Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslajaca

co bardziej prawdopodobne Lotto czy multi?? wygraliscie w lotto kiedys 3,4 czy 5

Polecane posty

Gość zamyslajaca

w co najlepiej zagrac .. jaka pewniejsza wygrana w multi lotku na 7 liczb czy lotka duzego puscic???

Gość nbhghghghghg
nic nie wygrasz,lotto to ściema

Gość zamyslajaca
a multi??? w multi wygrywalam czesto po 20 zl 70 i 200 tez bylo ... no ale w duzego ludzie wygrywaja w koncu ...

Gość zamyslajaca
hahah smieszne mi, dzieckiem nie jestem, jestem KOBIETA po 30-stce! dzieciaczku!

Gość raz wygrałam piątkę
dawno temu to było :-) natomiast 4 mam bardzo często.Trójki rzadko.

Gość zamyslajaca
Lynnete dzieki :)

Gość zamyslajaca
ja wlasnie w multi mam bardziej szczescie , ale jakos chce zaczac probowac w lotto ... do "raz wygralam piatke" czy te czworki i piatki sa pokaznymi sumami? piatka juz chyba napewno ... :)

Gość raz wygrałam piątkę
piątkę wygrałam jeszcze za "starych" pieniędzy - wtedy było to ok. 5 mln. Przelicz sama - ile to byłoby teraz :-)

Gość madrzejsza8928292
znam kolesia który trafil 6 w totka, wierzcie lub nie ale krotki czas potem twierdził że wolalby tego nie wygrac. jak ktos ma grube miliony na koncie to odrazu go szantazuje mafia. maja wtyki wszedzie a w banku przede wszyskim. albo placisz albo giniesz lub ktos z Twojej rodziny. moj wujek jest prokuratorem, ruska mafia przy polskiej wymięka

Ja grałam może z 5 razy za czasów studenckich w Lotto i raz miałam czwórkę. Ale jakoś mnie to nie wciągało :)

Gość zamyslajaca
ja przez pewien okres jak gralam w multi to zawsze skreslalam te same liczby 10 na 10 i czesto mialam 7 i raz 8. ale to bylo z 10 lat temu , teraz rzadko kiedy puszczam

Gość siedze na konió
a ja w zdrapce wygralam 100k :)

Gość do madrzejsza8928292
Tak tak :D wyobraz sobie ze znajomy mojego znajomego tez wygral pokazna sumke i tez go podobno ruska mafia ścigala, mało tego kolezanki znajomej znajomą tez mafia ścigała :D - miejska legenda ??? :D

Gość AdiMadi
W lotto trafiłem raz czwórkę!W multi jeszcze niestety nic ale cały czas gram i oczywiście za każdym razem gdy sprawdzam sobie wyniki na wyniki-lotto net liczę że zobacze swoje liczby xD