Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzziony30latek

Dlaczego wszystkie piękne kobiety przed 30 są już męzatkami?

Polecane posty

Gość zawiedzziony30latek

Pisze na nk do znajomej mojej siostry ...piękna, inteligentna, zgrabna poprostu marzenie oczy ma takie duże od razu mnie zaczarowała... 22lata. Ideał. Odpisała że mnie nie zna raczej. Ja na to że widzieliśmy się u mojej siostry..kiedyś.. zacząłem jej pisać po kilka wiadomości.. sadząc że dam mi swój numer telefonu... wkońcu odpisała .. że jest mężatką... Kurwa za póżno się obudziłem z szukaniem żony mam 30 dychy na karku i jestem sam a ta dziewczyna tak mi zawróciła w głowiee że się chyba zakochałem

Gość zawiedzziony30latek
wiem. Pluję sobie w brodę , byłem w poważnych zwiazkach ale się rozpadły... Co mam zrobić siędzę na jej profilu często nie mogę przestać chciałbym o nią po walczyć .. jej mąż za granicą jest. Jednak ona nie odpisuje Wiem że kawał chuja ze mnie ale ona jest taka piękna..

Gość wheidfhw
ja mam 23 i jestem wolna. i porządna. i lubię starszych. pozdrawiam

Gość zawiedzziony30latek
Pocieszające. Jednak w moim otoczeniu to rzadkość... Gdybyśmy sie poznali wcześniej... jak się od niej uwolnić.. chyba jestem jej prześladowcą

Gość hihiehhh
Daj dziewczynie spokój i poszukaj innego obiektu swoich westchnień. Jest jeszcze masa wolnych kobiet przed 30stką. Dlaczego chcesz zniszczyć komuś życie?

Gość wheidfhw
kobieta wychodząca za mąż krótko po 20-ce jest... lekkomyślna moim zdaniem. delikatnie rzecz ujmując. nie są one warte Twego zachodu, takie dziewczyny.

Gość zawiedzziony30latek
nie chce..wiem że ona mnie nie chce. Ma podobno strasznie zazdrosnego męża. Nigdzie sama nie chodzi. Co ja kurwa poradze że mi się podoba? Jest nieziemska. Muszę przestac wiem. myślisz że tak łatwo znależć ładną i mądrą kobietę facetowi z 30 na karku?

Jesteś dorosły powinieneś się opanowac i na trzeżwo pomyśleć ma męza nie ważne czy w domu czy za granicą jest dla ciebie nieosiagalna.I faktycznie z tego co widzę to się nią zauroczyłeś ale mam nadzieję ze poznasz inną i ułózysz sobieżycie.P.S każdy wiek jest dobry na zmiany.

Gość zawiedzziony30latek
właśnie takie kobiety są warte zachodu. Bo nie sa dziwkami puszczającymi sie przez parę lat. SĄ STAŁE W UCZUCIACH A NIE latawice po 30 - oczywiście piszę o kobietach przeze mnie poznanych. Nie o wszystkich kobietach. Ona nie jest lekko myślna tylko stała w uczuciach tym mi imponuje.

Gość izabelkaaa.....
Wszelakie dziwadła, brzydadła itp pozostają jedynie wolne przed 30- stką. Cała reszta fajnych lasek dawno już zajęta więc chłopie nie licz na cud.

Gość wheidfhw
ogólnie zmień środowisko...

wheidfhw chcesz się bliżej poznać?

Gość wheidfhw
ja się znam wystarczająco blisko XDXD

Gość zawiedzziony30latek
ZMIENIĆ MOŻNA OBUWIE, a nie środowisko w moim przypadku mam stałą pracę i własne dom. Nie zamierzam się przeprowadzać. Środowisko już dawno pochajtane z dziećmi bądż jak ktoś zauważył same brzydactwa po 30 bleee....

Gość zawiedzziony30latek
Wy nigdy nie czuliście czegos takiego?

Gość wheidfhw
no ale Ci nie pasuje więc przestań jojczeć

Gość zawiedzziony30latek
Chyba mi trzeba wylać pomyje na łeb żebym oprzytomniał. .. no kurwa no pragnę jej

skąd wiesz że jest mężatką, bo Ci tak powiedziała, widziałeś zdjęcia z mężem, albo nazwisko rodowe na nk, jeśli nie to nie jest mężatką, kobiety wstawiają zdjęcia z kimś z kim są, lubią się chwalić, jak jest sama na zdjęciach to jest sama i nie ma nikogo

Gość zawiedzziony30latek
najpierw oglądałem jej zdjęcia potem zauważyłem zdjęcia z męzem. Poza tym nosi obrączke. Widziałem ją na dyskotece była z bratem męża pilnował jej. Chciałem podejść ale mnie sparaliżowało i gapiłem sie jak głupek

Gość Tm.pwd
Nie jestes w jej typie

Gość zawiedzziony30latek
Z drugiej jednak strony nie wiem jak ten jej mąż może spać spokojnie jak ona wzbudza takie zainteresowanie u facetów, niby nie jest wyzywająca ale te oczy.. nosz kurwa ja bym ją zamknął chyba w domu i nie wypuszczał..

Gość Tm.pwd
Jednak wyglad dla was najwazniejszy co?nawet nie wiesz jaka ona jest

Gość pgsgsfs
sporo jest wolnych pieknych przed 30 kobiet w moim otoczeniu to dziewczyny jeszcze studiujace i fajne i sporo facetow wolnych i fajnych :-) nie wiem chybamieszkasz w jakiejs dziurze albo masz pecha aha a ja zostaw w spokoju bo ewidentnie ma cie w dupie pewniekocha meza wiec szkoda twojego czasu bo i tak nic z tego nie bedzie, jak ty to sobie niby wyobrazasz ze zostawi meza dka jakiegos typa z internetu? Hahah

Gość zawiedzziony30latek
Głupia nie jest kojarze ją bo z moją siostrą sie kumplowały tyle że młodsza ode mnie jest. Taka poukładana z tego co mi siostra opowiadała. No a moja siostra raczej dobrze nie mówi o kimś bez powodu. Wygląd też ma znaczenie. Jednak charakter decyduje o atrakcyjności kobiety. Zołza raczej by nie miała nie zliczonej ilości znajomych.

Gość Tm.pwd
ta jasne he nie rozbijaj rodziny

Gość zawiedzziony30latek
Mam pecha. W dziurze nie mieszkam. Nie wiem co sobie wyobrażam. Męża kocha napewno jestem ostatnim debilem

Gość ytfyftyt
oczywiscie ze wyglad jest najwaznieszy mamy kolezanke ktora jest piekna i przy facetach nie mamy z nia szadnych szans, nie wazne co powiemy co zrobimy i tak wszyscy leca na nia

Gość pgsgsfs
Fcet daj sibie juz spokoj z pisaniem o niej! Nic z tego nie bedzie uswiadom to sobie i nie marnuj czasu bo latka leca i bedzie jeszcze mniejszy wybor, nigdy nie kumalam takich facetow, przeciez nic nie zrobisz, ona juz zajeta wiec skup swojo uwage na kims innym ehh

Gość zawiedzziony30latek
nie znajde drugiej takiej kobiety. POdoba mi sie. Kurwa łatwo powiedzieć gorzej zrobić