Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odczuwacie dyskomfort?

Kobiety, mające za sobą wielu partnerów seksualnych odczuwacie dyskomfort?

Polecane posty

" mozarella light wiesz, facetow mialam kilku... fakt, ze bez stosunku jako takiego, ale sporo erotyki bylo wszak to nie tylko wkladanie i wyciaganie, prawda? no chyba, ze tak wlasnie uwazasz..." miedzy erotyka jest taka rozniaca jak miedzy przystawka a daniem glownym - czsaem bywa ze przystawka niektorzy juz zaspokajaja glod;-)) "to nie mamy o czym rozmawiac, bo ja jednak wyzsza szkola jazdy jestem - mimo tylko jednego partnera od 'wkladania'" aha - porownania - ....jednak kreca troszke co nie?;-) zwlaszcza gdy ich brak, nie wiesz jaka szkole jazdy ja prezentuje - bo w przeciwienstwie do ciebie - nie zbpewniam obcych ludzi na forum o poziomiem zadowolenie we wlasnej sferze seksualnej;-)

Gość mozarella light
ROR- jest idealny dla mnie, rozumiesz?;) nie wiem czy jest najlepszym kochankiem swiata i nie wiem czy jest najlepszy dla mnie - bo nie zalezy mi na tej wiedzy, gdyz jest idealnie;) a w imie ciekawosci swiata to ja lece do afryki - a nie na innego penisa;) kwestia priorytetow chyba co do intymnych szczegolow - to byla metafora, zlotko. przeciez kochasz metafory;)

Gość mozarella light
oj zapewniasz, zapewniasz;) w wielu innych tematach;) z tym, ze ja sie tego nie wstydze - tego, ze mam zajebisty seks z wlasnym mezem od x lat;) i tego, ze facetowi z ktorym jestem od x lat staje na bacznosc jak sie przebieram w domowy dres;) zadne tabu, raczej czysta radosc zycia:D szkoda, ze dla tych 'oblatanych' seksualnie napisanie anonimowo o satysfakcji z pozycia to takie tabu ;p

Gość mozarella light
co do porownywania - a pewnie, ze go porownuje do innych, trzeba sie utwierdzac ze dobrze wybralam;) i zawsze wypadaja bardziej blado - z wygladu, charakteru, intelektu czy zaradnosci wiec reszty juz nawet nie warto sprawdzac;p

"mozarella light ROR- jest idealny dla mnie, rozumiesz?" napisz to drukowanymi literami to moze w koncu sie przkonasz - bo mnie przekonywac nie muisz , mi tam to obojetne ijak i cale twoej zycie seksualne - kumasz?;-) poza tym tego nie wiesz czy jest nalepszy - bo nawet ptzymiotnik NAJlepszy dotyczy porownania np. z gorszym , a ty go nie masz porownania, ale wazne ze jestes zadowolona i tyle (a juz co cier zadowlaa to wszystko jedno) " nie wiem czy jest najlepszym kochankiem swiata i nie wiem czy jest najlepszy dla mnie - bo nie zalezy mi na tej wiedzy, gdyz jest idealnie a w imie ciekawosci swiata to ja lece do afryki - a nie na innego penisa kwestia priorytetow chyba" tak kwestia prorutetow - jak sie pol zycia spedzilo w afryce to ciekaowsc swiata kieruje sie na inne obszary - m.in na erotyke (ale nie tylko) ;-) "co do intymnych szczegolow - to byla metafora, zlotko. przeciez kochasz metafory" nie wiesz co kocham - wiec nie koncentruj sie tak bardzo na mnie zabciu;-)

ror ma troche racjii dlatego tak jak pisałem głupotą jest zenic z pierwszą partnerką seksualną ,ale tez głupotą jest zaliczanie niewiadomo ilu facetów czy lasek bo to tez jest załosne i w tym sie nie zgodze z ror która uwaza ze nalezy zaliczac ile sie da , zdradzac itp skoro komus panna nie pasuje pod tym względem to niech bierze sie za inną

Gość mozarella light
no coz, jak sie pol zycia spedzilo w afryce to sie ma kiepskie wyobrazenie o swiecie;) wiec cie rozumiem i rozgrzeszam za te farmazony;p

" mozarella light oj zapewniasz, zapewniasz w wielu innych tematach" nie, nie ujawniam - ale niektorzy sie zapetlaja w domyslach a to roznica;-) "z tym, ze ja sie tego nie wstydze - tego, ze mam zaj**isty seks z wlasnym mezem od x lat i tego, ze facetowi z ktorym jestem od x lat staje na bacznosc jak sie przebieram w domowy dres" widze ze kolezanke wzielo na "udowadnianie", zlotko powoli zaczynasz budzic moja litosc;-) "zadne tabu, raczej czysta radosc zycia szkoda, ze dla tych 'oblatanych' seksualnie napisanie anonimowo o satysfakcji z pozycia to takie tabu ;p" to nie jest kwestia tabu - jak ktosjest zadowolony nie musi tego pokreslac na kazdym kroku - as easy as it is;-) ale jesli tobie to potrzebne do sczzescia - to pisz ;-)

Gość dziś święto na kafe
cream pisze z sensem szampana!

"co do porownywania - a pewnie, ze go porownuje do innych, trzeba sie utwierdzac ze dobrze wybralam i zawsze wypadaja bardziej blado - z wygladu, charakteru, intelektu czy zaradnosci wiec reszty juz nawet nie warto sprawdzac;p" naprawde budzisz moja litosc zabko;-) tak jak napisalam takie utwierdzanie jest bardzo typowe dl alasek ktore zwiely sobie tzw. pierwszego;-) cos im tam widac w srodku nie daje spsobu - ze takie drazliwe;-)

Gość mozarella light
kogo zapewniam? jakas anonimowa babe (?) na forum?;) no to faktycznie, podniesie mi sie samoocena:D zgadlas, tego mi brak;) ech gluptasku :)

Gość ja mam przed sobą
i szkoda że mało grzeszyłam, bo nie mam czego żałować, zamiast grzeszyc a później żałować jak wszyscy normalni ludzie.

"ror ma troche racjii dlatego tak jak pisałem głupotą jest zenic z pierwszą partnerką seksualną ,ale tez głupotą jest zaliczanie niewiadomo ilu facetów czy lasek bo to tez jest załosne i w tym sie nie zgodze z ror która uwaza ze nalezy zaliczac ile sie da zdradzac itp skoro komus panna nie pasuje pod tym względem to niech bierze sie za inną" nigdzie tak nie napisalam - po co wiec mowic co ROR uwaza nie badac nia, hm?;-) "no coz, jak sie pol zycia spedzilo w afryce to sie ma kiepskie wyobrazenie o swiecie wiec cie rozumiem i rozgrzeszam za te farmazony;p" najwazniejsze ze ciebie takie jedno zdanko dowartosciowalo - ktore z reszta nie bylo z mojego zycia - bo tylko podalam przyklad z zycia bliskiej mi osoby - liczac ze pojedziesz sterotypem i ze lykniesz przynete;-) hm....moje twoj kochanek tez stosuje taka metode na ciebie, zabko?;-)

Gość mozarella light
szczesliwi ludzie budza twoja litosc- a to dopiero zajebiste:D mnie tam nie przeszkadza, jak ktos pisze ze ma super meza, dziecko czy prace- ciesze sie z nim i wtoruje;) do glowy by mi nie przyszlo, ze to utwierdzanie sie na sile , a nie zwyczajna radosc i spelnienie widac sadzisz wg siebie;p

" mozarella light kogo zapewniam? jakas anonimowa babe (?) na forum? no to faktycznie, podniesie mi sie samoocena zgadlas, tego mi brak ech gluptasku" zabko - popsiapocz na mnie ejscze troche - propiuje przejsc od gluptaska do idiotki;-) po mnie to slywa a ciebie moze rozluzni;-) bo cos nadto spieta jestes - majac takiego ogiera w domciu;-)) a przewidywalna jest - i to bardzo;-)

Gość mozarella light
ach te twoje niekonczace sie przyklady z zycia bliskich osob, kolezanek, wujkow i pociotkow;) oni wiedza, ze tak przytaczasz ich historie zyciowe na kafeterii?;) moze i kochanek stosuje przynete, wychodzi mu = jestem zadowolona:D a Ty?;)

Gość mozarella light
a gdziez bym tam psioczyla, gluptasku;) wzbudzam w tobie uczucie litosci, a to juz pierwszy krok ku ludzkim odruchom taka mam misje wobec ciebie, umowmy sie;)

" [zgłoś do usunięcia] mozarella light szczesliwi ludzie budza twoja litosc- a to dopiero zaj**iste" mialam na mysli takich ktorzy o swoim "szczesciu" trabia na prawo i lewo - np. na forum opisuja jak im pan maz nieziemsko dogadza - to zawsze budzi moja litosc , ta potzreba aplauzu od obcych;-) wiesz to nie to samo co zapeniwnie o technicznych mozliwosciach swojego ogiera - to po prstou jest niemzaczne;-) gdy opisuje jego wzwody na forum(9przyklad z przenieraniem sie w dres) - to wznudza moja litosc dla ciebie;-)

Gość mozarella light
bo cos nadto spieta jestes - majac takiego ogiera w domciu mowilam? juz zazdrosna;)

Gość mozarella light
wzwod wzbudza w tobie litosc? to juz wole nie myslec, jakiego ogiera ty masz w domu;) to by wszystko tlumaczylo:D

"mozarella light ach te twoje niekonczace sie przyklady z zycia bliskich osob, kolezanek, wujkow i pociotkow oni wiedza, ze tak przytaczasz ich historie zyciowe na kafeterii?" bo ja skromna jestem i o sobie to raczej nieiwele mowie;-) "moze i kochanek stosuje przynete, wychodzi mu = jestem zadowolona a Ty?" a ja ci pozwole pofantazjowac i nie odpowiem na twoje pytanie, nie widze potrzeby;-) as easy as is is;-) "a gdziez bym tam psioczyla, gluptasku wzbudzam w tobie uczucie litosci, a to juz pierwszy krok ku ludzkim odruchom taka mam misje wobec ciebie, umowmy sie" jesli cie to reklsuje to prosze bardzo;-) choc na nic sie nie umawiam - wzlszcza z ludzmi ktorzy opisuja wzwody mezow na forum;-/

najlepiej zaliczac , testowac , przebierac, porównywac , robic statystyki więc po co posiadac kogos na stałe skoro lepiej kolejne testowac tak mysli ror

Gość mozarella light
gdy opisuje jego wzwody na forum(9przyklad z przenieraniem sie w dres) nie tylko w dres, czasem wystarcza legginsy;)

" [zgłoś do usunięcia] mozarella light bo cos nadto spieta jestes - majac takiego ogiera w domciu mowilam? juz zazdrosna" no ba kazda by byla;-)) zwlaszcza jak sie z tym wzowdem po domu paraduje;-) "to juz wole nie myslec, jakiego ogiera ty masz w domu to by wszystko tlumaczylo" a dlaczego zkladasz ze jestem lub nie jestem heteroseksulana?;-) co ty sie tak mna interesujesz?;-) moze lepeij w dresik sie przebierz;-)

Gość mozarella light
teraz ROR probuje ciagnac za jezyk, zebym faktycznie opisala ten domniemany wzwod;) a to zboczuszek;) i co ludzie w pociagu powiedza?

Gość Kobiety wolą sex niż miłość
.

" [zgłoś do usunięcia] **cream** najlepiej zaliczac , testowac , przebierac, porównywac , robic statystyki więc po co posiadac kogos na stałe skoro lepiej kolejne testowac tak mysli ror" tak mysli cream ze ROR tak mysli;-)) "nie tylko w dres, czasem wystarcza legginsy" no teraz to az sie zagrzalam przed monitorem - az mi para uszami poszla zabko;-))

Gość mozarella light
moze lepeij w dresik sie przebierz riposty coraz nizszych lotow musi byc podniecona juz;) nasz zboczuszek kafeteryjny odkrywajacy erotyke na forum znikam zanim zrobi mi sie niedobrze;)

"mozarella light teraz ROR probuje ciagnac za jezyk, zebym faktycznie opisala ten domniemany wzwod" nie musze cie ciagnac za jezyk - nie mozesz sie powstrzymac i juz opisalas;-) no ale skoro maz tak lubi i to was nakreca - ze ty piszesz o jego wzwodach na forum to oki;-)) "a to zboczuszek i co ludzie w pociagu powiedza?" dopiero co abcia nawolywac o wyzbycie sie tabu a teraz rozmowa o wzwodzie powoduje u ciebie purpurke na twarzy?;-) glodnemu chleb na mysli - bo rozumiem ze z tym poiagiem (o co kaman?) to chyba mialas na mysli pociag do swojego ogiera czyz nie?;-)

Gość mozarella light
p.s. w lozku tez jestes taka latwa i przewidywalna jak w wymianie zdan na forum?;) to nic dziwnego, ze tak czesto cie partnerzy wymieniaja;) czolko zlotko