Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToFaktOczywisty...

Prawdziwy mezczyzna chce tylko dziewicy a dlaczego ?

Polecane posty

z większym stazem - popadasz w skrajnosci, wiekszosc kobeit maluje sie z umairem, to kwestia gustu a nie prowadzenia sie

Gość dopolnocydaleko0
ToFaktOczywisty... po przeczytaniu Twojego nicka nie czytam dalej. Nie istnieje coś takiego jak OCZYWISTY FAKT. Naucz się najpierw pisać a później wygłaszaj swoje mądrości.

z większym stażem, wydaje mi się że sama jestes dizewicą i szukasz potwierdzenia, że jesteś lepsza od innych kobiet

Gość z większym stażem
to ty powiedziałaś że dziewicza nie maluje się , nie nosi mini... wszystko to robi tylko zna zna tę subtelną różnicę, ale to nie jest do wyuczenia... To się po prostu ma lub nie :)

napisałm to z przekąsem, od kiedy malowanie sie czy ubieranie zalezy od tego czy ejst dziewicą? :D:D:D

Gość dosylvia 007
a dlaczego facet ma znosic, ze kobieta miala 10 partnerow seksualnych?

" a dlaczego facet ma znosic, ze kobieta miala 10 partnerow seksualnych?" znosić? albo akceptuje kobeitę albo nie i sie z nią nei spotyka, co to w ogole za pytanie :O

Gość JulianTuwim
fiku mikuuu chodzi o to,że dziewczyna, której zależy na zdobywaniu facetów bardziej świadomie eksponuje swoje wdzięki, czasem do przesady natomiast dziewczyna,której na tym nie zależy ubiera się dla siebie tak jak jej się podoba - to nie ważne czy założy mini, czy się wymaluje czy nie ale uwierz mi to widać z daleka

Gość z większym stażem
odpowiem tak: owszem, byłam ale jak nick wskazuje spory czas temu :D I związałam się z kimś kto poszukiwał takich wartości jakie ja wyznawałam. I pewnie dlatego jesteśmy razem do dziś i wzajemnie się szanujemy - proste ! Tak sobie myślę że brzydziłby mnie w łóżku gość z przeszłością - na taka już jestem ...może nienormalna... grunt że szczęśliwa w swoim małżeństwie :)

Gość sylvia 007
Kazda z nas byla kiedys dziewica,ale wierze w ciebie i mysle ze jak taka spotkasz to wedlug twojego rozumowania musisz sie z nia ozenic.

Dobrze ktos wyzej napisal nie kazda "nie dziewica " jest laska lekkich obyczajow. J Tuwim Rozumie cie doskonale ,ze jestes ostrozna i badz taka jak najbardziej. Lepiej poczekac dluzej z sexem niz potem zalowac ,ze oddalo sie takiemu pustakowi. http://www.voila.pl/350/27tui/?1 gg 4042907

Gość JulianTuwim
dziewice są skromne nawet Coco Chanel tworzyła piękne kobiece stroje dla dam, tam nie ma żadnego wyuzdania w ubiorze, a przecież to klasyka kobieta, która się szanuje wie jak się ubrać,żeby być jednocześnie atrakcyjna ale swoim wygładem nie prowokować mężczyzn do nieuczesanych myśli:)

Gość do sylvia 007
no ale sama przyznaj ze 10 partnerow moze chlopaka przerazac

Dziewice po 20 roku zycia do zimne klody, ktore nie lubia seksu. Cnotki niewydymki radze omijac z daleka.

Gość JulianTuwim
Biest:) tylko na początku ciężko określić czy to pustak czy nie, bo faceci są bardzo przebiegli, tyle,że jak nie dasz facetowi przez pół roku, to po pół roku mniej więcej wiesz czy zależy mu na Tobie czy na Twojej d... choć i to nie reguła:(

Gość z większym stażem
Julian-ko - widać że wiesz w czym rzecz :) Dobrze to wróży na przyszłość. Jak widać są jeszcze faceci których można spokojnie nazwać dobrym materiałem na męża ;) życzę ci co najmniej tak udanego związku jak mój :) Miłość może być piękna znacznie dłużej niż we wstępnej fazie zauroczenia... ;)

Gość z większym stażem
...ale na pewno zeeenek do nich nie należy :D

Gość z większym stażem
czytaj wyżej Poza tym pomyliłeś fora to jest uczuciowy a ty chyba z erotycznego, nie...???

"czytaj wyżej" Ze nie jestem dobrym materialem na meza? Oczywiscie, ze nie jestem. Poza tym takie slowa wypowiedziane wprost ze strony kobiety raczej by mnie zmartwily, bo to zaden komplement, tylko oznaka tego, ze jest sie dobrym kandydatem na pantofla. "Poza tym pomyliłeś fora to jest uczuciowy a ty chyba z erotycznego, nie...???" Nie, to ty sie pomylilas. Nie napisalem w zyciu ani jednego postu na erotycznym.

Gość z większym stażem
zeeenek Dziewice po 20 roku zycia do zimne klody, ktore nie lubia seksu. Cnotki niewydymki radze omijac z daleka. Po takiej twojej wypowiedzi obstawiałam na pewniaka :D

Gość fiku mikuuuuuuuuuu
z większym stażem i tuwim, śmieszne jesteście :) dorabiacie sobei ideologię do waszych kompleksów

Gość fiku mikuuuuuuuuuu
i nie wiem czemu ktos z was mnei zablokował, czyżby jakaś zakompleksiona dziewica, która jest lepsza od innych 🖐️

Julian to ryzyko zawsze bedzie. Nie ma reguly wg mnie-czasem pojsciedo lozka na 10 randce zaowocuje malzenstwem (jak u mnie) a czasem pojdziesz po 4miesiacach czy nawet po slubie i sie rozpadnie.

Gość z większym stażem
podsumowując - wszystko zależy od tego czego się szuka. Ja tam cieszę się że mam takiego pantoflarza / słowa zeeenka/ I dzięki temu monie muszę wylewać łez dlaczego facet mnie zdradził - jak większość młodych dam (?) na kafeterii. Pasuje mi ten układ. Pozdrawiam

Gość JulianTuwim
z większym stażem:) tylko pewnie jak zeeenek będzie szukał kandydatki na żonę, to raczej nie wśród tych, z którymi się teraz zadaje:) wtedy nagle przyda się cnotka niewydymka:) ale na opinię pracuje się lata i zimy, ranki i wieczory, prawda? więc raczej o porządnej kobiecie może zapomnieć