Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem glupia jestem

Boję się, że urodzę brzydkie dziecko :(

Polecane posty

hfilhfreifhwlr - nie trzeba zaraz zabijać, nie trzeba iść siedzieć - wszystko da się zrobić w białych rękawiczkach i po cichu, no, ale już za późno - być może byłaś ekstremalnym przypadkiem - nie wiem, ale masz jeszcze połowę życia, która może być fajna, mam nadzieję, że dasz sobie z sobą radę:)

Gość ahfh'iwhfKQKWJDP
OD RAZU ZABIĆ! Wpierdol spuścić w ciemnej uliczce i niech się gówniarz martwi jak udowodnić kto mu wpierdolił!

Gość buuuuuuubuuuuuuuuuuuu
Rodzicom zwykle wydaje się, że ich dzieci są najpiękniejsze na świecie - wcale nie są jacyś szczególnie obiektywni :-) Ja się o urodę dziecka nie martwię - jeżeli będzie całe i zdrowe, to ja już będę mega szczęśliwa.

Gość hfilhfreifhwlr
Są dla ciebie obce bo nic madrego jak do tej pory nie napisałaś. I twoje wypowiedzi świadczą jedynie o tym, że nigdy z czymś takim się nie spotkałaś ale wiesz najlepiej co robić i co robią inni. Przykro mi bardzo ale swojej kariery pseudo psychologa na mnie nie zrobisz.

Gość hfilhfreifhwlr
ex-D.Bill - fajna... to zalezy co widzisz przez określenie "fajna", Pieniądze mam, prace mam. Ale to raczej nie czyni mojego życia fajnego...

to nie ważne co ja widzę i rozumiem pod tym słowem tylko czego Ty chcesz, żeby bywac szczęsliwą

Gość nie no, ludzie
Nie, Kaczątko ;), nie są mi obce. Wskaż jakąkolwiek głupotę jaką napisałam i poprzyj ją jakimikolwiek argumentami :D. Nie da się? O, to powielamy schemat rzucania inwektywami :D. Znajome, choć spodziewałam się nieco więcej po tobie. Ponawiam pytanie, bo mi na nie nie odpowiedziałaś - po czym wnioskujesz, że się nie spotkałam z takim problemem? Ba! że sama nie padłam ofiarą prześladowań i gnębienia w szkole? Co do kariery "pseudopsychologa" - a widzisz, żebym aspirowała w którymkolwiek momencie do przeprowadzenia jakiejkolwiek terapii na tobie? Nie? To co ty bredzisz? Często widzisz rzeczy, których nie ma :D?

Gość hfilhfreifhwlr
ex-D.Bill - ja myśle, że wystarczyłoby aby to co się wydarzyło nie miało miejsca i tyle. Pewnie za dużo wymagam i to nierealne ale takich doświadczeń z pamięci raczej się nie wymażę.

Gość nie no, ludzie
Nie "chyba" a "na pewno" (to myślenie życzeniowe). Ale da się z tym żyć. Terapeuta ci tego nie uświadomił? Powinien to zrobić na początku terapii. Ja ci dobrze radzę dziewczyno - zmień go.

hfilhfreifhwlr - wielu ludziom wiele złych rzeczy się przydarzyło, ja też bym chciała, żeby kilka lat z mojego życia zniknęło - byłabym zupełnie inną osobą, ale nie chcę spędzić reszty życia taplając się w przeszłości, tylko zrobić użytek z tego, co mi zostało i w sensie czasowym i ludzkim... zapomnieć nie można, można wybaczyć

Gość O Panie!
Z głupiej obawy przyszłej matki zrobiło się forum pomocowe dla skrzywdzonej przez los :o! Nie ma to jak taplać się w swoich problemach :o i straszyć kobietę w ciąży, że jej dziecko będzie wyrzutkiem, który pewnie popełni samobójstwo! BRAWO!!

NIE CZYTALAM WSZYSTKIEGO WIEC TYLKO ODPISZE AUTORCE nie martw sie uroda dziecka to nie tylko mama i tata to geny rowniez po dziadkach i pradziadkach

Gość marttyskowa
Autorko urodziłaś?? I jak? zadowlonona zawiedziona? Odpisz bardzo mnie to ciekawi.

Gość pani Gienia z gazowni
Nastepna nawiedzona....

Gość masz racje autorko
moi rodzice są przeciętni , i ja też taka jestem , nie brzydka ale też nie ładna , nienawidze zycia za tą przeciętność

Gość gość
I co autorko jak tam dzidziuś?

Gość gość
ale urodzenie ładnego dziecka wcale nie gwarantuje mu urody w doroslym zyciu :P ja bylam bardzo ladnym dzieckiem, slodki i z duzymi oczami, a teraz? no coż :D szaleństwa nie ma :D brzydka nie jestem, ale jakoś szczegolnie ludzi nie powalam :P