Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżniczka Króla Artura

Jak wybić sobie z głowy FACETA

Polecane posty

mniej więcej tak było odpowiedział ale jak mu podziękowałam za pomoć to sztywno odp ze to jego obowiązek jak powiedziała ze np dzwonie bo nie wiem co i jak zrobić jedno mi powiedział ale po 2 telefonie kazał zadzwonić do kierowniczki a jaej też powiedział ze ma mi przekazać ze do niej mam dzwonić mówiła mi to :( bedę zachowywać się podobnie ale nie dam rady tak samo bo się boje jest mi przykro i muszę przestać rozmawiać z nim to szybciej sie wylize ale KURWA się nie da bo przy wspolnym projekcie pracujemu prawie co dzień jejku tak się cieszyłam z tej nowej pracy i mam za swoje

chyba zmienie nik na na służąca króla ARTURA

Ale dziewczyno nie dramatyzuj.Dobrze ze na tym staneło,traktuj go chłodno profesjonalnie.Mogło byc o wiele gorzej.Mówie Ci nie jest tak źle

Gość Zuzanna Amelia & 23
Nie widze problemu i nie wyolbrzymialabym tego. Pracownicy powinni byc jak najbardziej samodzielni. Z drugiej strony jestes tam nowa wiec wielu rzcy nie wiesz. I to wszystko na ten temat. Dalej ci sie podoba czy juz mniej ?

nie wiem chyba dalej :(

Gość Zuzanna Amelia & 23
No to normalnie idziesz do pracy , starasz sie jak najlepiej zrobic robote tylko uprzedz ze nie wszystko wiesz i czasami jednak o cos zapytasz.

wiem ze dobrze się stało ale ..... to boli to mnie od początku wykańczało i jakoś nie chce przejśc gdybym go nie widziała nie spotykała,nie rozmawiała, itp było był latwiej Pamiętam jak jeszcze wiosną rozmawiałam z kolezanką była zauroczona jakims kolesiem ze stacji Paliw a ma męża ,ze to śmieszne dziecinne itp śmiałam się z tego i gardziłam jej zachowaniem i los zaśmiał się ze mnie

Gość Zuzanna Amelia & 23
I jak sie potoczyly losy tej kolezanki ?

nijak poflirtowała pare razy i chyba nawet dalej flirtuje niech mi ktoś napisze ze będzie lepiej :( bo nie moge się pozbierać

Gość Zuzanna Amelia & 23
Przeciez nic sie nie stalo. Chociaz jak Cie czytam to mam wrazenie ze nie masz specjalnie wprawy w filtrowaniu. Czy Twoj maz byl Twoim pierwszym partnerem seksualnym ?

tak, wiesz chciałabym mu coś jutro powiedzięć na zasadzie takiego dwuznacznego flirtu zeby nie było ze na niego lece ale ze jestem zabwna ze nie traktuje wszystkiego serio itp zeby jakos tak poczuć ze moge dużo ze jestem kims ze dam rade wyjde z tego itp nio wiesz ze mnie nie załamało to tylko jestem jeszczee ardziej pozytywna a pytam bo nie wiem a ze jego bo jest fajny kolega i tyle ale nie wiem co i jak jak masz pomysł napisz mi proszę pare zdań co i jak moge zrobić zeby pokazać ze jestem pewna siebie i jak nie to nie zeby nie byo widać ze na niego lece bo on nie jest jedyny na swiecie a ja jestem miła fajna laska kurcze no zeby było łatwiej m z tym jakoś jutro wytrzymać tylko tyle albo az tyle

mąz był moim pierwszym ,ale wczesniej pred ślubem często flirtowałam ,ale tak na luzie z facetami w których nie byłam zauroczona , było łatwiej podobałam im się mieli mnie za fajną babke a po ciąży to juz tak się uwsteczniłam siedziała 2 lata w domu z dzieckiem i zapomniałam jak wygląda zycie

Gość Zuzanna Amelia & 23
Ja bym nic nie mowila. Kazda zagrywka , ktora bedziesz sie teraz starala wyrezyserowac latwo przerodzi sie w cos sztucznego, na sile albo nie wyjdzie tak jak planujesz. Skup sie na pracy, postaraj sie zrobic ile mozesz i tym sie zajmij. A jak nadarzy sie okazja i akurat bedziesz miala na koncu jezyka jakas odzywke to wtedy cos powiesz. Gadanie dla gadania chyba nie ma wiekszego sensu.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Jak szybko zaciazylas ? Od razu ?

nie po 3 latach świadoma decyzja chce tylko zeby nie było po mnie widać ze jestem inna niż do tej pory ale nie chce też zeby było widac ze na niego lece na nic mi to nie przyjdzie

Gość zuzka detektyw w swoim zywiole
:D:D

Gość a ciasta bys zuza
nie zjadla albo herbaty sie napila :D:D

Gość Zuzanna Amelia & 23
Grywasz w pokera ?

dziś był bardzo nie przyjemny szorstki nie odpisywał nie odzywał sie prawie był okropny nawet powiedział ze nie ma czasu itp przez tel gadał z jakąs laska ciągle pisał sms itp zle się czułam i wiem ze już próbuje przestać i jest troche lepiej przysięgam na swoje zycie ze więcej nie dam się tak zauroczyc chcoćbym sobie miała oczy łyżką wydłubać :(

Gość Zuzanna Amelia & 24
Moze mu jego ukochana nie dala ....buzi na dobranoc i dlatego tak sie wscieka.

może ale wyraznie dla mnie był nie miły taki ja na poczatku ja przyszłam eh zle się czułam naprawde a jeszcze nie wyszła mi prezentacja postanowiłam zrezygnować z pracy :( bede chodzić do konca miesiąca nie dam rady tak pracować

up up

Gość Zuzanna Amelia & 24
Szybko sie poddajesz. zle czasy mozna przeczekac albo postarac sie je odwrocic. Co wolisz?

nie bardzo rozumie co mam na siłe z nim flirtować czy zaciskać zęby i pracować w nadzieji ze szybciej mi zauroczenie przejdzie niż mnie wywalą

Gość Zuzanna Amelia & 24
Dokladnie. Na ile potrzebna Ci ta praca ?

prace lubie nawet kasa srednia ale jest co do flirtowania na siłe nie umiem nie wiem, dziś widział mnie z mężem bo po mnie przyjechał

Gość Zuzanna Amelia & 24
Flirtowanie na sile to chyba nie najlepsza opcja. Jak zareagowal jak Cie zobaczyl z mezem ?

mąż akurat był nie daleko i mni zabrał a on jakoś tak dziwnie szybko uciekał z biura jak by się bał ze za nim polece

no własnie flirtowanie na sile to porażka więc po co się meczyć nie wim jak bo ja już siedzałam w aucie i tylko kontem oka widzałam ze patrzył się na nas i na auto

a kłócił się dzis z jakąś laską przez tel , słyszałm rano jak wchodził po schodach i rozmawiał z nią , a poźniej wysyłał sms i się smiał