Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalony979685

DEFINICJA MĘSKOŚCI

Polecane posty

Gość szalony979685

Ogólnie definicja męskości jest oczywista i każdy kto o nią pyta czy ma jakieś wątpliwości jest pizdeczką. Na męskość oczywiście składa się wygląd wewnętrzny i zewnętrzny. Proszę mi nie wmawiać że prawdziwy facet nawet z różowym swetrze jest facetem, bo to bzdura. Nie spotkałem się jeszcze z przypadkiem żeby jakiś dobry chłop ubierał się jak pedał. Ubiór dużo mówi o człowieku - także, na szybko - rurki, obcisłe koszulki, włosy na żel, golenie pach/nóg, okulary "kujonki" = pedalstwo. Każdy kto się tak prowadzi to ścierwo. Ale mniejsza o wygląd. Prawdziwy samiec alfa musi też udawadniać swoją wyższość zachowaniem. Nawet takie drobnostki jak sposób chodzenia, patrzenie ludziom w oczy na ulicy jest istotny. Pamiętaj żeby nie spuszczać wzroku jak jakiś leszcz się na ciebie gapi. To on ma spuścić pierwszy. Zawsze idź pewnym krokiem. Jak podajesz rękę to patrz się prosto w oczy, możesz poklepać po plecach i powiedzieć "szacuneczek" jak to dla ciebie jakaś ważna osoba. Co do zachowania ogólnego to ono sprowadza się do trzech haseł - bycie charakternym, szalonym i chłodnym. Niby skrajności ale po połączeniu dają nam samca alfa który porusza się w społeczeństwie niczym słoń, taranując pizdeczki które nie dorastają mu do pięt. Chłód to tyczy się przede wszystkim kobiet. Masz nie dać sobie wejść na głowę, rządzić nią twardą ręką, decydować w związku itp. Oczywiście tyczy się też koleżków - każdy z was słyszał hasła takie jak "asertywność", czyli wiadomo, umiejętność odmawiania, prowadzenie dyskusji na poziomie i takie tam. Bycie szalonym - no cóż, samiec alfa nie może być nudną pizdą. Nie może siedzieć i nic nie mówić, nie może opowiadać żartów z kwejka. On ma żartować, robić różne akcje, pokazywać swoje męskie życie w sposób humorystyczny hehe. Przechylać piwka, śmiać się z innych, być trochę bezczelnym, mieć cięty język, ostry żart. A charakterność - bycie odważnym, umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach, siła fizyczna, umiejętność upokorzenia kogoś słownie, W skrócie - bycie liderem stada, obleganym przez suczki.

Gość ALLtrue
wszystko w temacie. Zaje....ty tekst! Brawo!

Gość gość
Zapomniales jeszcze ,ze ma co chwia pierdziec i bekac i kazdemu co krzywo spojrzy dowalic w nos ...

Gość gość
to chyba definicja alfa-buraka-prostaka a nie męskości

Gość samiec alfa nie dla mnie
no to w takim razie samiec alfa nie dla mnie,dobrze jeśli mężczyzna jest silny i odważny ,natomiast nie toleruję podejmowania decyzji za mnie,w związku musimy decydować razem,lubię mężczyzn opiekuńczych,nawet wrażliwych ale nie za bardzo

Gość samiec alfa nie dla mnie
piwska też nie lubię ani chamstwa bez powodu czy poniżania kogoś jesli na to nie zasłużył,przede wszystkim mężczyzna powinien być odpowiedzialny i mieć szacunek do swojej kobiety,wspierać ją i chronić

Gość nie dla mnie samiec alfa
dawać kobiecie poczucie bezpiecz psych w sensie że ją nie zdradzi,że nie odp******i jakiegoś numeru przez co mogłaby cierpieć,że będzie przy niej w trudnych chwilach...a zresztą każdy człowiek jest inny i czego innego oczekuje

Gość gość
to jest definicja męskości? :/ To dlatego faceci są tak beznadziejni jak autor. Nigdy nie chciałabym takiego typa.

Gość gośćtowarka
a ja lubie jak mi mezczyzna ulega ale nie na zasadzie ze zawsze musze postawic na swoim i miec z tego satysfakcje,jesli nie mam racji to potrafie ją przyznać drugiej osobie

Gość gość
"umiejętność upokorzenia kogoś słownie" Już to widzę :D co najwyżej autor może być ordynarny.

Gość gość
powiem Ci autorze że jak widzę takiego huja z taką maską maczo sraczo to tylko czuję żałość i politowanie

Gość gość
Boszsz.co za typ ordynarny.Nigdy w życiu bym nie chciała takiego.