Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieegoistka

czy pomagacie ludziom jeśli dla was cos nie ma sensu??

Polecane posty

Gość nieegoistka

np ja uważam ze jak osoba jest starsza to nie musi mieć pięknego ogródka, tylko żeby miec a wszyscy wokól będa jej pomagać albo jak ktoś ma klopoty finansowe ma mieszkanie 4 pokojowe, i jakby zamienił na mniejsze to by sie rozwiazaly (wale nie musi miec 4 pokoji bo ma tylko męża bez dzieci) ale nie woli narzekac wokoło i prosić o pomoc we wszystkim bo nie ma pieniedzy.... co myslice?? macie tez takie przyklady, ze dla was cos nie ma sensu??

Gość Karmie pieski pusta miska.pl
cos w tym jest na wszystko w zyciu jest miejsce i czas. za duzoplacisz za mieszkanie zamien sie na mniejsze it[ masz za duzy ogordek zmniejsz go reszte trawa drzewa za duzo na jedzenie zmien sklep..itp

Gość to co dla ciebie nie ma sensu
dla tego kogos moze miec sems. Zalezy, na ile sie tych ludzi lubi i chce,zeby im bylo fajnie, na tyle sie pomaga.

Gość Karmie pieski pusta miska.pl
tu nie chodzi o sens tylko praktycznosc jesli ktos jest sam i nie ma kto sie ogrodem zajac ogornik daleko.. nie mozna sytuacje ogolnie trzeba je analizowac jesli masz doatcje czyli doplate z mopsu na mieszkanie bo płacisz nadmetraz to mozesz sie zamienic na male..itp

Gość kolorowe motyle
jasne ze nie musi miec ogrodka jak jest starsza nie ma siły i kasy niech idzie do baraków życie jest brutalne,a staruchów trzeba utylizować

Gość czaeem trudni np satrszej
osobie zamienic mieszkanie , to za wielka rewolucja. Albo np ma koty i je koga, ma ich za duzo- i co? zamorduje? Albo dla kogos ogrodek jestc cala radoscia, a sil brak? kazdy temat to indywidulana sprawa.

Gość nieegoistka
znam osobe ktora ma mieszkanie 3 pokojowe i mieszka praktycznie sama (jej syn mieszka poza domem 3/4 roku) - wszysktim narzeka że nie może spłacić kilkunastu tysiecy kredytu (coś tam kredyt wyszedl wiekszy niz spodziewany do splaty) moim zdaniem moglaby zamienic na mniejsze i po problemie ale robi cyrki wszystkim sie żali, mówi że myje sie w zimnej wodzie i je bardzo skromnie, siedzi w domu po ciemku, nie ogrzewa, zbiera chrusty w lesie (!) i jeszcze oczekuje pomocy min. ode mnie w zbieraniu tego drewna na opał ja bym zamienila mieskzanie na mniejsze jeszcze na tym zarobiła i nie zawracała ludziom dupy

Gość nieegoistka
ta osoba nie jest jakos super stara ma ok 50 lat (kobieta)

Gość nieegoistka
tak samo przyklady dwoch osob po 60tce- narzekaja ze nie maja sił robić w ogrodku, ale robią i poźniej jeszcze bardziej narzekają, sa obrażeni na całą w rodzinie że ci nie przychodza pielęgnować im kwiatków... sory ale nie mam czasu pielegnować swoich doniczek ale komuś będe kosić trawniki przycinac żywopłoty i jeszcze niewiadomo co

Gość jesteś zaprzeczeniem
swojego nicka. W życiu bym cie o nic nie prosiła oprócz tego, żebyś wypierdalała z mojego zycia w przysiadach i gdzie pieprz rośnie.

Gość nieegoistka
moim zdaniem ludzie powinni oczekiwac pomocy gdy naprawde jej potrzebuja a nie wtedy gdy chca mieć wygodniej i ładniej mając i tak ponad standard

Gość kometa Halleya
a moim zdaniem nie powinni oczekiwac jej wcale kto to widział żeby zawracać dupę komukolwiek

Gość jesteś zaprzeczeniem
a prosi cię ktoś w ogóle o pomoc? Albo o wtracanie sie do cudzego zycia?

Gość kometa Halleya
bo moja dupa jest od posuwania za pieniądze.

Gość kometa Halleya
zazdrościsz? lepsza prostytucja małżeńska i sakralna, bo przynajmniej uświęcona, nie? :P