Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odczuwacie dyskomfort?

Kobiety, mające za sobą wielu partnerów seksualnych odczuwacie dyskomfort?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 23
ROR - teraz to jestes na sliskiej drodze. Doznaniami innych to sie psychologowie zajmuja i to po 8 godzin dziennie lub wiecej.

Gość do ROR
bo moze ktos chce miec dziewczyne o porzadnej przeszlosci seksualnej, a nie taka ktora po imprezie poszla sie walic z dilerem narkotykowym?

"bo ludzie zasadniczo dziela sie na dwie kategorie - na tych ktorzy maja udane zycie seksualne i na tych ktorzy im zazdroszcz" ludzie którzy mają udane życie seksualne, dobierają sobie dobrych kochanków i nie muszą ich zmieniać. bo kto rezygnowałby z czegoś, co jest zajebiste? ci, którzy mają nieudane, muszą ciągle poszukiwać kolejnych.

" [zgłoś do usunięcia] do ROR dla mnie bolaczka jest, ze kobieta dla samego seksu potrafi isc do lozka z prymitywnym tlukiem co zdania nie potrafi skonstruowac" to akurat czestsze jest w przypadku facetow - dla ktorych piekna i zgrabna blondynka , najlpeij z dlugimi wlosami, i idealna talia i sa ugotowani - wisi im czy lala zdala mature z apierwszym czy za "ostatnim" razem;-)) "dziwne, ze to dla was nie jest obciachem" nie zwracaj sie do jakiejs wyimaginowanej grupy (domyslnie "wszystkich kobiet") bo taka grupa nie istnieje - i kontynuacja takich zachowan spwooduje ze bedziesz wierzytl ze twoej wlasne projekcje tworza rzeczywistosc, ok?;-) "ja jestem facetem po studiach i interesuja mnie tylko kobiety na poziomie" po jakich studiach ze tak z grubsza zapytam?;-)

Gość tu nie ma normalnych facetow
tylko powaleni od masturbacji przeterminowani nieudacznicy urodzili sie, urośli ale nie zadupczą i zginą bezpotomnie, to chociaż się wyżyją anonimowo w necie no co taka pissda ma ze sobą zrobić?

"Zuzanna Amelia & 23 ROR - teraz to jestes na sliskiej drodze. Doznaniami innych to sie psychologowie zajmuja i to po 8 godzin dziennie lub wiecej" nie tylko;-) sadzac po tym forum - ludzie najbardziej sa ciekawi co inni czuja/ co sobie mysla itd. - wystarczy poczytac wpisy;-)

" do ROR bo moze ktos chce miec dziewczyne o porzadnej przeszlosci seksualnej, a nie taka ktora po imprezie poszla sie walic z dilerem narkotykowym?" to niech sobie taka znajdzie - w czym problem?;-) ja nie wartosciuje ludzi , ino staram sie nazywac rzeczy po imieniu;-) poza tym swiat nie ejst czarno-bialy - sa tez kobiety ktore od czasu do zczasu maja zobowiazujacy seks - nie z dilerem ale np. z kolega z sasiedniego dzialu i tego nie zaluja;-)

Gość Zuzanna Amelia & 23
22:50 [zgłoś do usunięcia] do ROR bo moze ktos chce miec dziewczyne o porzadnej przeszlosci seksualnej, a nie taka ktora po imprezie poszla sie walic z dilerem narkotykowym? Popieram. Dlatego powinienes sie trzymac z daleka od wszystkich ktore podejrzewasz o puszczalstwo i za zadne skarby swiata nie uprawiac z nimi zadnych form seksu.

"ludzie którzy mają udane życie seksualne, dobierają sobie dobrych kochanków i nie muszą ich zmieniać. bo kto rezygnowałby z czegoś, co jest zaj**iste?" ahas - zcazelo sie;-) uderz w stol a nozyce sie odezwa;-) zeby wiedziec czy cos jest "zajebiste" to tzreba miec poroznanie - as easy as it is, znam przypadek laski ktora miala "super seks" z pierwszym facetem ktory zostal jej mezem , dopoki nie sprobowlaa z nasteonym - wtedy sie wsciekla ze tyle lat zadowalala sie byle czym;_) "ci, którzy mają nieudane, muszą ciągle poszukiwać kolejnych" ach to dorabianie "filozofii";-) jest etap poszukiwania oraz wybierania

Gość do ROR
po takich studiach ze pracuje jako pracownik umyslowy, za biurkiem. i znam mnostwo facetow, ktorzy z pusta panna by wstydzili sie pokazac a nawet i przespac. po prostu maja alergie na jaskiniowcow, niezaleznie jakiej plci

"Popieram. Dlatego powinienes sie trzymac z daleka od wszystkich ktore podejrzewasz o puszczalstwo i za zadne skarby swiata nie uprawiac z nimi zadnych form seksu" dokladnie;-) niech poszuka wsrod katoliczek - one deklaruja ignorancje sfery seksualnej az do slubu - wiec duza szansa ze sa dziewicami

"do ROR po takich studiach ze pracuje jako pracownik umyslowy, za biurkiem" hahahahaahhahaha;-) to "fajne" studia ;-) no i gratuluje;-) " i znam mnostwo facetow, ktorzy z pusta panna by wstydzili sie pokazac a nawet i przespac. po prostu maja alergie na jaskiniowcow, niezaleznie jakiej plci" i jaki masz problem w zwiakzu z tym?;-)

Gość do ROR
mam taki problem, ze nie szukam dziewicy, ale nie wyobrazam sobie bycia z kobieta, ktora dla samego seksu poszla z troglodyta do lozka

Gość Zuzanna Amelia & 23
Poszukaj dziewicy i pojdz z nia do lozka po slubie. To bedzie najlepsze dla ciebie rozwiazanie. W kazdym innym przypadku nie bedziesz wiedziec ilu miala.

ale skad w tobie tyle zlosci? zmaist skoncentrowac sie na tym jakiej szukasz ciagle rozprawiasz o tej ktore nie szukasz, niby;-) no chyba ze sie zdecydowac nie mozesz o co ci chodzi;-)

zuzanna ma racje - nigdy nie poznasz przeszlosci dzieczyny w 100% , nawet dziewica moze miec swoje sekrety;-)) skup sie lepeij na tym dlaczego to dla ciebie takie wazne i dlaczego tak panicznie sie czegos obawiasz;-)

Gość do ROR
bo uwazam, ze moja kobieta nie powinna byc prymitywnym zwierzeciem

"zeby wiedziec czy cos jest "zaj**iste" to tzreba miec poroznanie - as easy as it is" twoim zdaniem każda zadowolona ze swojego życia seksualnego kobieta powinna rzucać faceta i porównywać go z kolejnym? nawet jeśli się okaże, że kolejnych trzydziestu to będą miernoty? rozumiem, że ze swojego faceta traktujesz jak samochód - ok, fajnie się jeździ, ale ciągle czekasz aż wyjdzie nowszy model. ja wolę całe życie jeździć ferrari, niż zapierniczać oplem i marzyć o czymś lepszym. as easy as it is :classic_cool:

to sobie taka znajdz;-) bo na razie to rozmowa o twoich projektowanych marzeniac;-)

Gość mozarella light
ROR, a nie przyszlo ci do tejze jakze ograniczonej glowy, ze niektore zwyczajnie juz nie chca poszukiwac dalej?;) po cholere mam poszukiwac czy zastanawiac sie czy frustrowac 'jakby to bylo z innym' skoro z mezem laczy mnie niesamowita erotyczna wiez, mam z nim seks jak chce i kiedy chce, za kazdym razem odlatuje, podniecam sie az prosze o dosc w koncu;) a przy tym kocham go nad zycie... czego i tobie zycze - doswiadczenia tego wlasnie;) choc nie wykluczam, ze juz doswiadczylas.

Gość do żab-X
a sama masz prawko?

"mozarella light ROR, a nie przyszlo ci do tejze jakze ograniczonej glowy, ze niektore zwyczajnie juz nie chca poszukiwac dalej?" no juz ci lepiej?;-) a jak nie to jeszcze sobie pokrzycz;-) czy ja kaze komus poszukiwac? jelsi komus smakuje pierwsza potrwa ktora zamowi i jest szczesliwy to mi tam rybka - wyrazilam tylko swoja opinie obok ktorej , jak sie okazuje, z jakiegos powodu niektore nie potrafia zostac oboejetne;-)) " po cholere mam poszukiwac czy zastanawiac sie czy frustrowac 'jakby to bylo z innym' skoro z mezem laczy mnie niesamowita erotyczna wiez" aha - to sorry, nie wiedzialam ze mowisz o sobie;-) "czego i tobie zycze - doswiadczenia tego wlasnie choc nie wykluczam, ze juz doswiadczylas" dowiadzcylam i odlatywac mozna na rozne sposoby zaleznie od partnera - kwestia czy chce sie cale zycie jesc kotlet schabowy czy lubi sie czsem zaszalec z kawiorem albo chociaby z deserem truskawkowym;-) ale jak ktos je tylko kotlety to fajnie ze mu tak dlugo smakuja;-)

Gość mozarella light
oczywiscie, glupia nie bylam - mogl byc pierwszym, ale przed slubem sobie go gruntownie wypróbowałam jako kochanka :classic_cool: od poczatku bylo idealnie, facet sprawdzal sie nieziemsko, a teraz jest jeszcze lepiej - i coraz lepiej, az strach pomyslec jak daleko zajdziemy ;)

Gość Nie, nie odczuwam
dyskomfortu z powodu ilości posiadanych w życiu kochanków. Odczuwam za to dziką radość, że na resztę życia wybrałam najlepszego z nich :classic_cool:.

" do żab-X a sama masz prawko?" kogo i o co pytasz?

" [zgłoś do usunięcia] mozarella light oczywiscie, glupia nie bylam - mogl byc pierwszym, ale przed slubem sobie go gruntownie wypróbowałam jako kochanka od poczatku bylo idealnie, facet sprawdzal sie nieziemsko, a teraz jest jeszcze lepiej - i coraz lepiej, az strach pomyslec jak daleko zajdziemy" twoje doswiadczenia sa barzdo podobne do doswiadczen jednej z moich kolezanek, i dosc typowe dla kobiet ktore mialy tylko jednego mezczyzne;-) a to kiedy sie zaczyna seks - nie am nic do rzeczy z erotycznego punktu wiedzenia (bo wspomnialas cos o formalizachji zwiazku)

Gość mozarella light
czemu nie odniesiesz sie do jakze celnej wypowiedzi zaby?;) co do schabowego - nie przepadam;) seks z mezem porownalabym do takiej knajpy ze smakami swiata - troche wloskiej, hiszpanskiej, tajskiej, greckiej itd;) ciagle inaczej i ciagle mnie zaskakuje o to chyba wlasnie w udanym zwiazku chodzi ;) inaczej sobie nie wyobrazam i nie bylabym z nim

Gość do żab-X
to bylo do zab-x

Gość mozarella light
wiesz, facetow mialam kilku... fakt, ze bez stosunku jako takiego, ale sporo erotyki bylo;) wszak to nie tylko wkladanie i wyciaganie, prawda? no chyba, ze tak wlasnie uwazasz... to nie mamy o czym rozmawiac, bo ja jednak wyzsza szkola jazdy jestem - mimo tylko jednego partnera od 'wkladania';)

ze schabowym to byl tylko przyklad;-) "seks z mezem porownalabym do takiej knajpy ze smakami swiata - troche wloskiej, hiszpanskiej, tajskiej, greckiej itd ciagle inaczej i ciagle mnie zaskakuje" teraz to mnie zaciekwilo skad u ciebie potrzeba obnoszenia sie z intymnymi szczegolami na forum?;-) "o to chyba wlasnie w udanym zwiazku chodzi inaczej sobie nie wyobrazam i nie bylabym z nim" mozna uprawiac seks w pozycji misjonarksiej przez 40 lat i byc szcesliwym - i o to wlansie chodzi, zeby byc szczesliwym;-) natoamist ja swoja opinie podtrzymuje - kobiety ktore maja tylko jednego faceta - najglosniej krzycza ze jest on najlpeszym dla nich kochankiem - a po prostu same tego nie wiedza ...;/ i to jest zabawne;-) te ktore mialy wiecej nie przekrzykuja sie ze ten ktorego wybraly jest super dla nich - one to wiedza;-) poprz. | 1 2