Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t-mobile**

Wiązać się czy nie?

Polecane posty

Gość t-mobile**

Chłopak który się we mnie zakochal jest bogaty,nie chce nic oprocz milosci. Natomiast ja uwazam ze nie wiem czy sie sprawdze w takim zwiazku,czy nie zostawi mi sladu na psychice. Pozatym nigdy z nikim nie bylam.Co o tym myslicie?

Gość t-mobile**
:)

Gość ALBON AND HUCKEN UND SR81
Zakochaj się we mnie natychmiast und szybko and finalnie! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy?

Gość t-mobile**
nie pobajerzymy :) prosze o odpowiedzi na temat

Gość zpali34
nie chce nic oprocz milosci??? dziewczynko, o co konkretnie pytasz?on Cie przeciez kocha!

Gość t-mobile**
Zle napisałam.On nie chce ode mnie niczego oprocz milosci zasugerowal mi to.Wie ze jestem biedniejsza od niego,nie mam nigdzie wplywow ani nie jestem znana w innych znaczeniach tego slowa.Taka typowa szara myszka.Jego wszędzie jest pelno. Wiadomo ze seks bedzie napewno czego tez sie obawiam bo jestem dziewica ale to naturalne :)

Gość silny Niemiec z USA 666 JWWD!
Pobajerzcie ze mną! Która chce pobajerzyć! Jestem Niemcem amerykańskim z USA! Pobajerzymy? Bajerka musi być! Szukam piątej żony und kilku kochanek and młodych córeczek! Wszystkie z pipami do seksu mi są potrzebne wyłącznie!

Gość t-mobile**
podnosze

Gość t-mobile**
...

Gość bghyuikjmnhunb
to znaczy od razu dał ci do zrozumienia, że na ślub masz nie liczyć?

Eeeee.... W takim razie czemu związek z facetem, który Cię kocha(albo pokocha) ma zostawiać ślad na Twojej psychice? Zupełnie nie rozumiem....

Gość t-mobile**
Nie,nie. Powiem raz jeszcze:) Zakochal sie we mnie,chce ze mna byc.Jednak poziomem mu nie dorownuje,jestem biedniejsza od niego,on ma dobre wyksztalcenie,ja co prawda za rok koncze szkole ale wiem ze tak jak on nie bede wyksztalcona,nie ma szans. On ma za soba powazny zwiazek,ja nikogo nie mialam.Dziwnie sie bede czula.Boje sie ze ten zwiazek wyryje mi slad na psychice.Mam 17lat a on 25

Gość t-mobile**
Właśnie....myślę że może wyryć ślad , że bede czuła sie gorsza przy nim,on może mieć wszystko,ja nic..

Tak... związek z zakochanym facetem to straszna trauma :D Dziewczyno, Ty już masz zrytą psychikę i koszmarne kompleksy. Więc nie masz się czego bać, jak Cię facet będzie doceniał, to może Ci to tylko na dobre wyjść.

za młoda jesteś, żeby się na poważne związki decydować. A jeśli facet 25 lat mówi 17-stce, że ją kocha, to coś mi tu śmierdzi.