Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama_karolina

11-ty tydzień , przyszłe mamuśki co jecie dobrego aby utrzymać wagę ?

Polecane posty

Gość malmar
Ja jestem w 27 tc, i jem to na co mam ochote , a przytylam dopiero 5 kg. Pije duzo gazowanego co dla mnie jest nowoscia bo wczesniej unikalam jak ognia, mam ochote na cos slodkiego nie odmawiam sobie, sniadanie jem tak jak sprzed ciazy ok godz 10 , dwie kanapki wiecej nie mieszcze, staram sie w miedzy czasie jesc owoce, ktore teraz smakuja mi wyjatkowo. Obiad jem kolo 18 dopiero , w miedzy czasie cos przegryzam, ale sa to lekkie przekaski. Nie glodze sie, ale to mi wystarcza.

Hej :) ja w 8 tc i... Ciągle głodna, z wyjątkiem poranków, bo wtedy ciężko mi cokolwiek zjeść żeby... No wiecie czego nie zrobić ;) jem puki co wszystko co mi w ręce wpadnie, np wczoraj czekoladę całą pochłonęłam i pizzą zajadłam ;) ale chyba też najwyższa pora, żebym sobie jakąś dietę ustaliła bo już mi 1 kg przybył...

Ojjj wiem co znaczy to obrzarstwo :) mnie już na szczęście troszkę minęło , może dlatego, że staram się mniej jeść, choć wczoraj miałam wieczorne obrzarstwo i jadłam same złe rzeczy tj: śledzie, rybę po grecku, kabanosy, pomidorek, bagietka i na koniec rurki z nadzieniem kakaowym :) Dziś trochę kiepsko się przez to czułam , ale na szczęście wszystko już jest ok :)

Witam kochane mamuśki :) dziś widziałam moje maleństwo (jego pupcie) , słyszałam jego serduszko... Jakie to jest cudowne! To już 13ty tydzień :) A dziś na obiadek brokuły i gulasz z papryką... Troszkę dziwne połączenie, ale niestety takie smaki.

Nie ma nic wspanialszego niż zobaczyć dzidzię na usg, usłyszeć bicie szerduszka, a później poczuć jak kopie. Ja nie stosowałam żadnych diet, jadłam wszystko na co miałam ochotę (słodycze, chipsy fast food) i przytylam 13kg (u mnie to dobrze bo przed ciążą moja waga wachała się 43-45). Na dzień dzisiejszy po kg nie ma śladu ;)