Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex takiej rury

Przepraszam za szczerosć ale.......

Polecane posty

Gość ex takiej rury

szmata - bo ciężko kobietą nazwać - która mając np 23 - 24 lata nie obciągała jeszcze z połykiem i nie zna smaku spermy(bo brzydzi ją świadomośći możliwość wytrysku w jej ustach) to dla mnie kompletne dno!!! i nadaje się do utylizacji :P łot co :)

Gość marika1991
szmata to ty jesteś.jesteś zwykłą kurwą,powinno się ciebie z cwelami w pudle zamknąć to by cię szybko z połykiem nauczyli.jak nie rozumiesz że kobieta nie chce z jakichś powodów tego zrobić.gdyby zależało jej na tobie to pewnie by to zrobiła.ale podświadomie pewnie czuje że tobie tylko o to chodzi.jesteś kompletne dno.

Gość ex takiej rury
hahaha i to mówi szmata która fantazjuje żeby obciągać wszystkim kolesiom na dyskotece :P jesteś wywłoką i rurą tępa strzało!! Bo na 100% któryś z nich by cie zmusił do polykania więc zdupcaj mi stąd i nie gaadj głupot!

Gość Kasiaxd
Marika ma racje... Jestes zwyklym dupkiem. Nie dziwie sie ze laska nie chciala poczuc w ustach twojej spermy. Z takim podejsciem to tylko sex z kurwa/prostytutką ci zostanie!!!

Gość Okoliczności
W tych pięknych okolicznościach przyrody pozwolę sobie.

Gość ex takiej rury
hahahha ta jasne same moralizatorki :) ona ma inny problem ze sobą ;) byłem jej 4 kolesiem na stałe i żadnemu nie obciągała co dopiero mówić o połyku :) tak czy inaczej wszystkie chyba macie nawalone bo robicie jakas wielką świętość z wyruchania was w doope albo z tego ze obciągniecie z połykiem - to sex szmaty więc mogłybyście się postarać!!!!! :) paniata? a marika to zwykła szmata która chciałaby ssać wszystkie upocone kootasy na imprezie jak tylko wypije nieco % wiec niech lepiej nie otwiera gęby w celu brania udziału w dyskusji :)

Gość Okoliczności
O przepraszam, ale tobie nie pozwalałem.

Gość Kasiaxd
Kolo ty masz w bani pojebane... Jak masz takie zachcianki na anal albo na obciaganie z polykiem to zostan gejem... Bedziesz mial az przesyt tego co potrzebujesz!!!! Kobieta która nie ma ochoty robic takich czy innych rzeczy moze nie byc na to gotowa i nie ma jej co zmuszac!!!! Sama dojdzie do wniosku ze to ten jeden i wkoncu sie skusi wiec odpusc...

Gość Okoliczności
Geje zawsze obciągają z połykiem?

Gość marika1991
jesteś zwyczajnie żałosny.ja lubię to robić.sprawia mi to przyjemnosc.nie robię tego dla pieniędzy tylko dlatego że lubię i chce.robię to komu ja chce i nie widzę w tym nic złego.ta twoja ex też ma prawo do swojego zdania.ty nie potrafisz tego uszanować dlatego bo zwykły prostak z ciebie.cham i ciota.życzę ci żebyś na starość został sam.żebys nawet nie miał się do kogo przytulić.tacy jak ty to dno bez granic.w głębi duszy wiesz że taki jesteś.nic nie warty skurwysyn.

Gość ex takiej rury
hahaha ale się uśmiałem :) ile TY masz lat lafiryndo ? " Sama dojdzie do wniosku ze to ten jeden i wkoncu sie skusi wiec odpusc..." a co to qrwa święta krowa? do tego czasu to ją albo zostawię albo sobie kochankę znajde :) i musi to Wam w końcu do głosy szmaty wejść! Czemu nie jesteście w stanie zrozumieć że baba jest od tego żeby brać w usta i inne dziury w ciele i łykać!!! a facet, żęby wam wkladać i lizać obie dziury!!! Jak ci szmato taka opcja nie pasuje to weź zostań lesbą!!! wtedy bedziesz miała spokój od spermy i zapychania twoich śmierdzących dziur!!! a nie mnie namawiasz na pedalstw!!! dotarło do twojej pustej łepetyny?!

Gość ex takiej rury
ahhahahaha ja jebe ale polewka marika ;P klęknij lepiej szmato do miecza ;) bo może wtedy twoj ryj zrobi coś bardziej wartościowego niż wypuszczanie z siebie takich banialuków ;)

Gość marika1991
jesteś pewnie jednym z tych ćpunów napalonych co się taniej amfy na wciągają i nie wiedzą wtedy co z kutasem zrobić.a on wtedy taki malutki ha ha ha.oj żeby ci tak zostalo:-)

Gość ex takiej rury
ahahhahahah marika szmato niezłym kolesiom polerujesz berło skoro wiesz jak wygląda fiut po amfie :) mówiłem żeś szmata ;) tak się składa, żę w życiu nie ćpałem amfy.....jak widzisz nie każdy musi być taki jak ci ktorzy podają ci do tego głupiego pyska ;) a tak w ogóle to co się tak bulwersujecie szmaty?! prawda w oczy kole? :)

Gość Okoliczności
Gdzie kupujecie tanią amfę?

Gość marika1991
cioto na takie jak ja to tylko na ulicy zerkasz bo odwagi nie masz się odezwać.twardziel mocny w gębie.oj gdybym takiego kiedyś trafiła to by moi bracia z ciebie radoche mieli:-) butle od szampana w dupe by ci włożyli gdyby się dowiedzieli że zmuszasz mnie do czegos.ha ha ha i filmik z tego jeszcze do sieci by poszedł.na wiocha.pl

Gość ex takiej rury
marika - dno:) z której wsi szmato jestes? sadzac po tym ze masz stado braci to pewnie okolica kielc hahaha

Gość marika1991
cioto z w-wy jestem i mam dwóch braci,żal mi ciebie i współczuję kobietom które poznasz.dzieciom które będziesz może miał(oby nie)mam nadzieję opieka znajdzie normalną rodzinę.żegnam

Gość ex takiej rury
hahahhaha z wawy - pewnie jestescie przesiedleńcami z białostockiego szmato :) I pewnie ciagniesz bracim pałki szmacicho :* i widzę, że tu same tępe strzały które są rodem se średniowiecza jeśli chodzi o sex :) bo nie wierze żeby jakikolwiek facet mógł myśleć inaczej ;) chyba ze jest ciota albo eunuch :) ewentualnie glupi katol :)

Gość marika1991
kolego chuj w dupie zbyt dużo przyniesie przyjemności temu pustakowi.butla od szampana mu w dupe albo trzonek od lopaty.kurde w życiu nie trafiłam takiego prostaka.aż żal że ktoś tak może mieć w głowie.

Gość marika1991
myśl sobie tak dalej autorze.daleko zajdziesz.na 100%czeka cię wspaniałe życie wśród twoich ssaków.szczególnie tych super wyszkolonych połykaczek które za pierwszym razem z tobą wyssają każda kropęlję z twojego małego.każdy facet który przeczytał twoje posty teraz czuje się głupio że tak późno zrozumiał o co w życiu kaman.dziękuję ci w ich imieniu że ich uświadomiłeś.brawo

Trochę szacunku do kobiet, facetowi na poziomie nie przystoi tak się zawracać do kobiety. :O Poza tym gość podczas seksu nie powinien do niczego zmuszać swojej partnerki, to powinno wyniknąć z czystego spontanu, obopólnej chęci, zresztą nie ma z tym problemu, jeśli jest dobry bajer, chemia ;)

Gość marika1991
kolezka 11 -ty jesteś prawdziwym facetem.tak trzymaj.gdybym poznała cię lepiej z takiej właśnie strony to z wielką ochotą zrobiłabym ci wieeelką przyjemnosc moimi usteczkami:)

Gość plastikowa____biedronka
Widocznie coś z Twoim chujem jest nie tek skoro przydziła sie go wziąć do buzi hahahaha :) Pewnie nikt Ci nigdy nie obciągnął i teraz przeżywasz jak mrówka okres :) Palant.!!

Gość takaotomajam
o widać ze jakiś gówniarz dorwał się do forum ;)

marika1991 - jesteś cudowną kobietą, wyzwoloną, cieszącą się życiem ;) Nie zwracaj uwagi na frustratów życiowych, ważne aby się dobrze bawić, przeżywać życie w zgodzie z samym sobą ;) Szacunek do kobiety jest podstawową kwestią w relacjach damsko męskich, bez tego nie wyobrażam sobie związku, zresztą przyjemnie jest komplementować kobiece piękno, pieścić zmysły każdym słowem ;) Filozofia zdobywania kobiecego serca, kwintesencja flirtu :P

Gość ex takiej rury
hahahhahahaha łosz kuuurvva koleżko 11 - to chyba twój wiek tepa męska strzało :P jak dorośniesz to zobaczysz ze licyz sie to zę baba ma ssać pałe i wypinać ochoczo obie dziury do walenia :)

Gość marika1991
ach dziękuję za mile słowa kolezko11,pozazdrościć mogę kobiecie u twego boku bo z pewnością sam nie jesteś.takim jak ty zdobywanie kobiet przychodzi napewno bardzo łatwo.korzystaj z tego jak możesz bo sex jest wspaniałymó przeżyciem dla obojga.jak ja lubię facetów mrrr...:) ten prostak(autor) jeszcze tu się poci?!? Daj na luz ładnie się ubierz i do pana doktora się udaj.

Treść niewątpliwie ciekawa , ale sposób zapodawania (czyt. wulgarny), nie skłania bynajmniej do riposty :( bleeee i te beznadziejne przekomarzanki , matko pacyfistko moderuj jeno migiem !!!!