Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obawa.....,.,

jak pomoc przyjaciolce w obliczu takiej tragedii -pomocy

Polecane posty

Gość obawa.....,.,

zmarł ziec mojej znajomej-przyczyna smierci pobicie z skutkiem smiertelnym.Jak sie okazalo jej corka miala krotki ,burzliwy zwazek z jakim facetem i ten z zazdrosci zabil jej meza.Moja znajoma (tesciowa zmarłego )jest w bardzo kiepskim stanie psychicznym ,wini siebie ja wychowala corke ,nie wychodzi z domu choc od tragedi mijaja 3-mce .Jak jej pomoc?Probowalam jej tlumaczyc ,ze mnostwo ludzi w kolo sie zdradza i gdyby wszyscy mieli sie zabijac to by nas bylo sporo mniej na tej planecie.....Poprostu jej corka zrobila blad i miala pecha ze trafila na swira...strasznie sie o nia martwie ,bo obawiam sie ze jeszcze troche a zwolnia ja z pracy(jest na bezplatnym)a wiadomo jak ciezko z praca w wieku 53 lat.Doradzcie cos -probowalam przekonac ja do psychologa -nie chce sie zgodzic ,co jeszcze mozna zrobic

Gość obawa.....,.,
z gory przepraszam ze pisze w tym dziale ,ale na ogolnym byly tylko podszywy a strasznie mi zalezy na jakis radach.Kobietki ,matki doradzcie cos

Gość obawa.....,.,
up

Gość obawa.....,.,
nie to nie zadne prowo-choc bardzo bym chciala......przyjaciolka jest zalamana stracila fajnego ziecia ,corka tez zalamana ale jest mloda i jakos daje rade a przyjaciolka w rozsypce...najgorsi sa ludzie ktorzy wytykaja palcami i mowia to matka tej k..po pogrzbie wyszla z domu doslownie kilka razy teraz zakupy robie jej ja -jej corka nie przyjezdza ,sama chce uniknac konfrontacjo z ludzmi z wioski

Gość kocham akacje
no to faktycznie nie ciekawa sytuacja ,a twojej przyjaciolce nie pozostaje nic innego jak znow wyjsc do ludzi ,wrocic do zycia -ludzie popatrza ,pogadaja a za jakis czas znow cos tam sie w wiosce wydarzy i bedzie to nowy temat do rozmow.Teraz gdy twoja przyjaciolka sie odizolowala to tak jakby przyznala sie do winy -a uwazam ze nie ma sobie nic do zarzucenia .....

Gość jULITAAAaaa
sama sobie nie pmoze niestety a moze byc gorzej ja sprobowalabym zalatwic domowa wizyte kazdy twierdzi ze pomoc lekarza niepotrzebna moj brat tez i wyladowal na oddziale psychiatrycznym:(

Gość idź prywatnie
do psychologa i pogadaj. Może w ramach wizyty domowej, porozmawia "fachowo" z Twoją przyjaciółką