Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulunamoście

dzień przed weselem..

Polecane posty

Gość lulunamoście

chłopak zaprosił mnie na wesele jakieś 2 miesiące przed, jako, że na codzien studiuje za granica, przyjechał kilka dni przed, spotkaliśmy się, wszystko było ładnie, pięknie i dzień przed weselem (jego brata) powiedział, że ma złe wieści, że nie mogę iść z nim, bo nie jesteśmy parą, a ten jego brat powiedział, ze w Polsce tylko pary chodza na wesela, a inaczej jest to zle widziane. Wydało mi się to totalnie głupie. Skoro tak uważał mógł w ogóle mnie zapraszać i dupy nie zawracać...Znamy sie od roku, fakt nie bylismy razem ze wzgledu na odległość ale poczułam się jak kretynka, idiotka, jak nic, szczególnie, że to on chciał się bardziej w to wszystko anagażować niż ja, zaprosil mnie naet tego dnia do siebie na wakacje. Wszystko przygotowane, powiedzcie czy ja jestem glupia, czy po prostu tak sie nie robi ? Nie odzywam się do niego, usunełam go, jest mi mega przykro ale coz..

Gość powiem i ja....
ja pitole jaka durną wymówkę sobie znalazł z tym zwyczajem że w Polsce tylko pary razem chodzą na wesele....i jakoś mi się wierzyć nie chce że to jego brat to wymyślił....raczej bym stawiała na to że albo znalazł sobie inną partnerkę albo rodzinka mu kogoś uszykowała do pary ja na Twoim miejscu bym totalnie faceta olała i zerwała z nim całkowicie kontakt....wcale się nie dziwię że czujesz się jak idiotka przecież wiadomo że poczyniłaś jakieś przygotowania na tą okazję itd....

Gość lulunamoście
dokładnie, najlepsze jest to ze dzien przed wiesz on mnie traktowal tak jak sie traktujr kogos w kim jest sie zakochanym i dlugo sie tej osoby nie widzialo, nie wiem totalnie nagle poczulam cos strasznego do niego, nawet gdyby jego brat byl tak glupi, to powinien miec swoje zdanie, i sam decydowac z kim idzie ma juz prawie 30 lat

Gość lulunamoście
Nie wiem, mnie inaczej wychowano i ja bym czegos takiego nie odwalila, nawet jesli w miedzyczasie bym kogos innego znalazla, watpie, ze poszedl z kims, mysle, ze jednak sam. Tego w sumie nie wiem, mysle, ze totalnie niepowaznie mnie potraktowal. Najlepsze jest to , ze musialam pozniej sie tlumaczyc ludziom, ktorym juz mowilam ze ide, ale pierwszy raz w zyciu glupio bylo mi sie do tego przyznac.. normalnie nikt mnie tak jeszcze nie potraktowal

Gość lulunamoście
nie jest senegalczykiem hehe dobre :)

Gość lulunamoście
taką miałam nadzieje na orgietkę z parą młodą i z nim w trakcie nocy poślubnej :(

Gość powiem i ja....
dla mnie ten facet to jakaś nieporozumienie ...ma 30 lat i nie ma swojego zdania ? a odzywał się do Ciebie po tym weselu ?

Gość XYZ10
brzydko postąpił, inaczej ta rodzina wychowana. Nie martw się, miej swój honor i pokaż, że jesteś szanującą się kobietą, dobrze wychowaną, która lekceważy prymitywów, nie daj odczuć, że ci na nim zależy i na tym weselu. Gdyby miał takt, to by się sprzeciwił bratu, że nagle takie coś wymyślił i z szacunku do drugiego człowieka nie wypada już odmawiać gościnności. Jak będziesz dalej z nim utrzymywać kontakt, to na dystans, żeby to odczuł, że Polki się szanuje.

Gość brotsienn
polki sie szanuje? najbardziej skurwiałe cipy, co dają dupy ciapatym i czarnym :D

Gość lulunamoście
Glupi podszywie zamilcz, DEMENTI: on nie jesyt czarnoskóry ani nie miałam ochotę na żadną orgietkę :)

Gość ale frajer i cham
tego się nikomu nie robi, choćbyś była zwykłą znajomą zapomnij o tym prostaku BTW, w Polsce jest silny nacisk na to by na wesele iść z KIMKOLWIEK, ludzie maja świra i nawet w necie szukaja partnera na wesele byle by był, tak dla ciekawości

Gość benjani2134
nie chciałaś mu chapnąć do dzioba to cię nie zabrał, bo i po co?

Gość lulunamoście
nie czytajcie debila, który się pode mnie podszywa. Po prostu chcialam się z kimś podzielić, bo mi po tej całej akcji mowę odjęło. Czekałam na niego, szykowałam się jak idiotka, a teraz czuję się jak gówno.

Gość lulunamoście
nie w ogole sie nie odezwal, wywaliłam go z fejsa, mialam cos pisac, ale nic nie napisalam, po prostu czuje sie z tym zle, nie jestem jakas kretynka, ktora daje siebie tak traktować, znam swoja wartość i totalnie mnie tym zachowaniem zaskoczył, rozwalił - nie wiem jak inaczej mam to ująć. Widocznie go nie znałam aż tak dobrze i tyle.

sciema. wolał pojsc z inną. i taką niezręczną wymówką odwołał Twoje towarzystwo, olej go. nawet kumpel powinien inaczej postąpic.

Pomyślałam jeszcze, że może on nie powiedział wcześniej nikomu , że idzie ze mna tylko mi ale to nieprawda, bo jak mnie zapraszał, też pisał, że pyta się o coś brata i, że ten mówi, że ok, wysyłał mi stronę tego miejsca itd. Także po prostu nie chciał iść ze mną, ciekawi mnie tylko czemu...do końca super grał najwyraźniej.

Gość gfdhdf
hdhfghfd

poza tym w momencie, kiedy użył tego argumentu, mysle sobie, co za rodzina w ogole, przeciez kazdy kiedys zaczynał z kims byc, a to, ze jest sie krotko ze soba to nie znaczy, ze ktos jest latwy czy cos w tym stylu no poczulam sie jakbym byla tak malo wartosciowa, a ludzie z 5 letnim stazem malzenskim cudowni i poprawni. W Polsce moim zdaniem nawet jak sie nikogo nie ma , a wypada wesele zaprasza sie kogos kto Ci sie podoba i liczysz na rozwoj sytuacji albo znajomego sprawdzonego, do tanca i rozanca.

Gość aneczkabeczka
dziwne to wszystko, jedno jest pewne, gość jest niedojrzały.

Gość ja bym go olala
olać gościa

Gość ja lama lamamaja
ma inną to pewne

Dorosłych ludzi zaprasza się z osobami towarzyszącymi i to się pisze na zaproszeniu: "z osobą towarzyszącą". Jak ktoś nie ma dziewczyny, to osobą towarzyszącą może być koleżanka i nikomu nic do tego. Dorosłych ludzi też nie ma co wychowywać. Jak ktoś się nie umie taktownie zachować, to jego strata - on zachował się niekulturalnie i wyszedł na buraka.

teraz jak go usunelam ze znajomych zapewne sie zorientowal, ze popelnil nazwę to "gafą" i nic zero odzewu, nie ma klasy...