Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia ........ .

Schudłam 12 kg i nadal jestem gruba! Zostało mi jeszcze 6, ale już chyba nie

Polecane posty

Gość Kasia ........ .

dam rady :(. Ważyłam 73 kg przy 168 cm, schudłam 12 i myślałam, że będą jakieś superwidoczne efekty! A efekty są marne, nadal jestem gruba! Już nawet nie mam ochoty chudnąć 6 kg do końca, normalnie nie wiem ile powinnam schudnąć, żeby być chudą, przecież jak schudnę 6 kg, to moja waga będzie na granicy prawidłowego BMI, a nie będę chuda, bo teraz nadal jestem tłusta :( :( :( Mam ochotę najeść się dużo słodyczy :(

Gość kjad
wydaje Ci sie.mozesz wstawic zdj dla porownania. a jak schudlas i w jakim czasie?kiedy byly widoczne pierwsze efekty?

Gość Kasia ........ .
Zdrowa dieta 1400 kcal. Schudłam w 3 miesiące jeżdżąc na rowerze. Efekty właśnie były dziwne, bo na początku jakby przytyłam! Napuchłam, to dziwne, ale na początku waga zwiększyła się, a potem dopiero spadła, chyba miałam wodę zatrzymaną w organizmie. Nie mam ochoty na chudnięcie tych 6 kg, bo to pewnie jeszcze ze 2 miesiące tego jeżdżenia 5 razy w tyg...

Gość kjad
A sama dobieralas ta diete? Jak juz tak daleko zaszlas to nie rezygnuj. Moze dobierz sobie jakies cwiczenia np z tej strony www.cwiczenia.org to szybciej kg zlecą :)

Gość Kasia ........ .
Hm, ta dieta jest ok i ćwiczenia też, tylko chodzi o to, że chyba nadal będę gruba, myślałam, że po 12 kg będą powalające efekty, a tu takie rozczarowanie, nadal nie jestem laską... I po tych 6 kg chyba nie będę, chyba bym musiała schudnąć kolejne 12 :(