Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adorowana

czy to możliwe?

Polecane posty

Gość adorowana

to w sumie nie problem :p ale mi nie daje dziś żyć. czy to możliwe, by profil na badoo sie SAM założył? wiem, głupie pytanie. ale dzisiaj miała miejsce taka sytuacja: zobaczyłam, że na mejla mojego faceta przyszedł email od badoo. ja do niego, czy sobie założył tam konto, a on zaprzeczył. mówię, spoko pewnie reklama. otworzył to i wszedł w link podany tam. okazało się, że ma założony tam profil! a to się zdziwiłam... jego foto, wiek i imię. mimo tego, nic nie miał tam napisane (zainteresowania i inne pierdoły). dostał jakieś wiadomości od kobiet napisane przez portal typu 'chce cię dodać do znajomych i poznać'. zrobiłam mu awanturę, że po jaką cholerę zakłada sobie konto na takim gównianym portalu i mi jeszcze kłamie w oczy. on zaprzeczał i mówił, że naprawdę nic takiego nie miało miejsca. śmiał się nawet ze mnie i próbował usunąć to konto, ale potrzebne było hasło, którego nie znał. i ja nie wiem... czy jestem taka głupia, by mu wierzyć czy (wpadło mi to do głowy) badoo połączył się jakoś przez facebooka. czuję się jak blodnynka :( tylko, że gdyby założył tam profil, to odpisałby tym kobietom lub chociażby napisał cokolwiek o sobie.

Gość adorowana
ok :( raczej to niemożliwe

Gość Popieram.............
mysle ze cie w rogi wali !!

Gość no chyba,zeby ktos to wyslal
z jego emaila. I mial jego zdjecie Co raczej niemozliwe.W kazdym razie na pewnoi SAm sie progil nie zalozyl. Zainteresowan itp podawac nie trzeba.

Gość Przecież może odzyskać
hasło, mogą mu na maila wysłać.

Gość hahahahhaaa
możliwe, możliwe - wystarczy, że na fejsie ,,akceptował" idiotyczną aplikację. Ja tak zrobiłam i mam szajs - znajoma przysłała mi zaproszenie z tego całego badoo - nie iwedziałam co to więc kliknęłam - no i się zaczęło. Niby później zlikwidowałam aplikację ale jak wpisuję imię i nazwisko w google to się ,,pojawiam - a mam pracę na której mi zależy i to gówno bardzo mi przeszkadza. Także nie lej chłopa!

Gość a mowil skad maja jego
zdjecie? no przecie skads mają. jak sie tłumaczył?

Gość a mowil skad maja jego
czy ma tylko profiolowe z f-b czy jeszce jakies inne?

Gość plastikowa___biedronka
mój facet też kiedyś miał profil tyle że na innym portalu. też kłamał że nie wie skąd to się wzięło ;/ ale jesli chodzi o badoo to calkiem możliwe że przez fejsa. ale ja bym mu tam nie wierzyła.

Gość hahahahhaaa
no a gdzież Autorka?

profil badoo sam sie zakłada jak się zaakceptuje aplikacje na facebooku wtedy pobiera dane i zdjęcia z facebooka bez wiedzy własciciela. Zrobiłaś mu awanture bez powodu

Gość wheidfhw
i ja nie wiem... czy jestem taka głupia, przykro mi, ale muszę rozwiać Twoje wątpliwości

Gość uuuuniuniauu
tak tak mi też się sam założył ten głupi profil na badoo przez chorą aplikację na facebooku ;/ Nawet w to gówno nie wchodzę.

Gość musialoby byc tylko zdjecie
z fb, jak jest jeszce inne, to niestety.. Tzn ja na tym klikaniu w fb sie nie znam, na wszelki wypadek w nic nie likam.

Gość hahahahhaaa
to se wejdź i zlikwiduj konto i usuń aplikację z fejsa

Gość adorowana
dzieki za odpowedzi! ; ) uspokoiliscie mnie. czytalam juz tu kilka historii apropos jakichs portali, wiec sie wystraszylam ; ) nie mialam nigdy konta na tym gownie, wiec mialam prawo tak pomyslec. jego fotka na badoo, to jedno z jego profilowek, wiec na pewno cos wcisnal I sie pobralo. :)

Gość Ninaaaaaaa
ok, może konto zostać założone przez ten serwis sciagajac dane z fb, ale czy mozliwe by sam serwis tez " sie logowal" na konto badoo przy okazji jak dana osoba loguje sie na facebooka? dodam tylko ze te logowania nie sa za kazdym razem wchodzenia tej osoby na fb....prosze odpowiedzcie co o tym myslicie?

Gość gość
Moj byly facet nie mial fb a to gowno tez niby nie wie skad sie samo zalozylo. Na dodatek jest tam wyraznie napisane, ze singiel, ze mieszka sam itd. Skad te dane? Oczywiscie, ze sam je wprowadzil i palil glupa. To sie ma w genach (ku...two) i nic nie poradzicie