Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yogiibubuwjednym

taka mnie interesuje:

Polecane posty

Gość yogiibubuwjednym

- włosy długie, kolor jaki ma/lubi - pozytywna, figura to gdzies posrodku, nie lubie za chudych. A i cycus musi byc. - musi miec swoj gust - zero mowienie slucham/lubie/ogladam wszystko. - reszta to juz jak tam ma. To duze wymagania;-)?

Gość yogiibubuwjednym
Nosz. Akurat Ty sie musialas odezwac. :-D Ale spoko i ciebie bym przytulil a moze i czasem wytarmosil...;-)* Bez urazy. Jestem typem piszczocha. Z poprzednio kobieta potrafilem caly dzien lezeć i tylko sie cieszyc soba. Bynajmniej nie mam ns mysli tylko seksu;-)

Gość dziwna sprawa
nie, ale co to znaczy reszta to juz jak tam ma ?

Gość yogiibubuwjednym
Zaakceptuje i pokocham taka jak jest.

mam długie blond włosy, nie jestem ani za gruba ani za chuda, lubie oglądać filmy psychologiczne, dramaty komediowe i słucham rocka ale tylko jak jestem sama bo moi znajomi słuchają zwykłej eski. Nie, to nie są wysokie wymagania, to norma

ja Ciebie lubię, szkoda tylko że jesteś taka niedostępna

Gość PatrycjaP
Czyli podoba Ci się większość kobiet na ulicy. Dlaczego jesteś sam?

Gość yogiibubuwjednym
Ot spotykam same zajete albo niezainteresowane. 25 lat ma karku a tu ciagle pech. Ale nie jestem smutny. Zyje sam ale mam kumpli, w miare familie ok i calosc oceniam na mocne cztery. :-D Tylko nie ma kogo wytarmosic albo przytulic. :-) Mój drugi post był skierowany do fiku miku sobie fikam. Ale on to wylamuje sie poza kazde standardy. Ide skonczyc mgr bo trza oddac ten shit i zajac sie bardziej zyciem:-) @ruda92 Ty to mlodziutka jestes. Nie baw sie teraz w facetow tylko inwestuj w siebie. Upomna o sie o taka kocice kiedys sami. Zobaczysz. :-)

Gość yogiibubuwjednym
teraz cisza. siedzą ze swoimi manami.

Różnie to w życiu bywa :) jedni spotykają miłość swojego życia w gimnazjum/liceum, a inni muszą trochę dużej poczekać. Grunt to się nie załamywać i cieszyć się życiem :)

Gość yogiibubuwjednym
Ja to akurat bardzo sie ciesze. Majstruje sobie przy swojej muzyce i robie mnostwo innych fajnych rzeczy. Ot tylko brakuje kogos z kim mozna byc blizej. Marzy mi sie taka dlugowlosa pani. Kto wie, moze gdzies tam czeka.:-) Ogolnie to duzo jest kobiet ktore sa same ale albo zamykaja sie i izoluja sie w swoim swiecie tak jak fiku albo szukaja kogos innego niz ja. Trudno. Ja tam nie placze. Na milosc nie czekam:-P cale zycie mozna na nia stracic.