Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grhtykuilgfr

panna i żonaty

Polecane posty

Gość grhtykuilgfr

Problem wygląda tak. Facet ma 36 lat żonę od 13 lat i syna w tym wieku. Żona go zdradza i ogólnie małżeństwo to tylko papierek. To sa fakty, nie jakaś ściema podana przez faceta. Do meritum. Ten o to facet zaprzyjaźnił sie ze mną i mailowaliśmy ze soba, smsowaliśmy od czasu do czasu i tak przez rok, jednak to nie była regularna relacja. Do czasu kiedy facet stwierdził, że jestem fajna i fizycznie w jego typie. Przez 4 miesiące non stop 12h meczył mnie żebym się z nim przespała. Brzmi to dziwnie ale tylko z zewnątrz. Przecież faceci tacy są , a że on powiedział prawde czego chce a nie bajerował to tylko moge docenić hehe. Jest miedzy nami chemia, tylko, że ja nie moge związac sie z żonatym a on nie chce sie wiązać uczuciowo. ja wole przyjaźń a on seks. pozwolilam mu na co niecoi mam przesrane, bo nigdy nie widziałam, żeby facet sie tak na kogoś napalił. Nie pochlebiam sobie , jestem normalna, przeciętna, i on też nie jest Adonisem ale jak jest chemia to sami wiecie. Pytanie czy jest sens angażowac sie w coś co nie ma sensu???

Jeśli tylko chcesz być panią do łóżka to proszę bardzo.dlaczego chcesz rozwalić rodzinę i nie znajdziesz sobie innego faceta,który będzie nie tylko do seksu?

Gość jcvghbjn
jasne, kolejny biedny misiaczek a zona hetera :D naiwniaczek nie brakuje:D

Gość grhtykuilgfr
ta rodzina juz poległa zanim facet mnie poznał. dodam, że facet chce mnie przeleciec od roku ale właśnie szanuje to, że przysięgał jej przed Bogiem miłość. Czytaj co pisze, a nie kładz mi do głowy zaściankowe teksty moralizatorskie

Gość grhtykuilgfr
kumpluje sie z gościem i raz widzialam ją jak sie prowadza z jakims kolesiem i synowi mowi żeby traktował go jak ojca. To jest nie normalne.

Gość jcvghbjn
ale właśnie szanuje to, że przysięgał jej przed Bogiem miłość. ja pierdole, gdzie ty sie uchowalas? :D

Czytam dokładnie,czy mają rozwód,mieszkają osobno czy wciska Ci bajeczki bo chce się z Tobą przespać? Moja dobra rada-trzymaj się od niego z daleka ;)

Gość grhtykuilgfr
właśnie kto jak kto ale on jest szczery do bólu. on nie walił mi kitów, że jestem miłościa jego życia. powiedział jak jest naprawde i czego chce.

To po co zakładasz topik i pytasz nas,skoro facet jest szczery,chce z Tobą sypiać to idź i baw się dobrze

Gość grhtykuilgfr
wkoncu rada a nie potępienie

tak, biedny facet zdradzany przez żonkę, biedulinek :D tylko jakoś się nie rozwiódł, ale za to stuka młódki na boku :D

Gość grhtykuilgfr
bo mieszka u żony w domu rodzinnym, a poza tym nie wymagam od niego rozwodu. Ja sie w nim nie zakocham prędzej on we mnie

Gość zeeenek
Jesli moge doradzic, to ja bym zdobyl dowody na to, ze zona go zdradza i doprowadzil do rozwodu z orzeczeniem o jej winie. Wczesniej bym sie nie angazowal, bo w przypadku gdy ona dowie sie o tobie, moze wniesc o rozwod z winy meza, a wtedy on znajdzie sie w dosyc nieciekawym polozeniu, mozna powiedziec ze z twojego powodu.

Gość grhtykuilgfr
wszyscy wiedza, że to jej wina. facet o którym mowa po prostu chce ułożyć sobie życie.

Gość arribals
nie mozna budowac swojego szczescia na czyims nieszczesciu, skoro przysiegal zonie przed Bogiem wiernosc to czemu teraz chce ja zdradzac? ty znas ztylko historie z jego strony a co z historia ze strony zony? daj sobie spokoj z takim zwiazkiem bo moze teraz jestes nim zauroczona ale bedziesz cierpiec, on ci sam mowi ze nie szuka zwiazku i milosci tylko seksu, po co sobie marnowac czas na takiego goscia? chcesz byc taka zabawka dla niego do zaspokojenia potrzeb?

Gość zeeenek
Ok, ale w sadzie warto miec jednak wiecej dowodow niz tylko zeznania swiadkow. Moze jakies nagrania, smsy, maile. Moze wynajac na 1 dzien detektywa? Niech to zalatwi raz dwa i po sprawie.

Gość siskis
"Przecież faceci tacy są , a że on powiedział prawde czego chce a nie bajerował to tylko moge docenić hehe." a co tu doceniac? sorry ale jestes pusta laska pozbawiona zasad moralnych, karma powraca i tobie tez ktos kiedys taki numer moze wywinac, facet jest zonaty i ma dziecko a ty wplatalas sie w jego zycie, porucha porucha i cie kopnie a jak ktos sie dowie o waszym romansie to ty bedziesz zwyzywana od kurew i zlodziejek mezow wiec sie zastanow dwa razy

Gość grhtykuilgfr
Jak sie z nia rozwiedzie nie bedzie miał już perspektyw i tak ma problem z pracą. Jesli żona wykopie go z domu, gdzie pójdzie???? On czeka kiedy żona zdecyduje o rozwodzie. On mówił mi, że owszem śpią w jednym łózku, i bywa tak że ona wraca w nocy od swojego gacha i kładzie sie do tegoż łóżka, a on robi jej tym na złość, że tam jest jeszcze, że nie poszedł, że nie daje jej wolnej ręki. Juz sie nawet nienawidzą. widzialam wczoraj jak dzwoniła do niego i na tel był tylko jej nr , nawet jej nie zapisał. Chyba najpierw chce wybudowac, zaplecze.

Nie ma co pisać na tym topiku,bo widać,że laska i tak pójdzie z nim do łóżka i tak.Chce tutaj pochwały dla swojego delikatnie bardzo mówiąc niefajnego zachowania i tyle.Jeśli odpowiada jej bycie naczynkiem na jego nasienie to droga wolna-jej tyłek i jej życie.Ale facet jakby chciał ułożyć sobie życie-zakończyłby pewne sprawy do końca.Znam takich facetów,co to mieszkają z żonkami a sypiają z naiwnymi małolatami,którym wmawiają,że małżeństwo jest już tylko na papierku i się niby rozwodzą

Gość grhtykuilgfr
jaka mądrość i szufladkowanie.

Gość zeeenek
Mozna sie jakis czas pobawic, ale raczej idzcie w kierunku rozwodu, bo jak ona sie predzej dowie, to beda klopoty.

Gość grhtykuilgfr
Forum to poronione miejsce na radzenie sie kogoś. Tylko zeeenek patrzy na to obiektywnie.

Gość autorko, ja ci powiem
obiektywnie. pakuj się w to wyłącznie wtedy, kiedy on ci pokaże orzeczenie rozwodu. nie kozacz tak, bo niejedna lasencja się przejechała na biednych żonatych misiach z mokrym noskiem :D gdyby facet chciał, już by złożył pozew. nie składa=nie chce. a ciebie przyszykowuje do pobocznej relacji. nie bądź głupia.

Gość grhtykuilgfr
trzymam sie od niego z daleka znam go rok a widziałam pare razy ale tak dobrze sie dogadujemy , jest chemia taka że szok. mam nawet wrazenie, że gdyby nie okolicznośi to to byłby facet mojego zycia. wiem, że bede dziwka pakując sie w taka relacje, odpychało mnie zawsze od żonatych , bo wiem że to durne w ogóle z takimi gadac. ale z nim jest inaczej najpierw był kumplem. Zrozumcie ludzie mam dylemat co ja sama czuje

Gość zeeenek
"Forum to poronione miejsce na radzenie sie kogoś. Tylko zeeenek patrzy na to obiektywnie. " To nie kwestia forum, w realu mialabys podobne opinie. Ja patrze z punktu widzenia faceta, dlatego jesli on chce sie z toba zwiazac, to nie moze dopuscic do tego, zeby zona dowiedziala sie o was przed rozwodem, bo wtedy moze go uprzedzic. A tak mamy sytuacje, w ktorej ona zdradza jego wiec rozwod bedzie z orzeczeniem o jej winie. Idealna sprawa.

Gość zeeenek
Aha, pisalas cos ze moze miec problemy z praca, pieniedzmi. W takiej sytuacji moze wystapic z pozwem o alimenty od bylej zony. Dlatego orzeczenie o winie jest tak wazne.

Gość grhtykuilgfr
dzieki za rady i opinie, niezależnie od treści pa

Gość sylvia 007
pobaw sie nim,on potrzebuje swiezego miesa,ty tez,tobie ma byc z tym dobrze jak nie to go zostaw z dnia na dzien. Co do zony , to niech sie sam martwi jak z tego wyjdzie,tu nie ma twojej winy,nie musisz sie martwic o szczesie innej kobiety,to jego zona a nie twoja. Tylko nie daj sie brac na litosc ze zona niedobra to ich stary trick. Warunki musisz ty okreslic i tylko na poczatku,potem bedziesz tylko na jego warunkach,nie pozwol na to bo bedziesz przegrana,i to na dlugo Zycze powodzenia