Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

20-sto paro letnie dziewice to w wiekszosci zakompleksione pannice

Polecane posty

mysle ze moga byc niesmiale ale raczej nie z depresja.. ponadto mysle ze moga sie okazac naprawde wartosciowymi kobietami.... ktore szanuja siebie a nie rozmieniaja sie na drobne

czesc moze tak ale istnieje ta czesc kobiet ktore beda uwazaly ze brak kontaktow seksualnych beda sie uwazaly za brzydkie i zakompleksione

wiesz zadaniem faceta jest aby uswiadomic kobiecie jej piekno... jesli oczywisciew on tak uwaza

Jesssuuuu, kolejny wątek o dziewicach. Ludzie kochani (postaram się grzecznie), zakodujcie sobie raz na zawsze w tych ... (spokojnie)... swoich głowach, że nie błona jest wyznacznikiem wartości kobiety. Nie widzę też większego związku ze śmiałością lub jej brakiem, stylem ubierania (pomijam niektóre fanatyczki religijne) i zachowaniem w ogóle. No, a teraz proszę wydrukować i nauczyć się na pamięć, a będzie wam w życiu trochę łatwiej.

Jak nie watki o prawiczkach to o dziewicach .... Wymyslcie cos bardziej interesujacego....

Ciekawe co Ty sobą reprezentujesz. Zamiast zajmowac się dziewicami, zainwestuj w słownik ortograficzny.

Gość takaotomajam
Niestety błędne myślenie. Ja byłam dziewicą do 21 roku życia tylko dlatego, że zdawałam sobie sprawę z tego, że wokół mnie kręcą się palanty. Dopiero wtedy poznałam kogoś naprawdę wartościowego i była miłość, namiętność i pożądanie.

Gość seks jest przereklamowany
Pierwszy raz dla dziewczyny jest zupełnie czym innym niż dla faceta. Facet nareszcie sobie pobzyka, a dziewczynę to boli. Nie spotkałam się jeszcze z przypadkiem, żeby dla kobiety pierwszy raz był czymś super. Ponadto u większości kobiet seks wiąże się z uczuciem a nie samą chęcią pobzykania... Więc nie pisz tu głupot, że jak dziewczyna ma dwadzieścia kilka lat i nie zakochała się jeszcze, bo nie spotkała nikogo wartościowego, tylko samych "bzykaczy" bez zobowiązań, to oznacza że jest wariatką !!!

Gość seks jest przereklamowany
a facetowi miłość do tego niepotrzebna. Gdyby tak było, to zaginąłby najstarszy zawód świata. Jemu wystarczy popatrzeć na goliznę i już gotowy :(

Gość takaotomajam
dokładnie :) chociaz ja nie odczuwałam żadnego dyskomfortu ani bólu podczas pierwszego razu.

Gość liublbub
taa pewno lepsze są pewne siebie iwyzwolone pusczalskie szesnastki :D

cream spierdalaj nikt ci nie kazal wchodzic na moj top 🖐️ no tak slyszalem ze kobiecie nie wystarczy zwykle bzykanie

Gość nauczyc sie jezyka polskiego
i zasad ortografii nieuku i nierobie. piszesz jak debil i troglodyta panie ble ble.

masz chociaz mature? bo watpie w to lemingu.

nie bedziesz mial pewnie szans u zadnej kobiety, na zadna nie zaslugujesz zyciowy nieudaczniku nie korzystajacy z mozgu.

zalosny jestes lemingu, nie potrafisz pisac we wlasnym, ojczystym jezyku. to ze sie zdenerwowalas to zadna wymowka. obrazasz dziewice, a ja nie obrazam, tylko krytykuje takiego ciecia jak ty. tobie juz na mozg padlo.

ja nie obrazam kochana dziewic my prawiki mamy gorzej bo od nas wymagaja najwiecej

jestem facetem i wstyd mi za takich jak ty. inteligentny to ty nie jestes. zachowujesz sie jak prymitywny jaskiniowiec

Gość powiedział ble ble
wzór męskiej atrakcyjności mający wzrost siedzącego psa, wykształcenie pana miecia zbierającego puszki, pracę niczym strukturalnie bezrobotny gimbus z sochaczewa oraz mieszkanie w 15 m2 pokoju w mieszkaniu mamusi :classic_cool:🖐️

Gość jakbym był prawikiem
to jutro poleciałbym do agentury żeby tylko nie mieć z takim czymś jak on czegokolwiek wspólnego :O

Gość w górę bo to żałosne i
pokazuje prawdę o degeneracji prawiczej psychiki :classic_cool: prawie jak w temtełe offermy

Gość ble ble zmien leki
bo te ci juz nie pomagaja :O🖐️