Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amaderka1990

Ale ludzie sa walnieci - jest ladna pogoda, a wiesniaki jezdza autem do pracy

Polecane posty

Gość Amaderka1990

Jak mozna byc tak debilnym, zeby nawet w taka pogode jak dzisiaj jezdzic samochodem? Czy ci ludzie nie maja za grosz inteligencji? Nie moga przesiąsc sie na rower?

Gość a skąd wiesz gdzie i w jakich
godzinach pracują że to komentujesz? :O Mój jedzie do pracy w jeden dzien z dwiema torbami ciuchów i wraca po paru dniach z delegacji - widząc go za kierownicą mówisz "debil" ale wsiądź na rower z dwiema ogromnymi sportowymi torbami 🖐️ Sama mam zmianę 12h na hurtowni-magazynie i cały dzień zapierdalam, jeżdżę na bielany swojego miasta i ani mi to w czas nie pasi ani w bezpieczeństwo, ani w chęci bo po całym dniu kości mnie rypią nieźle 🖐️

Amaderka, swoim słownictwem obrażasz innych. Czemu? Nie lubisz ludzi? Nie lubisz siebie?

a może autorka zazdrości ludziom jadącym w klimatyzowanych samochodach bo sama musi dymać w ten u pał na rowerze ?:)

Gość bambaryla147
Pewnie, super dojechac do pracy upoconym i zakurzonym.....moze ty tak lubisz, ale inni nie bardzo.

Gość *liliann
Ja jeżdżę na rowerze. Ale to jest tylko dobra rzecz jeśli pogoda cały czas jest ładna. Bo ostatnio co wyszłam z pracy to deszcz lał i wyglądałam niezbyt ładnie ;) I wtedy ci w autach mogli o mnie pomyśleć tak jak Ty o nich :)

Gość I co jeszcze? Może od razu
w garsonce i szpileczkach bede jechac? :D Nie kazdy pracuje moze w sklepie jak Ty :P