Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzziony30latek

Dlaczego wszystkie piękne kobiety przed 30 są już męzatkami?

Polecane posty

Gość zawiedzziony30latek
Jestem jego przeciwieństwem, nie ma co ukrywac on jest jej mężem. Ale te jej oczy... jak rozmawialiśmy wstydziłem się że tak mało wiem ... ogólnie ona interesuję się muzyką, historia to jej pasja i jest w tym dobra .. Ślicznotka, postanowiłem że nie bedę się narzucał. Ale nie pozwole jej skrzywdzić . Też nie jest za bardzo rozsadna bo lubi chodzić do klubów żeby potańczyć ale chyba nie zdaje sobię sprawy jak działa na facetów. Chciałbym ją ochronić. Pojebany się zrobiłem ...

Gość Staara. 30
Ja mam 30 lat i nie mam męża !

Gość zawiedzziony30latek
Rozumiem. Temat nie st o wszystkich kobietach. Nadalem niefortunny tytuł

Gość Pitero
Ja mam już prawie 33 i tak sobie żyłem z przekonaniem, że mam czas aż ostatnio zobaczyłem na zdjęciu dziewczynę w której się kiedyś zakochałem z obrączką na ręku lub czy czymś tam podobnym. Teraz bardzo żałuję, że wtedy nic nie zrobiłem, aby się przekonać czy to mogła być właśnie ta jedyna. Z drugiej jej podobał się inny ale zajęty i taki już pozostał , potem kontakt się urwał całkowicie, więc odpuściłem bo tego kwiatu przecież pół światu jak to mawiają, więc wówczas traktowałem ją chłodno i z dystansem, żeby zdusić to uczucie bo przecież to miała być tylko kwestia czasu. Niestety przez to później nie związałem się z żadną inną na stałe bo ciągle męczyło mnie pytanie co będzie jak ja się zwiążę a ona znów pojawi się moim życiu? Nie jestem ideałem ale oszukiwać nie chciałem innej. Teraz już wiem co by było - na pewno nie byłbym sam a życie toczyło by się dalej. Facet sporo 30 nie ma łatwo (kobieta tym bardziej no chyba, że seksowna to ma branie) bo większość wolnych kobiet będzie z 10 lat młodsza i różnica wieku a co za tym idzie i potrzeb może przeszkadzać albo będą zajęte przez facetów w podobnym im wieku i jak studiują to najczęściej po studiach pobierają się. Uważam, że 26-27 lat jak kobieta ma to dobry wiek na małżeństwo i dzieci a po 30 z odchowaną dwójką dzieci już może się realizować zawodowo itp. Dlatego większość kobiet nie tylko tych pięknych jest przed 30 mężatkami. Morał z tego taki - nie czekajcie panowie i panie i działajcie bo inaczej albo ktoś was ubiegnie albo wasz czas przeminie Nie ma na co czekać bo lata uciekają i miłość to nie bajka tu nie ma happy endu jak sami nic nie zrobicie w tym kierunku.