Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorraine1637

Wczoraj kupiłam taką sukienkę na wesele moje foto !!

Polecane posty

Gość lorraine1637

jak sadzicie jakie dodatki do tego, kolczyki ? kolia czy co innego ? myślałam o kolczykach z niebieskich piór ale czy to tak wypada ?

Gość zosia samosia to ja
jakaś plaga z tymi czarnymi sukienkami na wesele ?! Nie przesadzajcie, ostatnio byłam na weselu i głównie młode dziewczyny w czarnych sukniach albo białych. Ani jeden ani drugi kolor jest nieodpowiedni. Byłam w sukience koralowej ale jest tyle ładnych sukienek i pięknych kolorów że nie trzeba ubierać się na biało żeby zrobic na złość pannie młodej, ani na czarno żeby z wesela zrobić pogrzeb :/ Jak dla mnie gdybyś do tej sukienki założyła nawet pomarańczowe dodatki to zawsze będzie to CZARNA sukienka niedostosowana do okoliczności

Gość fbgbdfb
"czy co innego"???

Gość no i???
no i co z tego że czarna? na moim weselu tez wiele dziewczyn miało czarne sukienki.Nie widzę w tym nic złego.

Gość mala czarna i fajne
dodatki kolorowe zawsze sa w modzie. ci ktorzy twierdza ze biala ani czarna nie pasuje na wesele, widac maja jeszcze myslenie malo nowoczesne. lepiej zalozyc czarna i wygladac elegancko niz rozowa i tandetnie,

Gość hrerjyj
Też uważam że na weselu czarna sukienka to nietakt. Tak samo jak przyjście w bialej sukni.

Czarna sukienka na wesele? To już przesada, ewentualnie jak ciemna to granat ale nie czarna...

Gość zainteresowało.mnie
zostaw sobie ją raczej na karnawał. Na wesele w środku lata zaszalej z kolorami :D

Gość scscsdcscdc
zostaw sobie tę sukienkę na pogrzeb a kup jakąś żywszą i wtedy pytaj o dodatki

Gość ta sukienka
kompletnie mi się nie podoba, bleee

Gość zainteresowało.mnie
10:22 [zgłoś do usunięcia] mala czarna i fajne dodatki kolorowe zawsze sa w modzie. ci ktorzy twierdza ze biala ani czarna nie pasuje na wesele, widac maja jeszcze myslenie malo nowoczesne. lepiej zalozyc czarna i wygladac elegancko niz rozowa i tandetnie, jeśli większość pań na takim weselu będzie takiego zdania jak ty, to zrobiłybyście niezłą stypę i niekwestionowaną przyjemność parze młodej...

Gość zosia samosia to ja
Dlaczego różowa jest tandetna ? Nie trzeba od razu zakładać odblaskowych kolorów, teraz są też modne kolory pastelowe, zatem pastelowy róż, zółty, odcienie beżu, błękit, fiolet, zieleń, brzoskwiniowy ? Mało jest kolorów ? Nie wierzę ze na codzien chodzicie tylko na czarno żeby nie wyglądać tandetnie. Widać lubicie robić na przekór. Jak będziecie mieć kiedyś żałobę to pewnie już po 2 tyg znudzi wam się ten kolor i na przekór zaczniecie chodzić w żywszych kolorach. To samo z pogrzebem, niedługo na pogrzeby ludzie będą przychodzić w żywych kolorkach a na wesela w czarnych. Mnie się to nie podoba i uważam że strój i kolor stroju powinien być dostosowany do okoliczności.

Gość byłam na kilku weselach
i młode dziewczyny były przeważnie w sukienkach czarnych, szarych lub beżowych, ja osobiście lubię kolor i miałam turkusową, i kolory różowy czy inny nie są tandetne, zależy jaki fason sukni. Polki boją się kolorów.Pokutuje pogląd że czarne wyszczupla, a to nie prawda, wszystko zależy od fasonu.

Gość lopae
do trumny w sam raz :D🖐️

Jeśli ktoś dobrze czuję się w czarnym to w czym problem? Każdy powinien ubrać się tak by było i jemu dobrze. Ja mam w nosie jak kto się ubiera. Na moim ślubie parę Pań miało czarne,kremowe,białe kreacje i mi to lotto.Nie byłam rozhisteryzowaną babą :o

Gość ostatnio u koleżanki
na weselu było baaardzo kolorowo - fajnie to wygląda szczególnie na zdjęciu, gdzie baby tańczą kankana - jak tęcza :D Aczkolwiek ja...byłam w czarnej! :D Pod biustem miałam tylko taką amarantową wstążkę, takie same miałam kolczyki (piórka właśnie) i szpilki :) I żadnych więcej dodatków.

Gość Odnoszę wrażenie, że
To już nawet nie chodzi o kolor, ale ta sukienka jest po prostu brzydka. Chociaż i tak lepsza, od tych podkoszulków ledwo dupę zakrywających, które teraz są w modzie i udają sukienki, w dodatku eleganckie i kurwiarskie buty na mega szpilach i koturnach, gdzie nawet nie jesteś w stanie normalnie poruszyć stopą, nie mówić o wyczuwaniu podłoża i idziesz, jak paralityk po wypadku...