Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia44444

czy któraś z was zaszła w ciąże podczas stosunku przerywanego?

Polecane posty

Gość marysia44444

poważnie pytam

Gość nosz cholera jasna
pewnie ze niejedna tak zaszla, naprawde nie wiedzialas czy tylko glupa strzelasz? :D

Gość marysia44444
to niech sie wypowiedzą te które zaszły, podobno są małe szanse żeby zajść więc pytam

Gość maja ***
ja zaszłam :) moja wpadka ma teraz 11 miesięcy :)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja przez 8 lat nie wpadłam :P ale liczyłam się z tym, że mogę zajść w ciążę, bo to w sumie żadna metoda antykoncepcji. potem po urodzeniu się naszej córeczki (która była planowana) też nie raz mieliśmy stosunek przerywany, a że po prodzie łatwo zajść w drugą ciążę więc tym razem wpadliśmy :P

Gość marysia44444
serio, ja mam córke 8 miesieczna , w poprzednim miesiącu zdarzyło sie nam kilka razy kochać bez zabezpieczenia ale mąz nie konczył w srodku ,więc nie wiem czy jest jakies prawdopodobienstwo ze zaszłam. dzieki za odp

Gość kocham akacje
ja 3 razy i juz dziekuje

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
no mój mąż też nie kończył w środku :P był sam zdiwiony, że wpadliśmy ;)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
bo przez 8 lat nic, a tu nagle się jednak przytrafiło :P

Gość marysia44444
nawet nie straszcie do tej pory myslalam ze to sie nie zdarza a tu takie cos, okres mi sie kilka dni spóznia i pobolewa brzuch. pierwsza ciąza była planowana a teraz, nie wiem zobaczymy czekam jeszcze

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja bym nie wytrzymała i zrobiłabym test :P

juz ktorys raz w tym tyg sie 'pochwale' i troche pouswiadamiam laski, ze ciaza jest zawsze mozliwa; tak wpadlam na przerywanym. Mało tego: stosunek przerywany, dzien po okresie, W PREZERWATYWIE (+ mam PCO).

w prezerwatywie i przerywany to niemozliwe w zaden sposob peewnie za innym razem zaszlas

Luiza możliwe, przeciez prezerwatywa nie daje 100% zabezpieczenia a przerywany to juz wogole nie jest metoda antykoncepcji. Tym bardziej, ze dostałam normalnie okres a stosunek byl dzien po okresie. Zeby nie było przed TYm stosunkiem poprzedni stosunek był ponad 2 tyg wczesniej a kolejny PO TYM strzale byl jak juz wiedzialam ze jestem w ciazy (ot okres wakacyjny i malo sie z chlopem widzialam). Na bank zaszlam wtedy, urodzilam dzien po moim wyliczeniu (a 5 dni po terminie z usg) .

ale jesli prezerw nie peknie to jak te plemniki sa w stanie dostac sie do pochwy ??

Gość maja ***
my też tak 8 lat współżyliśmy i nic,a tu taaddaam :) mężuś twierdził,że nie kończył w środku ;) mmmmmmmmmm a po jakim czasie od porodu wpadliście ?

Gość mmmmmmmmmmmmmm
8 miesięcy po porodzie

Gość weronika 77
Ja od 6l stosuje przerywany (wyciągnięcie penisa przed finałem ;) ) i nie wpadliśmy. Gdybym nie miała dziecka (ma 8l) myślałabym że jestem bezpłodna :P więc przerywany się sprawdza -gdy robi to profesjonalista :classic_cool: