Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

** kilka słów prawdy dla samotnych z kafe **

Polecane posty

" Jest zły, gdyż czyny osoby pod wpływem mają czesto konsekwencje dla innych " moze tak ale tylko chwilowo potem koles otrzezwieje przyniesie kwiatki a panna ju ma mokro

przybłędo żabciu:P ja zawsze jestem poważna :P

Gość rstrer677889
a ja wolę cremika od kominka :P co się tak uwzięłyście na Gryczanki ,sa grube bo są ,jak im się znudzi to schudną i przestaną szokować.

"jak im się znudzi to schudną" prędzej ja urodzę pięcioraczki.

cream ale ty jesteś dzieciak alkoholik to nie tylko prawik zalecajacy się do jakiejś mocno nienaoliwionej panny to też facet posiadający np dzieci, który kwiatki przynosił owszem...jakieś 20 lat wcześniej no ale to juz inna historia

prędzej ja urodzę pięcioraczki kaliban słyszałeś ? wypad z kafe i do roboty !:P

rstrer677889 czy my się znamy ?:P

Gość rstrer677889
prędzej ja urodzę pięcioraczki. obawiam się ze mozesz zostać matką pięcioraczków :P

niestety znam wielu alkoholików i jakos mają rodziny i wszystko jest git , zresztą osobiscie mnie to dziwi ze np kolesie którzy przesiadują całe dnie pod bramami i takują piwa mają rodziny więc cos w sobie mają

niestety znam wielu alkoholików i jakos mają rodziny i wszystko jest git , zresztą osobiscie mnie to dziwi ze np kolesie którzy przesiadują całe dnie pod bramami i takują piwa mają rodziny więc cos w sobie mają

Ależ ja jestem w pracy na dyżurze :P W czasie wolnym się pierdołami nie zajmuję ;)

Gość rstrer677889
ike ,znamy ,znamy :P

ike, twoja przemowa jest kopletnie pusta. 16-latka to nastolatka, która zajada problemy, która sama o siebei nei zadba bez wsparcia rodziców, 8-latka to dziecko utuzone przez rodziców

W czasie wolnym się pierdołami nie zajmuję znaczy robieniem dzieci?:P sami?

Gość fiku kliknij na
grycanki z linku :O🖐️ a potem się wypowiadaj o nich

"obawiam się ze mozesz zostać matką pięcioraczków" super. 1 par rąk do roboty - już nigdy nie będę zmywać :D

Gość rstrer677889
tak cremisiu ❤️ widzę ze nic a nic się nie zmieniłeś :P te same problemy ,i te błyskotliwe wypowiedzi :P

dla mnie alkoholizm nie jest fajny ale dla dziewczyn chłopak alkoholik albo palacz marysii to idealny okaz aby miłoscią go zmienic znam z widzenia takie pary

Gość rstrer677889
dla mnie alkoholizm nie jest fajny ale dla dziewczyn chłopak alkoholik albo palacz marysii to idealny okaz aby miłoscią go zmienic znam z widzenia takie pary to zacznij chlać :P tak to ja ,przywędrowałam na stare śmieci ;)

ike, twoja przemowa jest kopletnie pusta. 16-latka to nastolatka, która zajada problemy, która sama o siebei nei zadba bez wsparcia rodziców :D fiku po pierwsze grycankę matka wspiera- w żarciu:P po drugie najłatwiej jest "zajadać problemy" bo nikt nie wspiera:P zawsze to jakieś usprawiedliwienie jakoś większość nastolatek doskonale wie jak nie żreć jak świnia:P zażerać problemy można do śmierci po za tym albo zażerasz problemy to chyba z tej "akceptacji" można się zażreć na śmierć

zmienic sie zmieniłem ale problemy pozostają stare a wypowiedzi są takie poniewaz widze jacy mają branie mi alkoholizm nie odpowiada rozumiem wypic czasem pół litra albo kilka piw ale nie codziennie

Gość jakbyś się zmienił to byś
tu nie wegetował.

jakie zajadanie problemów? jakie problemy mają te rozpieszczone małolaty?