Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vater...

usuanie,zmiejszanie owlosienia?

Polecane posty

Gość vater...

chcial bym zmiejszyc osowienie na nogach, aby wloski nie byly takie dlugie i geste, czy tyllko laser pomoze mi to osiagnac i czy warto??

Gość inesines666
Cześć. Jeśli masz z tym duży problem, to polecam Ci udać się na zabieg laserowy.. Naprawdę się opłaca. Ja nie mogłam wytrzymać już z tym swoim owłosieniem, poszłam do salonu Dermique w Krakowie na laser rąk i nóg, po 3 sesje musiałam wykonać, ale teraz nie żałuję wcale. Nareszcie problem znikł i się prędko nie pojawi:):):)

Gość kokospoko123
laser to najskuteczniejsze wyjście. tylko sprawdź jaki sprzęt ma salon do którego się udasz - ipl nie są skuteczne, choć dosyć tanie. diodowy wypada całkiem okej, probowałam w studio laser i jestem zadowolona.

Gość kopkasianka
dokładnie tak, laser jest najlepszy jeśli chodzi o usuwanie zbędnych włosów. Ale jak się będziesz wybierać na taki zabieg to pamiętaj, żeby wybrać jak najlepsze dla siebie miejsce, taki z doświadczeniem, żeby było skutecznie i bezpiecznie.

Gość vinniethecat
A ja próbowałam laseru i.... tylko wyrzuciłam kupę pieniędzy w błoto. Nic mi to nie pomogło ;(