Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co nie daje ale czy powinna

dajecie rocznym dzieciom czarną herbatę ?

Polecane posty

bo ja mam córkę która niebawem skończy rok i herbaty jej nie daję i każdy się z tego powodu dziwi daję do picie wodę a po posiłku sok bobofrut wymieszany z wodą

Gość b.e.a.t.a
Moja corka pije herbatki ziolowe albo owocowe, a najchetniej sok z woda.

beata a ile twoja córka ma miesięcy ? a herbata to taka zwykła ze sklepu dla dorosłych ? czy ta granulowana ? dla takich maluchów ?

Gość b.e.a.t.a
10 miesiecy, ale zwyklej czarnej herbaty jej nie daje. Robie herbatki ziolowe: mieta, koper wloski, pokrzywa albo np. herbatka z dzikiej rozy.

Gość Softlan***
Moj syn na pol roku i pije herbatki owocowe lub z herbatke z melisą i jabłuszkiem

Gość emigrantka125698
Moje dzieci wychwuja sie we francji i jakos tak odzywiamy sie jak tutaj,dlatego nigdy nie podawalam maluchom herbate do picia.I do tej pory pija do posilku jedynie wode,a miedzy posilkami czasami soki.ale najbardziej lubia wode.

Nie dawałam bo nie pijemy- mąż pije owocową a ja zieloną. Ale jak byłam w szpitalu dziecięcym jak miał 10 mcy polecali mi dawać mu czarną herbatę słodzoną glukozą (mieli na miejscu)- ja rozumiem szpitalną dietę, ale tu się postawiłam... Krzywdy się nie zrobi, każda mama ma swoje nawyki a pewnie żadna nie daje tylko herbaty.