Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna193.

Czy 18 -letnia dziewczyna ma szanse u starszego męzczyzny ?

Polecane posty

Gość Dziewczyna193.

Tak jak w temacie. Po prostu podobają mi się starsi mężczyźni. ,,Wychowałaś się bez ojca i podświadomie szukasz ojca właśnie w partnerze,,- ostatnio takie słowa do mnie skierowała moja przyjaciółka. Może to i prawda, ale z ojcem mam słaby kontakt, podobają mi się starsi panowie po 40 . Wiem, że tutaj na forum pewnie napiszecie, że pragnę tylko ich pieniędzy, że jestem małolata, mam głowę w chmurach. Ale taka prawda, że moi rówieśnicy nie są dojrzali. Proszę o rady. Nie wiem czy tacy faceci traktowali by mnie poważnie.

Gość LesaneRecords
Hahahahahahahah no nie moge! Ty się zastanawiasz? To chyba oczywiste, że faceci po 40, a właściwie już po 30 uwielbiają 18-latki!

Gość soldat de fortune
ja co prawda nie ma 40 lat ale bym Cię traktował poważnie, właściwie to musiał bym Cię poznać lepiej, jaki masz pogląd na postrzeganie świata itp itd

Gość ma szanse do seksu
a niby do czego ?

Oczywiście ze masz szanse, dla takiego faceta poruchać mlode 18 letnie cialo to jak trafić 6 w totka.

Gość koiknbhj
jaki masz pogląd na postrzeganie świata itp itd haha, dowcip roku:D

Gość szczęśliwa skorpionicaaa
a dlaczego by mieli Cie nie traktować powaznie? powiem szczerze, że ciężko znaleść wolną "czterdziestkę" bo z reguły facet w tym wieku jest albo żonaty albo po rozwodzie....ja sama mam męża prawie 10 lat staszego bo podobnie jak Ty w rówiesnikach widziałam tylko potrzepanych gówniarzy , a Twoje upodobanie do starszych mężczyzn świadczy o tym że jak na swój wiek jesteś bardzo dojrzała psychicznie i dojrzałas do związku a nie do gówniarskich podchodów.Zapewne w partnerze szukasz zrozumienia, oparcia, pomocy w trudnych chwilach i wspólnego rozwiązywania problemów! a więc POWODZENIA PRZEZ DUŻE "P" !!!

Gość soldat de fortune
to samo widzę tutaj, człowiek chce doradzić to odzywają im się mózgi w rozporku

Gość Dziewczyna193.
Dziękuje wam za miłe komentarze, jednak istnieją tutaj normalni ludzie :). Dokładnie tego właśnie szukam, bo ci rówieśnicy to strasznie dziecinni. Może wam się to wydać dziwne, ale szukam oparcia, bezpieczeństwa, wiem, że gdy będę mieć takiego faceta nikt mnie nie skrzywdzi.

Gość masz szansę u starszego
pod warunkiem że będzie wysoki!! Co najmniej te 175 cm powinien mieć. Wtedy może mieć i 40 lat i spoko, nic się wam nie stanie! Ale jak będzie starszy i do tego kurdupel, to czarno to widzę!!

Gość vbnvhjjh
Oczywiście że ma, sam jestem 27 letnim facetem i jestem z 18 latką od roku, tworzymy udany związek i jest nam ze sobą cudownie, jesteśmy szczęśliwy i uprawiamy dużo seksu.

Gość Dziewczyna193.
soldat de fortune - Dlaczego się pytam . Powiem ci, że zdawało mi się na początku, że mogą traktować mnie jako małolatę, która jest dziecinna itp. A ja jestem troszkę inna od moich koleżanek. Musiałbyś mnie poznać lepiej : )

Gość marcin84wxz
ja mam 28 lat i myślę ze mógłbym poznać miłą 18 latkę. Liczyłbym jednak że poziomem przewyższy rówieśniczki.

Gość Dziewczyna193.
Powiem was jeszcze takie coś, mam fioła na punkcie wysokich facetów powyżej 180 . Kojarzą mi się oni właśnie z takimi silnymi, zawsze mogę mnie obronić i nic mi się nie stanie w ich towarzystwie. A właśnie bardzo cenię poczucie humoru

Gość z tym wzrostem to prawda
Facet starszy może mieć dużo młodszą laskę i związek będzie legalny, ale jak będzie bardzo niskiego wzrostu, to grozi mu za to prokurator!! Takie mamy prawo! Bodajże aby facet mógł legalnie uprawiać sex z dużo młodszą, to nie może mieć mniej niż 170 cm wzrostu, ale nie jestem pewna...

Dziewczyna193 przede wszystkim brakuje ci faceta który potrafiłby ci mocno przetrzepać pochwe. A tacy starsi to już mają wprawę i potrafią pieprzyć z częstotliwością 120 ruchniec na seksunde. Także masz szanse jak najbardziej, nie bój się nic.

Gość kaliszankaka
ja jestem w podobnym "związku" i uważam, że korzystają na tym obie strony. on "porucha" sobie młode ciałko, a ja jestem właściwie dopieszczona, uczę się nowych rzeczy, nabywam doświadczenia itp.

Gość Dziewczyna193.
marcin84wxz- Nie martw się, koleżanki uważają mnie nie raz za dziwną, ogólnie jestem romantyczką i jestem wrażliwa. A większość właśnie w moim wieku to szpan alkohol, papierosy, kluby. Ja do takich niestety ( albo i stety ) nie należę.

Gość dobrze, że nie jesteś
ryczącą czterdziechą, ci po 40 wolą pukać mlode dupy

Gość marcin84wxz
a ja jakby co mam 190 cm :P

Gość Magdazklasa
Plenerowa Żona ale jak będzie miał starą po 40 to już w ogole, cycki klapniete , cellulit, niech bierze mlode miesko

Gość kaliszankaka
ja wiem, że to nie będzie trwało wiecznie, może jeszcze rok, może dłużej... zakochana nie jestem więc jakoś bardzo nie będę tego przeżywać :)

'''ja jestem w podobnym "związku" i uważam, że korzystają na tym obie strony. on "porucha" sobie młode ciałko, a ja jestem właściwie dopieszczona, uczę się nowych rzeczy, nabywam doświadczenia itp'' Zuch dziewczyna!

Gość mlode dupyy .
ja mam 45 lat i chętny jestem

za wiele takich dziewczyn 18 letnich nie ma co by sie ogladaly za 40 letnim starym capem, takze wybor chyba niewielki... no ale skoro ma byc tylko mloda juz nie patrzac na gebe ani caialo to chyba trudno nie bedzie znalezc.. :)

Gość Dziewczyna193.
A właśnie mam do was pytanie. Bo nie jestem jeszcze zbytnio doświadczona, a mianowicie jestem romantyczką i jestem bardzo wrażliwa. Boję się o to, że ktoś może mnie skrzywdzić, a ja bardzo to przeżywam.

Plenerowa teraz właśnie takie młodziutkie lubią doświadczonych a nie 18 letnich prawiczków.