoje relacje z mezem. Jestes tak mloda kobieta ze nie mozesz odpuscic sobie tej strefy zycia niczym 50 latka ktora trwa w malzenstwiez przyzwyczajenia a raczej powinnas popracowac nad zwiazkiem

Gość Zuzanna Amelia & 21
A co przeszkadza posiadanie wlasnej dziewczyny i dodatkowo jednej w pracy co sama na niego leci. Poczytaj topy na tym forum. Poczytaj co wypisuja faceci. Popatrz dookola siebie. Jak by statusem faceta bylo miec jedna kobiete to by nie zdradzali nie popisywalli sie przed kolegami ile to lasek zaliczyli. Ty mowisz o facecie a nie o kobiecie.

Gość droga ksiezniczko
Po prostu nie róz z zauroczenia wielkiej tragedii bo zapewniam, ze nie umrzesz od niego a stan ten nie moze (nawet z czysto fizycznych przyczyn)wiecznie trwc. Nie Ciebie pierwsza trafil piorun sycylijski, sama jestem dosc kochliwa (ale gdy sie zakochuje to szalenczo) wiec wiem jakie to intensywne przezycie ale niezaleznie od tego czy przerodzi sie w zwiazek czy nie po kilku miesiacach (w pesymistycznej wersji do 2 lat) rozmywa sie niczym kamfora i nie ma po nim sladu

Gość Zuzanna Amelia & 21
17:20 [zgłoś do usunięcia] księżniczka Króla Artura a w pracy są 3 pary (jedno małżeństwo )więc mysle ze za romans bym nie wyleciała ale sypiać z nim nie mam zamiaru jakaś ogromna chemia mnie do niego ciągnie Ale to nie ma najmniejszego znaczenia czy bedziesz z nim sypiac. To co opisujesz teraz wystarczy aby otoczenie zrobilo z Ciebie dajke do tego szmate bo masz meza. To Ci probuje uswiadomic. Jesli masz taki uklad , ze mozesz to olac to brnij dalej - jesli Ci to pasuje. Dla mnie to typowy efekt cmy lecacej do plomienia swiecy. No ale taka juz jest natura cmy.

Gość droga ksiezniczko
Lecz gdy obiektem jest: szef, zonaty, ksiadz, niedostepny a mimo to decydujemy sie wykonac "ruch" to niesmak pozostaje niestety na dlugo a konsekwencje nie gina

pewnie macie racje z tym zauroczeniem, ale nie chce się nim cieszyć bo mam męża i nie wolno mi ulegać zauroczeniu Znam przypadek koleżanki gdzie gość wycofał si bo ja się okazało miał stałą partnerke!!!!! macie racje ze mozna się cieszyć z flirtu (podnieś samoocenę itp )ale jak się osmiesze bo gość nie bedzie zainteresowany ??

nie jest szefem, nie jest księdzem obrączki nie nosi więc tego czy jest zonaty nie wiem generalnie ten bezpieczny flirt bymi bardzo odpowiadał tylk nie chce jakoś sama tego zaczynać przyspieszać itp

odpowiadałby mi bo skoro już się zauroczyłam i muszę znosić ten dziwny stan z którym nie moge sobie dać rade chce chodziarz mieć poczucie ze to nie było bez wzajemnosci ze jeszcze moge się podobac i to całkiem całkiem facetowi !!!

Gość Zuzanna Amelia & 21
Alez on na pewno bedzie zainteresowany. Ktory facet by nie byl na jego miescu ?

oj w soim zyciu zauroczona byłam kilka razy(pierwszy raz po slubie) ale wczesniej byłam i nigdy z wzajemnością mysle ze taki facet moze mieć każdą to po co mu ja przechodzona mężatka taka prawda

Gość Zuzanna Amelia & 21
Do kolekcji. Do podniesienia wlasnej samooceny. Do zabicia nudnego czasu w pracy. Dla treningu. To chyba wsztstko w temacie. Ja juz napisalam co mysle. Chcesz w to wejsc to i tak wejdziesz. Mysle ze wejdziesz. Zapisz sobie ten topik i przeczytaj za trzy miesiace. Powodzenia.

co do mnie jestem zadbana szczupła zawsze ładnie ubrana wymalowana mam jasne włosy sredniej długości raczej podobam się facetom ale nigdy tym którzy mi sie podobali nawet z mężem tak było ze nie chciałam z nim być nie było między nami nigdy tej chemi :(

zuzannna zapiszę dam znać czy się coś zmieniło w następnym tygodniu

Gość Zuzanna Amelia & 21
17:48 [zgłoś do usunięcia] księżniczka Króla Artura z mężem tak było ze nie chciałam z nim być nie było między nami nigdy tej chemii To dlaczego za niego wyszlas ? Lata lecialy ?

bo zawsze przy mnie był a kobieta przez swiat nie moze iść sama ??! troche zartuje trooche tak był chemi nie było ale jakieś tam motylki czułam ,poźniej przywiązanie

Gość Zuzanna Amelia & 21
No tak. Czesty blad. Trzeba bylo zaczac od drugiego konca ale to jak zawsze - madry Polsk po szkodzie. Pociesz sie ze w zyciu przewaznie jest tak ze jak nie zrobisz takiego bledu to zrobisz inny. Baw sie ale postaraj sie zachowac swoj zwiazek. Wielu panow lubi flirtowac z mezatkami bo uwaza ze sa bazpieczne- nie groza malzenstwem.

Gość Zuzanna Amelia & 21
Macie dzieci ?