Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziowa;]

rocznica - co ugotowac?;]

Polecane posty

hej hej;] kieruje się do was z tym pytaniem ponieważ właśnie niedługo szykuje nam się druga rocznica bycia razem, myślałam żeby tym razem zrobić jakąś fajna kolacje. Tym razem taki typowy romantyczny wieczór ostatnio było bardziej wyskokowo;p zaczniemy od tego ze tak się złożyło ,że tego dnia jedziemy na paintballa ze znajomymi i w sumie z okazji tych dwóch lat będzie się można na sobie wyżyć i do siebie postrzelać;DD a wieczorem chciałam coś ugotować, coś lekkiego bo pewnie po paintballu będzie grill i piwsko;p myślalam o jakims daniu na ciepło i deserku ale nie bardzo wiem co to mogloby by byc;] jeśli macie jakieś pomysły i podrzucily/li byście mi je byłabym wdziczna;] Dziękuję z góry;]

Gość kororooweczka
Ja planuje Lazanie, nigdy nie robiłam, a oboje bardzo lubimy jeść, dostałam już przepis od koleżanki. Boję się co wyjdzie:P Ale raz kozie śmierć:D

Gość szz
lekkie danie to np pieczone pieczywo ze szpinakiem i gorgonzolą a na deser mus czekoladowy

Gość okkraglinkaa
lasagne to prosta i szybka rzecz - najlepiej smakuje na drugi dzień, więc możesz przygotować dzień wcześniej i wtedy na wieczór odgrzać. ale nie mam przekonania, czy będziecie chcieli jeszcze jeść po grillowaniu i piwie..