Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polamanaa

jaka kwota odszkodowania za ponizsze obrazenia

Polecane posty

Gość polamanaa

witam. mialam w lutym wypadek samochodoy bylam 3 dni w sqpitalu na obserwacji. na wypisie napisane liczne potluczenia ciala-obojczyka, biodra,kolana, wstrzasnienie mozgu z krotkotrwala utrata przytomnosci okazalo sie, ze pekla mi lekotka wkolanie, operacja za mna, chodzenie o kulach, rehabilitacja, utrata pracy itd do tgo okazalo sie, ze mam liczne guzy w piersi od pasow... i za te uszkodzenia firma odzkodowawcza wyplacila mi tylko 3000 zl... z czego 2000 zl to leczenie, dojazdy, badania, leki itd czy to nie za malo?? mial ktos podobny przypadek?

Gość odwołaj się, dostaniesz
wezwanie na komisję, powinni przyznac wiecej

Gość odwołaj się, dostaniesz
a jeszcze pytanie jakie masz ubezpieczenie, i ile płacą za jeden procent uszczerbku

Gość polamanaa
jestem poszkodowana w wypadku samochodowym, a odszkodowanie pokrywane jest z oc kolezanki

Gość polamanaa
leki, masci, stabilizator, badanie rezonansu prywatnie - 600 zl. dojazdy uzbieralo sie przez te kilka miesiecy

Gość nie moja droga
firma eropejskie centrum odszkodowan i dzownilam do nich dzisiaj i okazuje sie,ze odwolali sie w mojej sprawie, bo odszkodowanie jest za niskie tak jak przypuszczalam i ja

Gość polamanaa
to pisalam ja ten post wyzej ;)

Moim zdaniem powinnaś udać się do jakiejś kancelarii prawnej zajmującej się odszkodowaniami, która pomogłaby Ci w uzyskaniu wyższej kwoty bo 3000zł za to co opisałaś to śmieszne pieniądze. Ja dobrze wiem, że gdybym nie zgłosiła się kiedyś po wypadku do takiej właśnie kancelarii (Kancelaria Prawna Meritum w Łodzi) to też przyznano by mi marne grosze. Jeśli nie masz daleko do Łodzi to na prawdę warto się tam wybrać.

Gość biladama
Ja sie zglosilam do pami Agnieszki Mikolajczyk. Bedzie dla mnie walczyc o odszkodowanie powypadkowe. Wyguglalam jej kancelarie http://meritumodszkodowania.pl/