Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToFaktOczywisty...

Prawdziwy mezczyzna chce tylko dziewicy a dlaczego ?

Polecane posty

Ja nie mam zamiaru cie krytykowac serio i moja wypowiedz nie miala tez tak zabrzmiec. Sorry jesli ty to tak odebrales.

Gość Mansell
Ja nie uprawiałem jeszcze seksu. A miałem wiele okazji, żeby wykorzystać sytuację i doprowadzić do tego. Dlaczego tego nie zrobiłem? Bo mam gdzieś głęboko pewne zasady, kurewskie zasady. Dlaczego powiedziałem kurewskie? Bo wychodzę z założenia,że jeżeli seks to tylko z kobietą, którą kocham. I tak jestem w zawieszeniu. Nie wiem. Może jestem z innej gliny lepiony. Czy to źle, że wciąż czekam na tą jedyną? A jeżeli nie zaznam prawdziwej miłości? Męczy mnie to już. Już jedna kobieta jest mną zainteresowana,ale zupełnie nie w moim typie. Wiem,że z tego nic nie byłoby. Zgadzam się z lukasem. Ale popatrz, przeważnie te bardziej atrakcyjne z wyglądu są bardziej wyrachowane,mają za sobą już jakiś związek/zki. Istnieje niewielki odsetek tych, które jeszcze czekają na tego jedynego. Tylko, że i one mają swoją cierpliwość. Dobór naturalny jet to po prostu wielki epic fail. Działa zajebiści wadliwie, przynajmniej w tych czasach. Dzisiaj "miłość" można mieć na zawołanie, za pieniądze. Brak szacunku dla siebie i kogoś, a seks traktuję się jak kartę przetargową, sport. Pierwszy lepszy małolat ma to już za sobą dzisiaj. Chory świat.

To ze nie uprawiales sexu nie jest przeciez niczym zlym. Chyba najgorszy typ faceta to taki , ktory zmienia kobiety jak rekawiczki lub po prostu sypia z nimi po dyskotekach. Lukasz zycze ci bys znalaz taka kobiete, z ktora bedziesz szczesliwy. I tyle.

Gość z większym stażem
fajnie że są jeszcze młodzi faceci z takim jak wasze podejściem do tych spraw. To takie małe światełko w tunelu, bo ja już zupełnie przekreśliłam młodzież widząc, czytając co się wokół dzieje... Mam nadzieję że są też takie dziewczyny jednak i że na takie traficie, bo nie ma nic piękniejszego, a wiem co mówię... :)

Gość mike915
Jestem w poważnym związku z facetem od 10 miesięcy i jest on moim pierwszym partnerem z któym współżyję, mam 19 lat:P Jeśli pewnego dnia on mi oznajmi,że to koniec, to co wtedy wyjdę na puszczalską się, bo kochałam się z mężczyzną, z którym chcę spędzić reszte życia?

Gość co byście nie gadały
Towar używany już nie smakuje jak ten nowy...Niestety tak już jest, zwłaszcza w stosunku do kobiet. Ja mam podobne podejście co autor, tyle, że sam też jestem "czysty", miałem trochę okazji w życiu ale jakoś nie skorzystałem, nie wiem może jestem nienormalny, na pewno dla wielu osób dziwny, milion teorii można dopisać do tego. Ja mam to gdzieś :).

Dzisiaj "miłość" można mieć na zawołanie, za pieniądze. Brak szacunku dla siebie i kogoś, a seks traktuję się jak kartę przetargową, sport. Pierwszy lepszy małolat ma to już za sobą dzisiaj. Chory świat. Popieram cie w 100%. Niestety takie sa realia dzisiejszego swiata i watpie zeby mialo byc lepiej.

Mike ja nie uwazam sexu w powaznym zwiazku za puszczalstwo... Ja szlam do slubu teznie bylam dziewica co nie oznacza ze nie sie puszczalam bo mialam przed tem wieloletni zwiazek z jednym i tym samym mezczyzna.

Gość z większym stażem
mike jeżeli to jest facet z tych lepszych, z zasadami to on doceni to co ma, zapewniam cię. I będzie cię szanował, na pewno nie wypuści cię z rąk.

Gość mike915
Mam nadzieję,że tak jest, jest już odpowiednio dojrzałym facetem aby docenił moją decyzję. Jest o 4 lata starszy ode mnie. Swoją drogą zawsze uważałam,że jak mam być w poważnym związku to z trochę staszym ode mnie mężczyzną. No dobra, piszecie,że tego nie podbieracie jako puszczanie się,ale co większośc facetó pomyśli dowiadując się,że nie jestem dziewicą, zakładając,że z moim partnerem się rozstanę, choć nie wyobrażam sobie tego. Facetów taka jest koślawa logika, skoro nie jest już dziewicą czyli,że się nie szanowała...

Gość JulianTuwim
ok, rozumiem, ale każdy kij ma dwa końce:) jeśli facet nie będzie próbował kobiety od łóżka zaciągnąć i będzie w stosunku do niej uczciwy to nic się nie stanie, bo jak to się mówi jak suka nie da to pies nie weźmie i na odwrót:) ale na poważnie to jest tak,że dzisiaj na świecie mało można spotkać takich ludzi, którzy się wzajemnie szanują, są sobie wierni, niestety.. tyle,że ja uważam, że dużo w tej kwestii zależy od mężczyzn, a wiadomo że z obfitości serca mówią usta - jak w środku jest zgnilizna, to nie ma co oczekiwać,że na zewnątrz będą biły źródła czystej wody ja pamiętam ze swojego życia taką sytuację, kiedy dość długi czas spotykałam się z pewnym chłopakiem i on wpadł na pomysł,żebyśmy poszli w końcu do łóżka - nie dałam się, wyszłam natychmiast - ale za dwa dni na moim domu pojawił się napis kurwa i doszłam do wniosku że jak dasz toś kurwa boś dała a jak nie dasz toś kurwa boś nie dała - dla postronnych bez różnicy:)

ja pamiętam ze swojego życia taką sytuację, kiedy dość długi czas spotykałam się z pewnym chłopakiem i on wpadł na pomysł,żebyśmy poszli w końcu do łóżka - nie dałam się, wyszłam natychmiast - ale za dwa dni na moim domu pojawił się napis k**wa i doszłam do wniosku że jak dasz toś k**wa boś dała a jak nie dasz toś k**wa boś nie dała - dla postronnych bez różnicy To tylko swiadczy zle o nim a nie o tobie.Pewnie gdybys sie zgodzila obsmarowalby cie jeszcze gorzej. Brak slow na niektore zachowania.

Gość mike915
JulianTuwim Jestem z Ciebie bardzo dumna,że nie dałaś się zbałamucić temu dupkowi! Jeszcze spotkasz teog, gdzie będziesz miała pewnośc,że możesz mu zaufać i być szanowana. Dokładnie w związku musi być poszanowanie z obu stron. Ja jestem w 2 związku, i też pierwszy raz natrafiłm na tekiego za przeproszeniem debila co chciał do łóżka zaciągnąć, ale się nie dałam. I się skończyło;) Sami chcą abyśmy były takie kochliwe,a potem narzekają,że dziewic nie ma :P Dziewczyna musi się szanować! Moja stała zasada.

Gość sylvia 007
ten co chce dziewice to zakompleksiony samiec z malutkim ptaszkiem napewno boi sie ze normalna go oleje bo bo ma doswiadczenie.

Gość .SzzuRuuBuuRuu
Heh bzdury, kocham swojego obecnego mężczyznę jest miłością mojego życia, mimo że z eksem się to stało...za nic w świecie bym do niego nie wróciła...wspominam go bardzo źle.

Gość JulianTuwim
Biest smarował, smarował, tyle,że jęzorem po naszych wspólnych znajomych:( to bylo bardzo przykre dla mnie, popłakałam się wtedy, ale gdyby nie ta sytuacja pewnie wcześniej nie odeszłabym od niego, bo na początku był całkiem miły od tego czasu jestem bardzo ostrożna w stosunku do facetów

Gość JulianTuwim
miałam też inną sytuację w życiu - wyjechałam z mojego rodzinnego miasta, ponieważ dostałam propozycję bardzo atrakcyjnej pracy w innym mieście - wynajęłam sobie kawalerkę od faceta kilkanaście lat starszego ode mnie - mieszkałam sobie tam parę miesięcy, aż pewnego pięknego dnia ten facet zaczął do mnie robić podchody...był kawalerem, myślał,że mu wszystko wolno - odmówiłam zostania jego kochanką - natychmiast zostałam bez dachu nad głową:(

Gość z większym stażem
do fiku miku będąc facetem traktowałabym DAMĘ jak damę , a DAJKĘ jak dajkę - to taka istotna dość różnica. Jak szanować kogoś kto sam się nie szanuje ? Poza tym odprawiłabym ją po pierwszym rozpoznaniu, a to widać w każdym geście i słowie.

Gość sylvia 007
Prawdziwy mezczyzna kieruje sie innymi kategoriami w wyborze partnerki,nieuzywana cipka,to nie kryterium ktore decyduje o wyborze partnera,moze byc tylko oznaka malego popedu sexualnego,brzydoty ,albo,w niektorych przypadkach calkowitej asexualnosci . Zycze dobrych wyborow na przyszlosc. Nie nazwala bym sie prawdziwa kobieta gdybym chciala tylko prawiczka. jak widze wymagania mezczyzn rosna a co z naszymi wymaganiami?

Gość z większym stażem
dobra, zostawmy już tę błonę, tu - jak ktoś już wspomniał, chodzi o mentalność, podejście do pewnych spraw, to się wyczuwa na każdym kroku Błonę można "odbudować" w dzisiejszych czasach, ale sposobu rozumowania i postępowania nie da się oszukać na dłuższą metę.

Gość z większym stażem
* nie da się udawać, to wyjdzie prędzej czy później.

Gość z większym stażem
nie chcę kobiety - bo nią jestem :D próbuję tylko patrzeć od strony faceta :D A nieśmiałość - nie myl z zakompleksieniem, na pewno będzie bardziej pożądana niż wyuzdanie.

Gość JulianTuwim
z większym stażem:) masz świętą rację, to widać od razu:) nawet po sposobie ubierania

Gość dziewice są porządne
dziewice są porządnymi kobietami tak samo jak nie dziewice. Dziewica może zachowywać się jak dziwka, a nie dziewica jak cnotka. Kobieta używanym samochodem może jeździć, a facet już nie? Prawiczka można zrozumieć, a zużytych facetów? Sami nie wiecie czego chcecie, najlepiej aby była doskonałą kochanką i jednocześnie dziewicą, a oczywiście niech da na 3 randce, bo musicie wiedzieć co bierzecie.

Gość z większym stażem
fiku miku ---- wszystko bardzo upraszczasz.. Owszem, maluje się - ale wie jak / żeby podkreślić urodę, a nie robić z siebie demona sexu ! Takie proste sprawy ci trzeba tlumaczyć ??? Nie udawaj że nie rozumiesz o czym mówię