Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rgrrggrgrereg

Moja relacja z zajętym facetem...

Polecane posty

Gość rgrrggrgrereg

Czy zostawianie jednej osoby dla innej jest uczciwe? Jak byłby postrzegany fakt, że mężczyzna zostawia jedną kobietę dla drugiej? Znalazłam się w trudnej sytuacji, i chcę ją jak najszybciej zakończyć. Nie wiem tylko jakie rozwiązanie będzie najlepsze. Poznałam go pół roku temu, utrzymywaliśmy kontakt (rozmowy zarówno o pierdołach, jak i rodzinie, nic poza tym). On jest z dziewczyną, z którą się zszedł, ale jak twierdził nie układało im się za dobrze. Ja z kolei byłam w związku, który skończył się ok 2 miesiące temu. Ostatnio się do siebie zbliżyliśmy (przez co mam ogromne poczucie winy). Nie bardzo jednak wiem jak się zachować. Nie chcę kazać mu wybierać (choć on coś takiego zasugerował mówiąc, że już dawno by tamto zakończył), więc chyba najlepiej będzie jeśli powiem mu wprost, że póki co nie będziemy utrzymywać kontaktu? Czy to będzie właściwe? Nigdy w życiu nie chcę być przyczyną rozpadu czyjegoś związku (nawet jeśli nie dzieje się w nim dobrze), nie umiałabym po czymś takim normalnie żyć. Bardzo mi na nim zależy, ale nie wszelkim kosztem. Najważniejsze dla mnie jest bycie uczciwym wobec samej siebie i innych (jestem bardzo samokrytyczna) i zachowanie twarzy przed innymi. Będę wdzięczna za każdą radę, to jest dla mnie trudne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować