Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanclub zeeenek

Wy też uważacie, że zeeenek to Ogier!!

Polecane posty

Gość zeeenek
"poza tym, jak siedzi zagranicą, to pewnie w uk robi na taśmie albo jeździ wózkiem widłowym, więc ekhem..." Nie, jedze wozkiem widlowym w Polsce. A polskich znakow nie uzywam z lenistwa. Oto cala tajemnica.

Gość ale ty
Nie, jedze wozkiem widlowym w Polsce. A polskich znakow nie uzywam z lenistwa. Oto cala tajemnica. to zajebiście - zauroczyła mnie twoja (nie)prawdziwa historia życia. Co jeszcze nam tu sprzedasz?

Gość zeeenek
"to zaj**iście - zauroczyła mnie twoja (nie)prawdziwa historia życia. Co jeszcze nam tu sprzedasz?" Pytaj o co chcesz, mam dzis dobry humor.

Gość ale ty
kiedy planujesz najbliższą penetrację?

Gość zeeenek
"kiedy planujesz najbliższą penetrację" No wiesz cooooo, takie pytania do nieznajomego? Nie wiem. Lubie seks, ale nie mysle o nim non stop. Pewnie za niedlugi czas cos sie zorganizuje:)

Gość ale ty
czy masz twarz orangutana? o czym rozmawiasz ze swymi niuniami? skąd ten durny nick "zeeenek"? czy wyszedłeś dzisiaj na dwór przewietrzyć czajnik?

Gość ale ty
wiesz, ja tu z tobą gadam, ale nie jestem jedną z tych desperatek, które pod kamuflażem rozmowy szukają tu swego rycerza. to tak byś nie robił sobie nadziei...

Gość ale ty
ale ty wiesz, ja tu z tobą gadam, ale nie jestem jedną z tych desperatek, które pod kamuflażem rozmowy szukają tu swego rycerza. to tak byś nie robił sobie nadziei... co oznacza, że nie mam zamiaru się tobie w żaden sposób przypodobać - przepraszam, jeśli liczyłeś na coś innego...

Gość zeeenek
"czy masz twarz orangutana?" Nie (choc nie powinienem oceniac sam siebie). "o czym rozmawiasz ze swymi niuniami?" A to zalezy. Jak jest rozmowna, to rozmowa sama sie toczy, a potrafie sluchac, zadawac pytania, na ktore gadatliwa dziewczyna potrafi dlugo odpowiadac. Jak jest malo rozmowna to mam kilka swoich dyzurnych tematow, na ktore potrafie swobodnie rozmawiac, wiec nie ma problemu. "skąd ten durny nick "zeeenek"?" Musialem cos wymyslic, a pierwsze skojarzenie bylo z wioskowym przyglupem z serialu Zlotopolscy, czyli wlasnie z Zenkiem:) "czy wyszedłeś dzisiaj na dwór przewietrzyć czajnik?" Nie, dzis caly dzien lecze poteznego kaca, ale za jakies 15 minut, po kapieli, zejde na chwile do zabki, po 2 piwa i pizze Dr Oetker z szynka - na kolacje, po czym obejrze wieczorny blok publicystyczny na TVN24, a moze nawet poczytam ksiazke.

Gość zeeenek
"wiesz, ja tu z tobą gadam, ale nie jestem jedną z tych desperatek, które pod kamuflażem rozmowy szukają tu swego rycerza. to tak byś nie robił sobie nadziei..." Dobrze, rozumiem. Ja i tak nikogo nie szukam, wiec mozemy swobodnie rozmawiac.

Gość ale ty
2 piwa i pizze Dr Oetker z szynka niezdrowa dieta, pilnuj się bo będziesz gruby

Gość zeeenek
"co oznacza, że nie mam zamiaru się tobie w żaden sposób przypodobać - przepraszam, jeśli liczyłeś na coś innego..." Hej, nie przepraszaj:) Kafeteria to ostatnie miejsce, w ktorym szukalbym przyjaznej duszy, a jak mnie glowa boli, to lubie sobie porozmawiac z obcymi ludzmi:)

Gość ale ty
Złotopolskich oglądasz? to ciekawe...

zeeenek kto by chciał Kogoś wyrwać z kafe? nie bój się tu nikogo pewnie takiego nie ma:)

Gość zeeenek
"2 piwa i pizze Dr Oetker z szynka niezdrowa dieta, pilnuj się bo będziesz gruby" Nie martw sie, lubie sobie poplywac, pobiegac.

Gość zeeenek
"Złotopolskich oglądasz? to ciekawe..." Kiedys. Jak mieszkalem z rodzicami. Obiad o 14, a to lecialo jakos po Familiadzie czyli kolo 14.30. Nie wiem jak jest teraz:)

Gość zeeenek
Zabka4 dziekuje, uspokoilas mnie.

Gość ale ty
a jakie masz te tematy awaryjne? bo aż mnie zaciekawiło

Gość ale ty
żabcia4 nie chciałam zeeenek martwił, że odbywa się tu polowanie na Ciebie dokładnie tak:) PS: a co znaczy pierwsza część zdania?

Gość zeeenek
Dyzurne. Nic wielkiego, filmy, ksiazki, sport, kilka zabawnych, zmyslonych historii, kilka historii prawdziwych. Ogolnie jest wesolo, mozna sie posmiac. Najwazniejsze to nie przynudzac i nie gadac o sobie jesli sama nie zapyta. Raczej nastawic sie na sluchanie i zadawanie pytan na jej temat. Udawac, ze interesuja cie jakies drobiazgi z jej zycia i wyrazic kilka uwag na ten temat. Musi czuc, ze dana osoba sie nia interesuje, wtedy zaczyna znikac bariera i kobieta pomalu sie otwiera.

przepraszam ale pisze z doskoku......nie chcialam zebys sie martwil zeeenek

Gość ale ty
Udawac, ze interesuja cie jakies drobiazgi z jej zycia i wyrazic kilka uwag na ten temat. :D :D :D

Gość zeeenek
Zabcia4 dziekuje za troske, to bardzo milo z twojej strony.

Gość ale ty
no a jak to robisz, że kobieta myśli że to ona z tobą kończy znajomość? udajesz nudziarza? głupka? tj. co robisz, by miała cię w końcu dość i porzuciła plany usidlenia cię?

Gość zeeenek
"no a jak to robisz, że kobieta myśli że to ona z tobą kończy znajomość? udajesz nudziarza? głupka?" W duzym skrocie. Chodzi o to, zeby ona sie mna rozczarowala, niech mysli, ze pomylila sie co do mnie. To akurat nie jest trudne. Czesto w zyciu udaje glupszego niz jestem w rzeczywistosci, wiec mam wprawe:) Czasami wystarczy wykazac zwykla obojetnosc, czasami trzeba ujawnic jakies negatywne cechy (ktorych oczywiscie nie posiadam). Nie zdarzylo mi sie natomiast posunac do tego, zeby ja zranic, czyli nie wyobrazam sobie sytuacji, w ktorej mialaby mnie "zostawic" z powodu, ze np zradzilem ja, czy tez "zdradzilem" (fikcyjnie). Ona musi mnie zostawic, bo jestem w jej przekonaniu malo cieakwy jako potencjalny partner.

Gość ale ty
to prawie trąci szlachetnością - poświęcić swój honor inteligenta (i udać głupszego) by nie zranić wybranki łóżkowej

Gość zeeenek
Bo ja w gruncie rzeczy jestem dobrym czlowiekiem i dzialam po jasnej stronie mocy. Ide sie kapac i do sklepu. Bede za pol godziny.

Gość ale ty
no a po 3 randce, gdy nie zamoczysz, to w jaki sposób dziękujesz za współpracę?