Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandriawhitheyhouston

Facet i problem..

Polecane posty

Co zrobic? Mamy jechac pod namioty ja i moj chlopak, mamy po 20 lat..no i (to fakt on zawsze wozil mnie gdzie chcialam nadrabial trasy itd) ale teraz sprawa wyglada tak ze on chce zebym ja dojechalam 18 km do jego miejscowosci ( bo ten raz moge kogos zaangazowac jak u mnie w domu oboje rodzice maja samochody-pfff u nich tez;| i co z tego) i oojedziemy od niego bo stamtad jest jakies do 20 km blizej . kurcze..czuje si eglupio ktos moze mnei podwiezc albo wsiade w autobus ale czy to normalne?;/ ja wiem ze niby zawsze on okazywal sie tym co nie beirze kasy jak np za 200 kmchcialam zaplacic podwozil itd no ale kurde..

doradzcie prosze:(

Problem to ma tutaj Twój facet, że sobie znalazł taką królewnę :P W zuepłności popieram jego. Zorganizuj sobie raz transport. "bo ten raz moge kogos zaangazowac jak u mnie w domu oboje rodzice maja samochody-pfff u nich tez;| i co z tego" A tym zdaniem to już popłynęłaś... W takim razie poproś jego rodziców, żeby Cię podwieźli :D

Gość przesadzasz ostro dziewczyno
jezu raz jeden mozesz pojechac sama......

no ok ok..moze macie racje

To faktycznie problem - jego. Woził cię wszędzie gdzie chciałaś i teraz jesteś rozpuszczona. To jest twój chłopak czy taksówkarz? Co, księżniczka sama raz nie może dojechać?

Gość no sugar and no salt
o ja cie :D :p ale się uśmiałam :)))

Gość przesadzasz ostro dziewczyno
za bardzo Cie przyzwyczail....

i weź tu bądź dobry dla kobiety. a potem wymagania, sama od siebie już nic nie może dać. gdyby od początku cię nie woził to teraz by problemów nie było. potem się nie dziwcie że faceci was źle traktują skoro w ten sposób się zachowujecie. oczywiście nie wszystkie kobiety, co widać po komentarzach. a tobie autorko przypominam że jest równouprawnienie o które same tak walczyłyście. ale fajnie jest zjeść ciastko i dalej je mieć na talerzu nie?

ja tam o żadne równouprawnienie nie walczyłam :D

To się zrzeknij praw wyborczych i do garów.... nie rozumiem, za kogo ty siebie uważasz? masz szofera czy faceta? jakby mi laska robiła takie fochy to bym ją wyśmiał w żywe oczy

ojeja dobra no dobra:D nie robiłam zadnych fochow-chcialab wlasnie popytac innych, potem tu napisac sprawdzic co osoby obce napisza zeby zanim zrobie mu fochy przemyslec czy nie myle sie czasem;)

Gość Supremus Dux
Ale dobrze tytuł topiku wymyśliła. Facet i problem, gdzie problemem jest ona sama. :D