Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odczuwacie dyskomfort?

Kobiety, mające za sobą wielu partnerów seksualnych odczuwacie dyskomfort?

Polecane posty

Gość ech faceci
chcielibyscie gwiazke z nieba. Zeby byla dziewica albo przynajmniej nie miala dziecka dla mniej wymagajacych:P,zeby byla dobra w lozku,zeby gotowac umiala i najlepiej robila wszystko za was,bo w dzisiejszych czasach malo ktory z was zwyklego gwozdzia potrafi przybic:P

"riposty coraz nizszych lotow" dostosowane do poziomu interlokutorki oraz jej zainteresowan;-) "musi byc podniecona juz nasz zboczuszek kafeteryjny odkrywajacy erotyke na forum" a co cie tak interesuje czy ja jestem podniecona?;-) zabcia zachlanna jestes - nie dosc ze masz swojego ogierka (na mysl o ktorym kapie mi slinka na klawiaturke;-) to jeszcze bys chciala u mnie zwod wywolywac?;-) oj nieladnie, nieladnie;-) "znikam zanim zrobi mi sie niedobrze" mi sie zrobilo - jak wyjechalas z intymnosciami na forum, dlatego na pislaam o litosci do ciebie;-) i poszla rozgrzewac ogierka;-)

Gość ech faceci
mozarella light a ty sie juz chyba zegnalas?

" mozarella light p.s. w lozku tez jestes taka latwa i przewidywalna jak w wymianie zdan na forum? to nic dziwnego, ze tak czesto cie partnerzy wymienia" patrzcie jaka ciekawka - oj cos ogier takiej sredniej rumakowatosci najwyrazniej;-)) a moze zabcia nabrala jednak ochoty na pobrobownaie z innym penisem i stad te jej podswidome fantazje - przenieseione na mnie- o bycie wymieniana. hm?;-)

Gość do ech faceci
a po co mlodemu facetowi kobieta z dzieckiem, jak jest tlum wolnych?

mozarella jeszcze pewnie siedzi i czyta co napisalam - widac sie zakochala albo jej ogier na mocy stracil;-)

Gość ech faceci
" w lozku tez jestes taka latwa i przewidywalna jak w wymianie zdan na forum? to nic dziwnego, ze tak czesto cie partnerzy wymieniaja " ponoc to kobiety wybieraja mezczyzn:) nie inaczej.

Gość ech faceci
no to czemu narzekaja? niech sie biora za te tlumy:) co i rusz tematy na kafe,ze porzadnych kobiet to juz nie ma. Tylko jeszcze trzeba mierzyc sily na zamiary niestety. Nikt nie powiedzial,ze te tlumy sa zainteresowane.

Gość do ech faceci
te wolne kobiety wcale nie musza byc porzadne

Gość ech faceci
poza tym ja nie mowilam konkretnie o mlodych facetach:P mlody facet to sam jest jeszcze dziecko.

Gość ech faceci
z tym,ze te wolne kobiety nie musza byc porzadne to sie zgodze akurat:) no niestety nigdy nie ma idealnie:) zalezy tez co kto rozumie przez slowo "porzadna".

Gość do ech faceci
uczciwa, dobra, nie majaca za soba zdrad i romansow z zajetymi, cenia sobie wysoka kulture osobista

Gość mozarella light i ROR to
jedna i ta sama osoba:o To samo robiła na forum 'Poza Polska', pisała sama do siebie żeby podbijac posty i na koniec żeby wyszło na jej:o Wydało się, ze to psychicznie chora/ wzglednie jakaś samotna osoba złakniona uwagi, która kreuje sie na obieżyświata i queen of everything. ucieklła z tamtego forum i przylazła tutaj pisać swoje bajki i cytować każde zdanie:o Nie warto odpisywać i zwracać uwagi, zawsze przekłamie i pociagnie konswersacje tak, żeby zacytować wybiórczo i manipulować rozmową,

Gość Gosc

Podnoszę. Znajomy ma dylemat . Co mu poradzić ?