Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala :):)

Ideał kobiety

Polecane posty

Gość Ania91 ,,,
dlaczego wywłoki? ostatnia wypowiedź ktoś się podszył pod mój nick, pisze tu po raz pierwszy i pytam zwyczajnie po ludzku o jakieś rady

Gość nomenklatura
ideał dla mnie to 163 cm 52-53 kg Biust 70E Brunetka:)

Gość Reanta 852.
Ania, seksapil tkwi w zachowaniu a nie wyglądzie. Nie ma sensu za bardzo pokazywać swojej seksualności na zewnątrz bo to przyciąga mało wartościowych facetów, takich którzy szukają łatwych przygód, a przecież nie o to chodzi. Lepiej być kobiecą i delikatną, seksowną ale nie ordynarną :)

Gość nomenklatura
nie sądze opisałem swoją żonę która jest przed 30-tką i nie zauważyłem nic takiego:)

Gość Ania91 ,,,
Renata problem w tym, że wygląd też musi grac a ja nie umiem sie po prostu ubrac, ubieram sie tak jak mi wygodnie i nie prezentuje sie to najlepiej, jak koleżanki mi coś doradzają to mam wrażenie, że to za bardzo wyzywające

Gość kobieta dająca niebo?K
wywłoka to moze ta twoja ex, pewnie gzi sie teraz na wakacjach z ciapatymi 🖐️

Gość trurjfrjfjf
Ania91 a ten twój już cięzauważył czy nie ?

Gość hyhyhyms
ja lubię troche wyzywające dziewczyny, ale z wyglądu a nie z zachowania

z ciapatymi to ty się gzisz namiętnie po wszystkich dyskotekach dajesz dupy byle komu i jesteś z tego publicznie znana a potem myslisz że inne też , ale niestety jesteś w błędzie ty kurrwo.

Gość Ania91 ,,,
znamy sie, rozmawialismy, wkrótce bedzie okazja na której sie spotkamy i chce dobrze wypasc. nie uważam się za brzydką, ale mało uwagi przywiązywałam do ubioru i brakuje mi w tym wyczucia. malo tez mialam do czynienia z facetami i nie wiem co im sie podoba, a na co patrzą krytycznie

Gość kobieta dająca niebo?K-
podszyw :D jestem w ciąży z 3 dzieckiem a moim jedynym mężczyzną sexualnym jest mój mąż. 🖐️

Gość Bianka :):)
Zakochany samotnik - jesteś żałosny, spasuj :) wyżywasz sie w internecie, a pewnie jesteś pizdą w życiu. Obrażasz osoby, których nawet nie znasz i myślisz, że dajesz pocisk - dno :)

Gość trurjfrjfjf
jak będziesz dla niego interesująca , to znaczy ppolubi cię , znajdziecie wspólny język itd , to nie będzie potrzeba nic wiecej, więc się nie stresuj

Gość burhidnk
Idealna kobieta nie jest nigdy za bardzo wyzywająca, wulgarna, ale nie jest też szarą myszką, z golfem pod szyję i spódnicą do kostek. Musi odsłonić rąbek tajemnicy, ale też zostawić coś w ukryciu, żeby było co odkrywać.

Gość ubiór laski
jeśli nie chcecie byc wyzywające ale seksowne to łącznie np. szpilki ze spodniami, trampki ze spódnicą, trochę na luzie trochę sexy :)

Gość pytanie ====
dlaczego niektóre kobiety maja ogromne powodzenie, mimo że ich uroda jest przeciętna, a one same nie są idealne? czemu wiele dziewczyn o niesamowitej urodzie pozostaje niezauważonymi?

Gość odpowiedz////
Jeśli jesteś kobietą to nie znasz się na urodzie damskiej tak jak mężczyźni. Dziewczyna przeciętna lub brzydka w Twoich oczach może być piękna w oczach męskich. Poza tym nie tylko wygląd decyduje o atrakcyjności kobiet.

Gość bo dlatemu
brzydka ale może zdzirowata, wie czym faceta przyciagnac

Gość pytanie ====
No ja akurat mam oszołamiającą urodę ale nikt się na niej nie poznał oprócz mnie samej. Jakie to dziwne :o

Gość hej hej to ja biedronka pstra
Dlaczego? To proste. Piękne kobiety onieśmielają mężczyzn, więc ci startują do tych przeciętnych, w obecności których czują się swobodniej i pewniej.

Gość beczkasmiechu
brzydkie kobiety tkwiące w samouwielbieniu - najbardziej wkurwiające zjawisko. skromnosc jest wielką cechą.

Dlaczego? To proste. Piękne kobiety onieśmielają mężczyzn, więc ci startują do tych przeciętnych, w obecności których czują się swobodniej i pewniej. bredzisz mnie tam nikt nie onieśmiela, jesli do którejś startuję to znaczy że mi sie podoba.