Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbvb

Stolik krzesełka Mamut - dla dzieci w jakim wieku???

Polecane posty

Gość mnbvb

Na jak długo starczają takie meble? Mój syn ma dopiero rok ale niedługo pewnie będę się za czymś takim rozglądać. A może polecicie jakieś inne stoliki z krzesełkami?

Gość mam podobne
symn dostal na roczek wlasnie stolik i krzeselko to z oparciem. kilka miesiecy pozniej juz przy nim czasmia siedzial i ogladal ksiazeczki a teraz ma 2 lata i juz rysuje wiec ma na nim przyklejona kartke papiaeru i czesto sam sobie siada na krzeselko i rysuje mysle ze moze posluzy mu jeszcze z 2 lata?? ja polecam fajna sprawa fajnie sie to zmywa

bardzo na czasie temat dla mnie. Moja córka ma 18 m-cy i chciałam jej kupić taki stolik+dwa krzesełka. Tam się jakoś obraca i z jednej strony jest blat, a z drugiej klocki się buduje... oglądałam w hurtowni u nas przed wakacjami, ale najpierw chcialiśmy ogarnąć pokój małej i teraz wróciłam z wczasów i chcę kupić. Tylko dla mnie one wydały się niskie strasznie. Moja córka jest wysoka, nosi 92, nie wiem, czy chociaż z rok pokorzysta.... Starsza miała takiego starego typu krzesełko do karmienia drewniane - zdejmowało się i był stolik. Mamy to jeszcze, używamy w ogrodzie, ale do domu już takiego starego nie chcę brać... korzystała chyba do 5 r.ż. ale to jakieś małe... nie wiem sama, może mi sie wydaje. Na razie mała jak coś rysuje to na podłodze, albo na swoim krzesełku do karmienia, ale też uważam, że powinna mieć krzesełko i stolik, bo to uczy pracy przy stoliku... Chętnie poczytam opinie zanim kupię.

Gość mam podobne
to z ikea jest ok moj syn ma 94 cm wzorstu i spokojnie sie miesci naprawde fajne sa tez rzeczy ja jestem zadowolona

Gość a moje dzieci
3 letni i roczniak oboje korzystaja z tych mebelkow. sa super. ladne, kolorowe i jak na Ikea wyjatkowo trwale:)

Moja ma skonczone 5 lat i własnie jej wymienilam stolik mammuta na biureczko i krzeslo do biurka i jest jej tak zdecydowanie wygodniej. Myślę ze tak do 5 lat spokojnie starczą, a nawet na dłużej jeśli ktoś się uprze albo dziekco nie ma specjalnego zmailowania do rysowania. Moja córcia bardzo dużo maluje, rysuje, lepi, klei itd dlatego stwierdzilismy ze już czas na biurko.

Cieszę się, że dużo mam się wypowiedziało, więc kupię na pewno na dniach swojej małej. My biureczko mamy, prawie nówka, kupiliśmy starszej jak szła do zerówki razem z innymi meblami a od roku mała ma ten pokój/meble a starszej zrobiliśmy "nastolatkowy" ;-) ale biurko na razie wynieśliśmy, poczekamy kilka lat, na razie myślałam o mamucie.

Nie no dla 1,5 roczniaka biurko chyba jeszcze za wysokie i niezbyt funkcjonalne. Ja mam niby takie "mniejsze" biurko dla Mani a Zosi i tak ciezko sie wdrapac na krzesło. Zdecydowanie coś dla dzieci, ale mammut to chyba nie ma blatu do klocków przynajmniej ja takiego nie widzialam.

Gość gość
Jako młoda mama nie wiedziałam co wybrać, więc poradziłam się siostry. Doradziła mi stolik ze stronki allinside.pl, więc kupiłam tam i jestem zadowolona ze swojego zakupu. Do tego mogłam pozwolić sobie (ze względów finansowych) na zakup dużooo zabawek