Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna193.

Czy 18 -letnia dziewczyna ma szanse u starszego męzczyzny ?

Polecane posty

Gość kaliszankaka
Autorko wydaje mi się że taki układ raczej nie jest dla ciebie ty szukasz miłości, nie fajnej przygody. 40 letni facet raczej nie myśli poważnie o związku z 18latką to raczej takie hmm miłe spędzanie czasu i tyle.

dominik --> nie zauwazylam.. dla mnie nigdy 40 latek nie byal atrakcyjny ani dla moich kolezanek ale moze czasy sie pozmienialy, chociaz jakos bardzo nie sadze, no chyba ze masz kase i szukasz blahary to dla nastki dziany 40-latek to najlepszy towar :)

Gość Dziewczyna193.
Myślisz, że jednak mało dziewczyn, które chcą faceta po 40 ? Wiedziałam, że jestem inna. Ale to chyba moje dzieciństwo ma duże znaczenie właśnie jeśli o tę kwestię chodzi. Po prostu mój ojciec nie jest opiekuńczy, nie było go gdy był potrzebny. i dlatego pragnę miłości, aby przytulał mnie facet, czułabym się bezpiecznie.

Gość marcin84wxz
tu musisz sie zdać na swoją kobiecą intuicję.Poznac faceta, nie zeby wszystko zaczelo sie od sexu.

Gość Dziewczyna193.
Do kaliszankaka ; Właśnie o to mi chodzi, bo ja chciałabym przeżyć przygodę, aby nabrać doświadczenia i w ogóle. Ale z drugiej strony cholerka jestem strasznie wrażliwa, boję się, że się zakocham i będę cierpieć.

Gość kaliszankaka
dokładnie! ja lubię doświadczonych, takich, którzy wiedzą co ze mną robić, nie mam ochoty na jakieś "douczanie" się na mnie :P jak mam ochotę na seks to obowiązkowo z orgazmem, a nie losowo jak się czasami uda :D

Mężczyzna czym jest starszy to bardziej atrakcyjny fizycznie, zupełnie odwrotnie niż kobiety. Według mnie nawet 65 letni facet wygląda młodo.

Gość Dziewczyna193.
kaliszankaka : A ile ty masz lat jeśli wolno spytać? A ile partner ?

Gość Dziewczyna193.
kaliszankaka; No i oto chodzi, że facet po 40 jest doświadczony i wie jak się zając kobietą .

Gość kaliszankaka
autorko ty szukasz bardziej miłości swojego życia czy dobrego seksu ? :D ja mam 20lat on 37lat :)

Gość Dziewczyna193.
dominik1000 - Zgadzam się z tobą. Zależy czy jest zadbany też.

Gość kaliszankaka
aaa nie zauważyłam twojej odpowiedzi :) moja rada- nie angażuj się, traktuj to na luzie jak przygodę.

Gość Dziewczyna193.
kaliszankaka - A ty go kochasz? Czy traktujesz jako przygodę ?

Gość marcin84wxz
moze i wie ale kolo 40 zaczynaja sie problemy zpewnymi sprawami.

Gość Dziewczyna193.
Dominik -zależy też czy kobieta jest zadbana, mało kobiet po 40 jest właśnie takich zadbanych. Przynajmniej z mojego punktu widzenia.

no ale co z tego jak facet zyje srednio o 7 lat krocej od kobiety??? poza tym nie znam zadnej ktora by sie fascynowala 65 latkiem a to czeka kazda 40 latke ktora w wieku 18 lat ogladala sie za 40... no ale skoro nie mowimy tutaj o zwiazku tylko o zabawie.. to chulaj dusza piekla nie ma :)

Gość kaliszankaka
Bardzo go lubię, pociąga mnie fizycznie ale nie kocham go. musisz potrafić oddzielić uczucia od seksu. seks i miłość nie zawsze muszą się łączyć, wystarczy pożądanie :)

Ja jestem niski, nieatrakcyjny i aseksualny oraz stary (mam 27 lat). NIGDY nie zwiążę się z młodą, atrakcyjną laską, która całe życie będzie mi z dupy walić jakie to gówno jestem z wyglądu i kurdupel !!!

Gość Dziewczyna193.
kaliszankaka- właśnie ty jak doczytałam traktujesz jako przygodę, boję się, że się zakocham a potem będzie cierpienie nie chcę tego. A właśnie mieszkasz sama ? Czy z rodzicami ?

Gość kaliszankaka
z rodzicami, spotykamy się tylko u niego. Rodzice oczywiście nic nie wiedzą, po co mają wiedzieć :P

Gość Dziewczyna193.
kaliszankaka- No ja też z rodzicami, ale oni cały czas mnie kontrolują to jest chore naprawdę . Nie jeden 13-latek ma więcej swobody niż ja . Więc mam drugi problem : rodzice.

Gość jbyeiuyeuirngufoi
też tak miałam w twoim wieku. na szczęście zabrakło mi odwagi. po latach zmieniłam zdanie i wyszłam za mąż za rówieśnika.

Gość kaliszankaka
ja nie mam tego problemu, mówię, że wychodzę wrócę późno albo rano i tyle :P ale przecież nie musisz mówić prawdy, powiedz, że idziesz do koleżanki czy coś no nie wiem pomyśl :)

Gość kaliszankaka
autorka z tego co wyczytałam wychowuje się bez ojca, tak ?

Gość jbyeiuyeuirngufoi
zabrakło mi odwagi, żeby pójść za tą potrzebą bycia ze sporo starszym mężczyzną. teraz widzę że było to bardzo głupie pragnienie. mam37 lat. to dobrze że się obawiasz. niech tak zostanie. nie szmać się tylko szanuj.

Gość germanistka86
No dziwne te Twoje upodobania. Ja mając teraz 26 lat nie zwracam w ogóle uwagi na 40-latków, bo uważam, że są za starzy. Myślę też, że jeśli chodzi o coś trwalszego to nie masz na co liczyć, tacy faceci będą Cię traktowali raczej przedmiotowo.