Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalii_przyszlamama

Poczatek ciazy

Polecane posty

Witam. Jestem na końcu 5 tygodnia ciąży. I od czasu kiedy powinnam dostać miesiączkę to boli mnie podbrzusze. Tak jak na miesiączke tylko lżej. O wiele lzej, bo na okres az sie zwijalam z bolu. Strasznie się boję i panikuje czy wszystko jest ok. Do lek gin mam dopiero za tydz. A dzisiaj chwileczke tak mnie troszke mocniej bolało niż wcześniej taki coś w stylu skurcz albo mi się wydawało. Dodam, że jestem hipochondryczka od roku ciągle wymyślałam sobie inne choroby właśnie w podbrzuszu i chodziłam się badać co 2 tyg do ginekologa i zawsze było ok. A jak jest teraz tak ma byc, czyznowu przesadzam? z gory dzieki za odp :)

ok dziekuje za odp :) wlasnie raz mnie boli z lewej raz z prawej a czasem na dole caly brzuch

Gość madziulah
takie bóle są jak najbardziej normalne na początku ciąży. Twój organizm się zmienia. Ja też panikowałam na początku ciąży, gdy pojawiały się takie pobolewania, trzeba to przetrwać :) ale i tak będziesz teraz bardziej wyczulona na wszystkie reakcje twojego organizmu. Teraz jestem w końcówce 16 tc i cały czas gdzieś tam się boję jak mnie w brzuszku zakuje :) trzymaj się i dbaj o siebie

Oh dziekuje uspokoilyscie mnie troche, bo juz myslalam ze znowu bede leciala do lakarza. trzymajcie sie i takze dbajcie o siebie Mamy :)