Gość gość Napisano Luty 21, 2016 A doradzicie może jakąś krakowską firmę,w której można zamówić okna i od razu zewnętrzne rolety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2016 http://wnetrzadlaciebie.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2016 Mogę polecić firmę Artroll, wyszukaj sobie w necie, firma z Bielska ale dojeżdżają do klientów także z Katowic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Erykowy55 Napisano Luty 25, 2016 www.rollsystem.pl zadzwoń na pewno doradzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2016 Z Krakowa mogę polecić firmę Roletex. Mają naprawdę świetny asortyment. Wiele modeli rolet do wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2016 Ja mam na żyłce, ale żaluzje wewnętrzne z firmy http://fenti.pl i mogę powiedzieć że w zupełności wystarczające jeśli chodzi o zaciemnienie pokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2016 Ja mam rolety z rolsystem ale nie jestem zadowolona. Kilka razy zgłoszona była reklamacja i niestety pani w biurze mnie zignorowała. Obsługa tez nie jest rewelacyjna pani w biurze sama nie wiedziała co jest do czego. Sam montaż ok ale jakość nie idzie w parze z wygórowana cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2016 Bardzo duży wybór żaluzji i rolet mają w sklepie online na stronie roletysklep.com.pl. To co mi się tutaj podoba to kwestia obsługi i przejrzystość strony. Mają dużo dobrze zrobionych zdjęć produktów, także łatwiej stwierdzić jak dany model wygląda itp. Poza tym, w prosty sposób wyjaśniają jak pomierzyć okno przed zakupem i jak zamontować żaluzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tychi Napisano Marzec 26, 2016 Fajne rolety można kupić w Roletexie. Wybór mają przeogromny. Ja jednak jestem wierna roletom rzymskich. Jakość u mnie się najlepiej sprawdzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Osobom ze Sląska polecam firmę Artroll, dwa razy korzystałam z ich usług i za każdym razem byłam zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 Dla mnie najlepsze rolety ma Roletex i zdania nie zmienię. Mamy je od 3 lat i wyglądają jak nowe. Nie blakną i fajnie się prezentują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadwiga652 Napisano Kwiecień 3, 2016 Ja polecam firmę z Poznania. www.rolineks.pl. Fachowa obsługa, przyjadą, doradzą, wymierzą i wszystko to w przystępnej cenie. POLECAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kazimiera70 Napisano Kwiecień 4, 2016 Korzystałam z usług firmy Rolmat. Zrobili mi moje wymarzone rolety. Wyglądają cudownie, jestem bardzo zadowolona co tu więcej pisać? Porządna firma, młoda ekipa z rewelacyjnymi pomysłami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2016 z mężem przeglądaliśmy wiele ofert dotyczących okien i rolet do nich. chcieliśmy mieć rolety nie przesadnie drogie ale tez nie te z najniższej polki. No i nie mogliśmy się zdecydowac az nam tesc polecil firme drutex, znana zreszta na rynku od lat. No i rzeczywiście okazalo się ze maja bardzo korzystna oferte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2016 Faktycznie wspomniany tu Roletex ma ciekawą ofertę . Właśnie zastanawiamy się między roletkami rzymskimi, a noc i dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutka1 Napisano Kwiecień 30, 2016 Wiele osób o nich dobrze mówi, wiec musi to być naprawdę świetna firma. Przyznam, że na stronie oferta wygląda bardzo ciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2016 Masz jakieś konkretne upodobania co do rolet? Czy szukasz czegoś co ochroni pomieszczenie przed słońcem? Ja ostatnio też szukałam czegoś podobnego, ale zamiast rolet materiałowych padło jednak na żaluzje drewniane, które świetnie wpasowują mi się do salonu. Spójrz sobie tu - www.roletyhelios.pl, prawdopodobnie znajdziesz tu coś dla siebie. Rolety także. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2016 Duży wybór ma Roletex. Są z Krakowa, ale oczywiście nie trzeba odwiedzać Małopolski, żeby zrobić zakupy. Można zamówić u nich np. przez Allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2016 Ja tak właśnie zamawiałam. Dostawę mają naprawdę terminową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2016 Ja właśnie zamówiłam rolety dzień noc u http://www.roletyzaluzje.bialystok.pl/ Do kuchni wybrałam w odcieniach zieleni żeby pasowało do dodatków, do pokoju z kolei filet :) bardzo podoba mi się ten rodzaj rolet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yuriii Napisano Czerwiec 15, 2016 Dobrze dopasowane wzory rolet wewnętrznych sprzedaje i zresztą też produkuje Okno-Tek z Krakowa. Solidne produkty, fajnie chronią okna, ale też modnie zdobią. Najlepiej sprawdzić sobie dokładnie ofertę na ich stronie. Kontakt bardzo sprawny, na moje pytanie, które wysłałem na oknotek.pl odpowiedzieli tego samego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ukajjjj Napisano Czerwiec 16, 2016 Dobre ceny ma Okno-Tek. Opłaca się zamówić rolety od razu z montażem, przynajmniej wszystko się załatwione od razu i nie trzeba się samemu męczyć z przytwierdzaniem mechanizmu do ściany albo samych listew okiennych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość geralttt Napisano Czerwiec 22, 2016 Porządnie mi żaluzje w firmie zamontował zespół Okno-Tek. Mają spory wybór modeli, wzorów, odcieni, wariantów instalacji i pracy całego mechanizmu, także ja bym ich rekomendował. Na Krakowskim rynku działą już grubo ponad 10 lat, także mają doświadczenie i potrafią doradzić klientowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firanka8 Napisano Czerwiec 24, 2016 Już od paru ładnych lat kupuję tylko żaluzje, bo moim zdaniem są ładne i praktyczne. Jak dla mnie, najlepsze żaluzje oferuje firma Rolbest z lokalizacją w Warszawie, Polecam najlepszą firmę -----> rolbest.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaaaarola Napisano Czerwiec 28, 2016 ja tam wolę rolety. Roletex faktyczni ma ciekawą ofertę. kupiliśmy od nich rolety 3 lata temu i do tej pory je mamy. wyglądają nadal świetnie, więc po co zmieniać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 3, 2016 ja rolety do całego domu kupowałam w http://www.dar-plast.eu mają dobro jakość i niskie ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marek74kot 0 Napisano Lipiec 7, 2016 Polecam firmę http://lukhome.pl/ z Gdańska, mają duży wybór rolet i atrakcyjne ceny, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2016 Też myślałam,żeby skorzystać z oferty Dar Plast, ale nie znalazłam konkretnej opinii, może warto polecić też w innych miejscach? Ja szukałam na http://opiniafirm.pl/waldemar-gomolka-firma-handlowo-produkcyjna-dar-plast,jawornik,f Dobrze, że na forum trafiłam i już wiem, że firma jest polecana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2016 Z tymi roletami różnie bywa. Bardzoe trzeba uważać na ich jakość. Jeżeli potrzebujesz naprawdę solidnych rolet, które w 100 procentach ochronią pomieszczenie przed słońcem to myślę, że te od www.roletyhelios.pl będą w sam raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plismaster Napisano Lipiec 22, 2016 szczerze polecam plisy, praktyczne, ładnie wygląda i cena też nie jest jakaś tragiczna więcej znajdziesz tutaj: http://rynekmeblowy.pl/nowy-pomysl-na-stare-mieszkanie-czyli-plisy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach