Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiu-fiu!!!

mieszkanie vs. dom

Polecane posty

Gość fiu-fiu!!!

witam, od pewnego czasu mam problem i ciężko mi o rozwiązać... otóż, przez kilka lat pracowaliśmy za granicą, lecz postanowiliśmy wrócić na stałe... no i mój mąż znalazł pracę o 100km od domu w którym mieliśmy mieszkać, no i tu pojawia się problem... tutaj w moim domu rodzinnym mieliśmy mieć pół domu, wystarczyło znaleźć tylko pracę... jednak mój mąż postanowił że podejmie pracę tam gdzie mu lepiej pasuje i że będziemy wynajmować mieszkanie tam... no i ja jestem trochę zawiedziona tym wszystkim... miało być całkiem inaczej, mieliśmy mieszkać w domu, mieć swoje podwórko, a tutaj czeka mnie wieczne wynajmowanie mieszkania i tak naprawdę nic swojego...

Gość herrr kommendante
gdzie twoja elastyczność? swoje już masz to niech czeka :D

Gość fiu-fiu!!!
myślicie że lepszym wyjściem jest mieszkanie? bo ja jakoś nie umiem się do tego przekonać...

Ty możesz sobie rozmyślać nawet kilka msc. To nic nie zmieni jak się nie dogadać z mężem. Siedzisz, piszesz i się męczysz. Ale to jest decyzja Twojego faceta. Ani to forum ani Twoje rozmyślanie nic nie pomoże. Pomoże rozmowa z nim i dojście do jakiegoś porozumienia.