Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam odpowiedz na to

Czy udało Wam sie "zatrzymac" kogoś kogo bardzo kochacie

Polecane posty

to daj wam jakis czas, np. rok i jeśli w tym czasie nic się nie wyklaruje odnośnie Twoich oczekiwań, to "olej ten związek" bo być może on szuka/będzie szukał szaleństwa-zakochania.

Gość nie tędy droga_
Zgadzam się z P.Czkawką Nie można zmusić nikogo do miłości, ona jest albo jej nie ma. Mówienie: "nie pokocham cię tak jak ty mnie"- to "mydlenie oczu", tchórzostwo w powiedzeniu drugiej osobie co tak naprawdę do tej osoby czujemy. Nie ma czegoś takiego jak warstwy miłości: albo kogoś kochasz, akceptujesz go, albo nie. Krótka piłka. Nie można kogoś kochać tylko w połowie, ćwierci, bo to nie jest miłość.

Gość Trudno mi zrozumieć
takie związki.Co to znaczy kogoś zatrzymać!? Nie rozumiem tego? Nie pasuje to spadaj,zwłaszcza że facet mówi,że Ciebie nie kocha! Ja piernicze jakie Wy dziewuchy jeteście głupie,że szok! Dobijaja mnie te durne rady,żeby faxeta uszczęśliwiac na siłę?! Głupszych wypowiedzi nie czytałam.Nic dziwnego ze mężczyzni ignoruja na kobiety,jak czytaja takie pierdoły! Wstyd mi za Was diewuchy głupie! Mam 35 lat kochajacego męża,ale gdyby mi teraz tak powiedział to spakowałbym manatki,dała kanapki na droge i powiedziała "Spieprzaj dziadu"jak mówił jeden z polityków!.

Gość nie znam odpowiedz na to
To nie jest proste. Kocham go i nie chce by zniknął z mojego życia. Jesli sam powie,ze odchodzi ok. Nie zatrzymam go. Ale nie umiem mu powiedziec,ze go juz nie chce.

Gość gość
nie mogłabym kochać kogoś kto kocha mnie mniej ,nie ma mowy

Gość gość
Byłam kiedyś w dość podobnej sytuacji. Zostawił mnie chłopak, odszedł do innej nie tłumaczac zbyt wiele. I co zrobiłam? Będąc w depresji zamówiłam na niego urok miłosny (na http://urokmilosny24.pl z tego co pamiętam). Facet wrócił do mnie na kolanach błagając o przebaczenie. I jestesmy razem do teraz. Z tym, że ja już nie traktuje Go tak dobrze jak wcześniej, a on stara się duzo bardziej.

Gość bozenka99
Super aplikacja dla każdego ! :) Można sobie sprawdzić kto wchodzi na nasz profil. Ja się dzięki temu dowiedziałam, że mama ma facebooka specjalnie założonego, żeby sprawdzać co dodaje ! Polecam :) http://fejslornetka.pl?ref=9aa9766ffd

Gość gość
Na siłę nikogo nie zatrzymacie.

Gość gość
Magia naprawdę działa, przekonałam się na własnej skórze. Mąż wrócił do mnie po rytuale anielskim u rytualsity http://magia-anielska.pl