Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzziony30latek

Dlaczego wszystkie piękne kobiety przed 30 są już męzatkami?

Polecane posty

Gość Tm.pwd
najwieksza zolza ale piekna predzej kogos znajdzie niz zwykla dziewczyna ps.meza sie nie boisz?

Gość pgsgsfs
A to sobie marnuj czas jak lubisz, hah obudzisz sie z reka w nocniku w koncu. Jej niebedziesz zapewne mial ale wzdychaj sobie jak ta cipka :-)

Gość zawiedzziony30latek
dlaczego mam się bać męza? Meska solidarnośc w dzisiejszych czasach nie istnieje. Pomarzyć nie można. Taka dziunia ze gorąco się robi to co mam udawać ze nie istnieje

Gość Tm.pwd
Maz moze dowiedziec sie ze do niej piszesz jak wroci a kto wie czy to nie nerwus

Gość sexualna23:)
piękna młoda czego chcieć więcej..bzdura że po 30 są wolne piękne kobiety. Te najładniejsze dawno zajęte

Gość fnvjxn
sam pewnie jesteś paskudztwem po 30 stce bleee :O

Nie czytałam wszystkiego, ale to nie prawda, że wszystkie fajne są zajęte. Jak wiadomo, różnie to w życiu bywa i czasem długoletnie związki się rozpadają. Zanim kobieta sobie ułoży życie po rozpadzie takiego związku (czy nawet rozwodzie), to jest przeważnie jakiś czas sama a więc możesz jeszcze znaleźć taką.

Gość Tm.pwd
tylko tyle?nic facetom poza uroda nie trzeba?

Gość zawiedzziony30latek
napewno nerwus bo ja bym jej bronił do ostatniej kropli krwi. Za nią nie jeden dałby się pokroić. Mąż najwyżej mnie zatłucze

Gość zawiedzziony30latek
brzydki nie jestem ale raczej za naiwny. Do tej pory to kobiety mnie zostawiały rzekomo przez moje zaangażowanie potem się okazywało ze spowodu średniej wielkości portfela. A wieci co ten jej mąż raczej nie bogaty 2 lata młodszy ode mni to od niej starszy 6 lat. Czyli ona gustuje w starszych. ŚLUB BYŁ W TYM ROKU. Średnio przystojny a ona poprostu bóstwo...

Gość Tm.pwd
Bo ladna jest?smieszne

Gość zawiedzziony30latek
nie tylko to że facetom pały stają na jej widok. Poprostu oczu nie można od niej oderwać. Smieszny to ja jestem , zdaje sobie z tego sprawę i nie mogę nawet o tym kumplom opowiedzieć bo by mnie wyśmiali

Gość poepoersr
wklej jej fotke na chwile az ciekawa jestem :D

Gość Tm.pwd
maz ją kocha ona go,sa rodzina moze zaraz bedzie w ciazy a ty dupe im zawracasz

Gość zawiedzziony30latek
nie mam jej zdjęć.

Gość szesc i pol
wiesz, swinia po prostu jestes. Swiadomie chcesz zrobic cos wbrew tej dziewczynie- nie wiem, co masz na celu- zdobyc ja by miec w niej kochanke czy rozbic jej malzenstwo, by byc z nia na stale? Zastanow sie, na co ja narazasz? To, ze jej maz Ciebie zabije, to pestka, ale co ona bedzie miala z tego powodu?? Niewazne, wazne, ze opiera sie Twoim zalotom, czym niesamowicie Cie nakreca! Mysliwy i zdobywca sie znalazl? Skoro nie odpowiada na Twoje maile to daj jej spokoj, nie rujnuj jej zycia? Zastanow sie i odpowiedz sobie szczerze, czy jestes w stanie dac jej wiecej, niz daje jej maz, czy jestes bardziej wartosciowym od niego czlowiekiem, no i w koncu- czy na pewno Ona odpowie na Twoje zaloty i zgodzi sie na bycie z Toba? Postawiles sobie za cel zdobycie dziewczyny, ktorej maz wyjechal za granice by polepszyc ich byt, wiadomo, ze moze czuc sie samotna, a Ty narzucasz sie jej i starasz rozbic jej zwiazek. Daj sobie spokoj i znajdz inna na celownik, skora ta juz zajeta. Trudno Ci znalezc odpowiednia kobiete, to zajmujesz sie juz taka, ktora ktos inny uznal za warta bycia zona?

Gość zawiedzziony30latek
KURWA sam bym nie chciał żeby ktoś się do mojej żony przystawiał. Macie racje bede o niej marzył. Tyle moge. Powiedzcie mi dziewczyny, kobiety jak to jest że spotykamy właściwa osobę przestaje w to wierzyć

Gość zawiedzziony30latek
O tym nie pomyślałem jakie ona by miała nieprzyjemności z mojego powodu. Maż może jej nie uwierzyć z zazdrości. Tego nie wziąłem pod uwage

Gość rozwódka_po_30
Czasami trafiają się wartościowe, ładne i wolne kobiety po 30. Zwłaszcza jak miały mężów d*pków. Ale zazwyczaj nauczone doświadczeniem szukają porządnych facetów,a nie takich co tylko na wygląd lecą i o d*pie myślą.

Gość poepoersr
własciwa ?:D 90 prcent facetom staje na jej widok przez co wydaje im sie ze to ta wlasciwa 🖐️ to kolejna teza ze udowadniajaca ze milosci nie ma jest tylko pozadanie 🖐️

Gość zawiedzziony30latek
Napisałem ze nie bede jej nękał. Choć chciałbym z nia porozmawiac byc jej przyjacielem... bo ona nie zdradzi męza, nie odejdzie dla jakiegoś starego wariata

Gość zawiedzziony30latek
nie wydaje mi się że to ta własciwa bo mnie pociaga poprostu mam swoje lata i chciałbym spróbowac. Pech jest taki że ma męża. Życie ma się jedno i nie chce się zastanawiac czy by coś z tego bylo. Facet to facet zawsze będzie widział buzie i dupe..dziewczyny takie jest życie

ty masz 30 lat??? a zachowujesz sie jak szczeniak.. dostawiasz sie do mezatki, wez sobie odpusc bo po ryju tylko zarobisz. poza tym skor piszesz ze po 30 zostaja same brzydactwa to mniemam ze sam jestes brzydal??

Gość burzua
sam mam suczke wyjebana i jakbym cie spotkał bym ci wpierdolił że mężatki sie czepiasz. To już innego dupa zrozum

Gość poepoersr
nie bedziesz mial tego czego chcesz takie też jest zycie 🖐️ i sie z tym pogódz , milego cierpienia :D 🖐️

Gość zawiedzziony30latek
nie napisałem że po 30 brzydactwa tylko ja wolę młodsze

Gość zawiedzziony30latek
męzatka nawet jakby miał dzieci to bym do niej wzdychał taki mój urok. Nie bedę jej miał chyba że los sie odmieni

Gość zawiedzziony30latek
plenerowa żona pięknością nocy postrachem dnia nie jestem

Gość co sie dziwici facetowi
tez znam taką mężatke dupa jak ta lala i potrafi tak się spojrzeć że dreszcz przechodzi nie jeden u na w biurze by ją przeleciał. Mąż po nią przyjeżdża chyba boi sie że któryś z nas ją odwiezie hehehe... współczuję tym mężom że muszą pilnować by im ktoś piękności nie ukradł